יש לי בעיה...

יש לי בעיה...

אני יכולה להרדם עם מוזיקה...אבל אני לא יכולה להרדם כאשר אני מתרכזת בה זה מונע ממני להרדם ניסיתי גם את השיטה של השעון אבל זה קשה כי אני צריכה להיות רגועה ולא לחשוב כדי להרדם... אז אם למישהו יש פתרון או ההצעה...אני אשמח!

דנה^^

New member
טוב

לא ניסחתי את זה כל כך טוב.. התכוונתי להתרכז בנשימות.. מקווה שזה יותר ברור? כאילו בזמן שאת נושמת אז שימי לב לזה.. מקווה שהבנת..

shabaz

New member
מישהו םפה הצליח להתרכז בנשימות?!?!

כי אני לא... למשל היום. שעתיים אני מנסה לעשות הקרנה חוץ גופנית ע"י כך שאני מתרכז בנשימות ולא יצא לי חצי דבר!!!! זה הדבר הכי מזדיין שעשיתי בחיים שלי. אפילו היד שלי לא נרדמה. היא רק מתה מכאבים, ואחותי, ניסתה להעיר אותי כי באו להתקין אצלי ממיר דיגיטלי... שאני אומר שעתיים, אני אשכרה מתכוון שעתיים...שלא תחשבו שאני סתאם פנאט בדברים האלה... שבז

oren_b35

New member
אני ניסיתי....ואני גם צריך עזרה!!

והצלחתי לשתק את כמעט את כל הגוף...רק את הראש לא הצלחתי מה שכן הצליח לי זה ספירה לאחור...לא הצלחתי וגם לא ניסיתי לשתק את הגוף וגם לא היו לי רעידות או "אפקט המכשפה" או כל אלה...אבל נכנסתי לחלום צלול, ברמת צלילות ממש גבוהה אבל נבהלתי ורמת הצלילות ירדה.. צריך לציין שלא ניסיתי את זה בתור ווילד...כל יום לפני שאני הולך לישון אני מנסה להתרכז בנשימות\לספור וזה בדרך כלל הולך לי...אם אני מנסה לשתק את הגוף אני משתק אותו בלי בעייה...הבעיה שלי שלא הצלחתי לעבור את הקעט של הרעידות...אני כל הזמן נבהל מהן...:)) למישהו יש עצה?

דנה^^

New member
שבז.........................?!

היד שלך מתה מכאבים? למה מה ניסית לעשות??

טאטו6

New member
שלום לכולם

אני אורחת לא קבועה כאן ואני חיבת הסברים אים אפשר מה אתם עושים עם היד וזה באמת עוזר לחלום תודה

Variety

New member
אני רוצה לנסות לתקן.

את לא אמורה להרדם! לדעתי בכוונתך להרדם את גם מתכוונת ללכת לישון רגיל. מה שאת צריכה זה להתמקד במוסיקה ומאוד להרגיע את הגוף. אפילו תדמייני שכל נשימה מרגיעה אותו יותר ויותר. בסופו של דבר הגוף ירדם אך המוח ישאר ער וצלול. את לא אמורה להירדם. אלא רק להרדים את הגוף - שזה שונה. אני מציע שתנבי שוב - ותקראי את מה שכתבתי על ווילד אולי תמצאי עוד דברים מעניינים (זה בטאגליין). חלומות פז, Variety-

למעלה