יש לי בעיה

rafi2

New member
יש לי בעיה

עשיתי תוכנה ב-VB וכשהעברתי אותה למחשב אחר הרזולציה לא הייתה בסדר למישהו יש הצעות?

shai_shai_shai

New member
תשובה

אני לא חושב שזאת בעיה כל מה שאתה צריך לעשות זה לשנות את הרזולוציה במחשב השני לזאת שמתאימה לך או שתוסיף לתוכנה שלך שינוי רזולוציה

rafi2

New member
המשך

הרזולוציה במחשב השני היא אותה רזולוציה ומה זה שינוי רזולוציה?

eyalk5

New member
הסבר

בwindows לחץ לחצן ימני בחר הגדרות ושנה את הרזולוציה

eyalk5

New member
הסבר

לחץ לחצן ימני בwindows -> מאפיינים -> הגדרות ושנה את הרזולוציה

eyalk5

New member
יש בעיה עם הצג שלך או מתאם התצוגה

תנסה להוריד דרייברים מתאימים , מאתר של החברה. רצוי שתעזר גם בשרותי תמיכה

shai_shai_shai

New member
תשובה

תראה יכול להיות שהרזולוציה במחשב השני היא דומה אבל יכול להיות שההגדרות של המסך שונות אז פשוט תנסה כל מיני רזולוציות יד שתגיע למה שאתה רוצה. עכשיו לחלק השני בוויזואל ביסיק אפשר גם לשנות את הרזולוציה בזמן ריצה אני מצרף פה קובץ של משחק שבו יש את הפקודות ותוכל ללמוד משם. בגלל שאי אפשר לשלוח קובץ zip אני אשלח אותו בתור קובץ gif ושתקבל אותו תשנה את הסיומת ל zip ואני מקווה שזה יעזור

rafi2

New member
יש לך icq או משהו?

אני לא מצליח להוריד את ה-GIF מהאתר אז אתה יכול לשלוח לי Zip ב-Icq

גפנים גדולים/קטנים

תבדוק במחשב שעליו אתה מנסה להתקין את המשחק האם הגדרות הגפנים גדולים/קטנים תואמים למחשב שעליו יצרת את המשחק.

rafi2

New member
תודה רבה

זה באמת עזר. ויש לי עוד שאלה התוכנה בעברית ולכן אני קובע את המאפיין right to left כ-true , אבל במחשב השני זה עובר לצד שמאל (כאילו ה- right to left לא משפיע), איך אפשר לפתור את זה?

shai_shai_shai

New member
תעשה ככה

אתה לא יכול להוריד את הקובץ מהאתר כי הוא לא קובץ gif אתה פשוט תראה שיהיה כתוב x במקום התמונה אבל הקובץ שם אז תעשה ככה: תלחץ על הימני בעכבר בתוך ה x ותלחץ download לי יש download acclerator אבל לא משנה מה יש זה יעבוד. אחרי שהורדת תשנה את הסיומת ובבקשה

rafi2

New member
עדיין לא מצליח להוריד

גם לי יש download acclerator אבל עדיין אין לי אפשרות של download כשאני לוחץ על ה-X במקש הימני. אתה יכול לשלוח לי את זה באי-מייל או משהו? אם כן אז האי-מייל שלי הוא [email protected]

למעלה