יש לי בעיה

tivol man

New member
יש לי בעיה

גיליתי שאני לא יכול לשכוח לחלוטין מישהי מספיק אני לא יכול להתמודד איתה ולא עם עצמי אני אובסססיבי לגביה ולא דיברנו כמה חודשים לא היינו ביחד כבר שנה מהרגע שאני רואה אותה אני לא יכול להפסיק להסתכל עליה והיא עליי אני לא יכול לההפסיק להסתכל על האוטובוס שלה במקום הקבוע שלה לא יכול להפסיק לקרוא מכתבי אהבה אליה ששלחתי אבל לא נתתי לה

tivol man

New member
ומעבר לכך

אני חושב שכל העניין שהייתי איתה גורם לי להיות בדיוק מה שקשור להודעה מתחתיי חרדה חברתית עם בנות. מאז..

גרא.

New member
tivol man,מה קרה? למה נפרדתם?

מה כל כך מיוחד בה, שאינו בנערות אחרות?

tivol man

New member
אני לא יכול להבין

מאיפה הקסם שלה נובע בניגוד לבנות אחרות, כלומר הנשיות שלה רגילה וטבעית ולא מוסברת. המבט שלה בטוח, בניגוד לאחרות. היא יודעת מה היא מתכוונת לעשות והיא מתנגדת כשהיא לא רוצה, לא אומרת שהיא מתנגדת. היא בחורה מושכת. נפרדנו, למה? כי בשלב מוקדם מאוד ביחסים(חודשיים) בינינו שלחתי לה מכתב אהבה שהרחיק אותה ממני עד כדי התעלמות מוחלטת. אני לא יכול להרפות ממנה כי היא מתעלמת אבל מסתכלת עליי במבטים רעבים לעוד..

tivol man

New member
זאת לא היא

אבל אני עדיין מוגדר ככפייתי סכנה לעצמי ולחברה אני לא מודע למעשיי בקרבתה אני לא מודע לשום דבר אפילו אם אני נוהג כשהקו שלה לידי כשהיא מסתכלת עליי אני כולי רק עליה מסתכל וזה לא שהיא מתנגדת היא מתנהגת כמו מישהי שרוצה שאני אבוא אליה רק כדי שהיא תאמר לו לא

כול כך מבין אותך

זה בדיוק מצה שעובר אךיי חוץ מהעניין שהי אף פעם לא היתה חברה שלי ואני כול כך אהב אותה טוב לא משנה תרגיש טוב תצא הרבה עד שתפגוש את האחת שתגרום לכה ךשכוח אותה(זה בערך מה שקרה לי)

tivol man

New member
היינו "יחד" לא חברים, כמוך../images/Emo13.gif

אני מקווה כי היא גורמת לי לפחד מכל הבנות ולחשוש מכל צעד ולכעוס על כל בת שפוגעת בי ולחתוך המון קשרים אני חותך בממוצע קשר אחד בחודש מפחד שהיא אולי תחזור בדמות אחרת לחיי..

גרא.

New member
tivol man,התייחסת בחלק מדבריך

לעוצמת האהבה שלך לאותה חברה מופלאה,והגדרת אותה כאובסיבית..ואם אמשיך את הביטוי במשמעותו העברית,מה שאתה כנראה היית בסופו של דבר לגביה, זה משהוא כמו הפרעה טורדנית כפייתית..(OCD),ואל תעלב בבקשה..רוצה לומר שהיא כנראה הרגישה שאהבתך פשוט היתה מוגזמת, עד כדי הרגשת מחנק..ולכן היא פשוט נמלטה ממך..זה לא אומר שהיא אינה אוהבת אותך,.זה אומר כנראה שהיא לא יכלה להתמודד עם עוצמת אהבתך,אולי גם לא ידעה איך..ולכן התנהגותך במשמעותה כלפיה, נתפסה בדומה למה שהגדרתי מיקודם,כהתנהגות כפייתית טורדנית...אין וולא חייב להיות שוב קשר בין מערכת היחסים הללו שנקטעה בעודנה באיבה..אתה מתאר פחד, וחשש ואולי גם כעס על בנות שפוגעות בך..אבל כלל לא מתייחס לפגיעה שלך בבנות..ביחסי חברות, אין אמת מוחלטת,לא תמיד יש הסכמה, ויש חילוקי דעות..לא תמיד עוצמת האהבה היא מאוזנת..ולכן עלולות מדי פעם להיות פגיעות הדדיות. אין דבר כזה, שתמיד אתה נפגע מבנות..ואתה אף פעם לא פוגע..כך זה גם ביחסים של אנשים מבוגרים יותר, בתוך משפחה וכדומה...מה שחשוב באמת, זה לדעת להבליג על מצב בו אתה חש שנפגעת..לברר לנסות להבין,לנסות להסביר, להעביר את תחושת הפגיעה שלך..אבל לא לפחד... ללמוד מהשגיאות, להתבגר ,להבין, ובעיקר, לא להסחף,לא להפריז, לא להיות יותר מדי תלוי ותלותי בחברה..לא לתת לה להרגיש שאתה מציף אותה מדי,לא לגרופ לה תחושת מחנק..אם הבנת אותי, זה יהיה שכרי...

tivol man

New member
הבנתי אותך מספיק כדי שתהיה לעשיר

אתמול לראשונה דיברתי על כך בגילוי לב עם חברה הכי טובה שלה שהיא ידידתי היא אמרה לי שכל המבטים היו של מחשבה זהה לשלי שלא דמיינתי שכמה שהפחדתי אותה ככה היא המשיכה להתעניין בי הבעיה בינינו הייתה שלא יכולתי לחשוב לידה ולדבר בגלוי שכשבאתי יום יום לבית ספר שלה זה כןן התקבל כחיזור אפילו אם לא אמרתי לה כלום מרוב התרגשות הבעיה המעשית הייתה שהייתי כפייתי ואני מודע לזה (חסיד סמנטיקה) או אובססיבי. במחשבה בהתנהגות ובחוסר השליטה.

tivol man

New member
חשבתי על זה שוב

ואני בחור שמתחיל עם בחורות אבל... יש לנו השפעה הדדיית שגורמת לכך שכל נים בגוף שלנו משתוק אחד ליד השנייה ולכן אני לא יכול לדבר לידה כי אני נחנק באותי הראשונה של היי וחוטף סחרחורות רציניות אני לא מסוגל לדבר אליה אלא אחרי שהיא הסתכלה עליי מספיק זמן בלי שנדבר וזה קרה בתחילת היחסים שלנו בגלל שנפגשנו במגרת של קבוצת כושר גופני מצוין שבו נדבקנו אחת לשני. אני לא יכול לעשות דום דבר בנידון למה שיש בינינו וזה מטריף אותי כל נים בגוף שלי לחלוטין לא דיברנו שיחה רצינית של ממש כבר שנה אבל אני עוד מוטרף עליה לגמרי

tivol man

New member
ושאלה

איך מפסיקים כפיתיות מבלי ללכת לפסיכולוג? אני לא ממש בעניין של פסיכולוגים.

גרא.

New member
tivol man,זו אינה התנהגות כפייתית

טורדנית ממשפחת ה-OCD ,כלומר היא אינה התנהגות המכווונת להפחית חרדה.. אלא במידה רבה לכפות את עצמך עלך הזולת..אין צורך בטיפול פסיכולוגי..מה שאתה צריך לעשות מעבר, להגיע לתובנות הנכונות ולפעול לפיהן, הוא לרכוש דרך כמה טכניקות, שליטה עצמית טובה יותר. כזו שתאפשר לך בקרה עצמית טובה יותר.כזו שתאפשר לך לאזן את מערכת היחסים הרגישה הזו.אתה יכול לרכוש בעצמך דרך אימון,אחת או יותר מהטכניקות המצ"ב. ולבסוף..קצת לכלכת בפיסקא האחרונה " אני לא בעניין של פסיכולוגים"..מהיש למה זה כל כך נורא?

tivol man

New member
מישהו ביקש ממני ללכת

והלכתי כדי לשפר יחסים עם ההורים הרגשתי איום כשדיברתי והייתי צריך לשלם על זה בסיום מפגש זאתי הרגשה בלתי נסבלת בשבילי אני מקבל חיזוקים ונשיקות אחרי שיחות לא דלדול כיסים ואחרי זה להרגיש שכל צחוק שמבטא כימיה טובה עם הפסיכולוג נמדד בכסף כמו במונית? מצטער מוניות עושות לי את אותו הסיוט אבל מפסיכולוג אני עדיין מסוגל להמנע:) תודה רבה

גרא.

New member
tivol man,מה עם רופא שניים?:עו"ד?

מכונאי במוסך? מורה פרטי לבגרות? כולם עובדים חינם? או שגם מכאלה אתה נמנע כי הכל נמדד בכסף? למה בכלל פנית לכן לקבלת ייעוץ? כי זה חינמי?

tivol man

New member
כל אחד והסטייה שלו

דברים שאני חייב אני חייב ומה שאני יכול להמנע

גרא.

New member
T.M ,בוא נתפלל יחד שלא תזדקק

לעולם לעזרה פסיכולוגית,לא אתה, ולא באי ביתך, ולכשתקים אותו.כי בסך הכל לפסיכולוג פונים רק סוטים..ואתה לא שייך לברנז'ה הזו.

למעלה