דעה
בגידה ?...בגידה הינה הפרת אמון, תרמית,הונאה...האם סקס עם אדם אחר מהותו בגידה, אני חושב כי חוסר מימוש עצמי, הדחקה, וויתור על עצמך הנם בגידה, בגידה בעצמך (זו הסיבה העיקרית שנריסה אינה מרגישה אשמה) שנית, מונוגמיות הינה בחירה, זו אינה צורת יחסים יחידה, ניתן לקיים מערכות יחסים אינטימיות במקביל. הבגידה מתרחשת רק כאשר את מבטיחה לבן-זוג בלעדיות, אז את מפרה אמון שניתן לך, והאם בן-זוג שאינו פתוח לצרכים הבסיסים שלך לא מפר-אמון? אני חושב שאת בעיקר צריכה לחושב עם עצמך, מה את רוצה, צריכה, עבורך. האם מונוגמיות הינה הכרחית (לעיתים אפשר בן-זוג אינטימי שמספק חלק מהרצונות, ואחר למימוש רצונות אחרים....מומלץ בהסכמה ובידיעה) בנוסף יש לי תחושה שאת מערבבת סקס עם רגשות ומערכות יחסים. כל אחד מהנ"ל עצמאי, לא תלוי, וכן אפשר לגמור גם בלי רגש או מערכת יחסים וחלילה מאהבה, הפתעה שכזו. אז למנוע בילבול נוסף. תפסיקי לרגע קט, לשקר לעצמך, תודי ותקבלי את עצמך על כל הרצונות והחלומות והפנטזיות שלך, תבחני את הבן-זוג....כל החלטה הינה טובה, כולל ויתור על חלק מהחלומות, כל עוד זה בידיעה ובהבנה. לנריסה,,,, שמח כלכך בשבילך...מעומק הלב...התחלת את החיים..קצת באיחור אבל טוב קשור עכשיו מלעולם לא...שיחרור נעים