יש לי בעיה...!

i l i

New member
יש לי בעיה...!

תראו לפני כמה ימים עברתי משבר ממש קשה.. ולא היה לי מושג למה.. והרגשתי גרוע כזה.. קיצר דיברתי עם חברה שלי (ספיר) וסיפרתי לה שאני לא מרגישה טוב.. והתחלתי לשנוא תמושב הזה.. וכל החברה פה נהיו צבועים.. קיצר אחרי כמה ימים כולם באו אליי כזה.. מה את מדברת איתנו בכלל את לא שונאת תמושב הזה.. אנחנו לא צבועים?! עכשיו רק לה סיפרתי את זה.. והתחלתי לריב איתה על זה שהיא מספרת לכולם ועכשיו אנחנו לא מדברות.. הכי מעצבן שכדיברתי איתה על זה היא אמרה לי שנהייתי צבועה וכל מיני שטויות כאלו.. עכשיו למי שזוכר במקרה זו אותה אחת שהבריזה לי מהסרט שקבענו איזה שבוע מראש.. וד"א היא ראתה את כל שלושת הסרטים (שר הטבעות) פעם אחת זה ההברזה.. פעם שנייה זה שהיא ידעה שאני הולכת למטרוק (מועדון) ובגלל שהיא לא רצתה לקנות כרטיס אז היא קבעה עם אותם אנשים שהיא הבריזה בפעם הראשונה והלכה איתם שוב.. שגם הם לא קנו כרטיס! והם כאילו קראו לי למרות שכבר קניתי כרטיס והכל!.. עכשיו זה מה זה מעליב.. כי כל פעם שאני רואה אותה בבצפר.. אני באה כזה במצברוח טוב בשביל לספר לה דברים והיא כזה בתגובה אני יודעת את זה לפניך.. או כבר החזרתי.. תתעוררי.. או כל מיני תגובות כאלו של את לא ברמה שלי.. או שעל הקטע שהיא סיפרה לכולם מה שסיפרתי לה.. היא אמרה לפני שבוע שכולם כועסים עליי ושנהייתי מגעילה שבעצם היא הלכה אליהם וסיפרה להם ובגלל זה הם כועסים!! וזה כזה מעצבן כי בסוף אני יוצאת החראית פה.. וכאילו כל הקטעים שלה.. למזלי יש לי שם פי אלף יותר טוב משלה ואף אחד לא שם על זה.. וכולם עוד מדברים איתי ואפילו צוחקים איתי על זה כמו למשל: "תעברי לצפון אם כל כך קשה לך כאן" וכאלו אבל בקטע של צחוק.. ואני כל כך שמחה שכאילו היא לא השיגה את מה שהיא נראה לי רצתה.. כי היא ניצלה את המשבר! עכשיו הבעיה שלי שאני ילדה נקמנית במיוחד.. והיא הולכת לשלם על זה.. כאילו ממש ביוקר.. ואני רוצה לדעת מה כאילו חושבים שרואים את זה מהצד.. פליייז תעזרו לי זה ממש ממש חששוב..!

זה נשמע לא טוב

לדעתי תעזבי אותה ותחפשי חבירה טובה אחרת, אני יודעת שזה קשה זה כמו שמישהי בוגדת בך אבל זה מה יש.

ODana

New member
אילי, גם לדעתי יש בעיה../images/Emo31.gif

עם החברה הזאת שלך. היא נשמעת כאילו היא מתנשאת מעלייך ורוצה ללכלכך עליך סתם
. זה לא נקרא להיות חברה! לדעתי, היא משתמשת בך כדי להרגיש עליונה, וזה ממש מעצבן אותי
!! במקום שהיא תתמוך בך בקשיים, וזה שלפעמים לא טוב לך במושב (אני בחיים לא הייתי מסתדרת כל כך רחוק מהעיר...
), אז במקום זה - היא יורדת עלייך וכאילו מסכסכת בינך לבין כל החברים. אז זה לא צריך להיות ככה
. אני הייתי פשוט מתרחקת ממנה. מה היא חושבת שהיא? מה, היא כזאת הורסת שהיא מרשה לעצמה להתייחס אלייך ככה? היא תלמידה מעולה? ספורטאית מצטיינת? יש לה סיבה להתנשא? אני קולטת בכלל את המצב כמו שהוא, או שאולי אני לא ממש מבינה
??? בקיצור, אילי, אם אני כן קולטת נכון, אז אני הייתי פשוט מתרחקת ממנה. שתחפש ת'חברים שלה. ולגבי הקשיים במושב - אני מבינה שיש לך דווקא הרבה חברים טובים, אז תנסי להנות ממה שיש ולצאת מדי פעם לקניונים ולעיר גדולה, כדי לנשום אוויר קצת מלוכלך יותר...

p r u d e n s

New member
*מנסה לעזור*../images/Emo182.gif|מרי|

אם את לא כל כך אוהבת את המושב את באמת צריכה לעבור, וסך הכל הם צודקים. ואם את גרה בחברה צבועה שאת לא סובלת עם חברות מבריזניות את צריכה לדבר על זה עם ההורים שלך ולשאול אותם אם את יכולה לעבור לבצפר אחר או לעבור דירה בכלל (עדיף לכבר ורדים) או משהו כזה...

i l i

New member
תראו:

אני ממש אוהבת את המושב והאנשים פה ממש נחמדים.. הבעיה שבתקופה האחרונה הייתי מעורבת בהרה ריבים לא רק שלי גם של חברים אחרים והכל ולא הרגשתי כל כך טוב עם זה.. והיה עלי לחץ ואין לי מושג למה.. והקטע שהיא עשתה עוד יותר פגע בי כי כולם באו אליי ביציאות של אם את שונאת אותנו את מה את עושה פה בכלל וכאלו... וזה השפיע עלי ממש חזק..

lamlam2

New member
לאילי

אני במקומך לא הייתי מספרת את הצרות שלך בפורום כי זה לא מעניין אף אחד ועם את באמת צריכה עזרה אז את צריכה להביא את חברה שלך כדי שנדע את 2 הצדדים ויכול להיות שאת סתם עושה מחברה שלך זונה ויכול להיות שהיא לא הבינה אותך או שאת לא הבנת אותה כמו שצריך אז אני במקומך הייתי מבררת איתה את העניין בקשר לכל הפרטים יכול להיות שאת סתם עושה ממנה מנייקית לפני כל החברה שלך כי את חושבת משהו אחר ועם את חושבת שהיא מנסה להתנשות מעלייך אז יכול להיות שזה באמת קורה כי עם היא חברה טובה שיכול להיות בזמן האחרון היא די מנייקית היא עדיין לא תעשה לך את זה או שיכול להיות שאת עוזה את זה לאחרים את חושבת שעושים את זה לך!!!!!!! אז אילי מאמי תורידי פרופיל וקחי את עצמך בידיים ןתלכי לדבר עם החברה "הזונה" הזאת 8ויכול להיות שהכל יתברר לך וסתם עשית מהחברה שלך רעה. lamlam2

i l i

New member
חמודה...

אני ממש לא עשיתי מחברה שלי רעה וסיפרתי את הסיפור בדיוק כמו שהוא קרה.. תראי את ממש לא חברה בפורום הזה אז אל תגידי לי את מי זה מעניין או את מי זה לא.. אני לא קראתי לה זונה.. כי זה ממש לא קשור וכן סיפרתי את הסיפור בדיוק כמו שהוא קרה והיא הודתה שהיא עשתה את זה.. תראי אני לא באתי והמצאתי סיפור יש לך את כל הנתונים ולא משנה מה היא חשבה לעצמה ולא משנה מה יקרה אני יודעת שאני הלכתי אליה סיפרתי לה מה עובר עלי.. ביקשתי ממנה לא לספר לאף אחד ופתאום כל המושב יודע.. מאיפה הגעת למתנשאת? יש לך יותר מדי יכול להיות שלא קיימים חמודה. אין לי מושג לאן את חותרת אבל אני אמרתי את כל האמת.. והיא לא סתם הודתה ועם היה לה משהו להגיד תאמיני לי שאני מכירה אותה ושפיצצתי לה תעניין בפנים היא לא הייתה אומרת טוב ושותקת..! את מבינה.?!

i l i

New member
זה לא תגובה אמיתית..

חברה לי ששאלה אותי במסנג'ר מה קרה הפניתי אותה לפה כי זה היה ארוך מדי.. אז היא הגיבה כי היא וספיר חברות טובות.. ומסתבר שעוד כמה אנשים ראו את ההודעה... שימו לב לפרטים של הלם לם האלו.. זה משתמש חדש.. בגלל זה הגבתי לה ככה בעצבים.. כי ישר קלטתי..

ilu15

New member
לדעתי../images/Emo70.gif

יש משהו במה שהיא אמרה... תחשבי על זה אולי כולם פה אמרו לך שתשמרי מרחק... ואת מקבלת את זה אבל היא גם חברה שלך מגיל -0 ואת זה לא אמרת.. ובגלל את צריכה לדבר איתה על זה.. וזה שמי שענתה לך זאת מור.. זה לא משנה.. את צריכה לדבר עם החברה הזאת(ספיר).. ולא לאגיד שהיא תשלם על כמה שאת עצבנית.. היא סך הכל עשתה טעות.. אנשים טועים.. העולם לא עד כדיי כך ורוד כמו שאת רואה אותו.. סבבה.. ואם תשאלי אנשים שמכירים אותך מה לעשות... הם יגידו לך שאת צריכה לדבר איתה ולפתור את הבעיות בינכם... בידיוק הפוך ממה שאומרים לך פה..

i l i

New member
בתור אחת שתקועה לי בחיים...

עמוק את בטח יודעת שכבר עשיתי את זה.. וכן מה לעשות.. צדקתי.. היא הודתה בטעות והיא ביקשה סליחה.. והקטע של חברה מגיל 0.. הוא נגמ מזמן כבר לפחות חצי שנה אנחנו לא בקשר.. אולי עם ב מדברות קצת אבל את יודעת טוב מאוד שאת רוב הזמן שלי אני איתך עם אופיר אסף אייל דני אפילו אוירת ניצן יקיר וכל אלו.. ממש לא איתה.. אני לא חושבת שאנחנו קרובות כל כך.. ועד שעשיתי כבר צעד להתקרב אליה לספר לה דברים לנסות לשנות תמצב היא הכניסה לי את זה.. אז הנה הילה.. כמה דברים שאת לא ידעת..

ODana

New member
אילי, אז מה נהיה עם זה?../images/Emo23.gif

כנראה שהמצב יותר מורכב ממה שחשבנו... תעדכני, זה חשוב לי לדעת איך העניינים מתפתחים!

ה שרוטה

New member
../images/Emo91.gif גם אני

מסכימה איתך ב-100% אין לאף אחת זכות להגיד לאף אחד ממענן ומה לא!
פורום זה בשביל לדבר ולהגיד מה שבה לכם תכתבי ותהני מכל מה שאת כותבת! זוהר

p r u d e n s

New member
אני חייבת להזהיר אותך../images/Emo182.gif|מרי|

אל - ואני חוזרת - אל - תגלשי בתפוז יותר מדי. זה ממכר.

i l i

New member
זה נגמר...

היא ביקשה סליחה.. אנחנו עדיין רחוקות אבל מדברות...

ODana

New member
את חושבת שהיא הבינה?

שהיא לר היתה בסדר? אני מקווה שכן, ושאולי תחזרו להיות חברות טובות כמו פעם...

i l i

New member
לא. היא לא הבינה..

ואני גם לא חושבת שהיא תבין.. כי זה לא על זה שהיא פלטה.. זה יותר מסובך.. אין מצב שנחזור להיות חברות כמו פעם.. התרחקנו מאוד..

למעלה