יש לי בעיה!!!!!!!

Supermans girl

New member
יש לי בעיה!!!!!!!

אני שיעור 14... הכל הולך חלק, חוץ מ... הקלאץ' המעצבן!!!! כשאני משחררת את הקלאץ' אני משחררת אותו מהר מדי והאוטו קופץ!!!! המורה שלי אומר לי להשתמש בעקב כמנוף אבל אני לא מסוגלת! למישהו יש עצות??? תגידו שיש עוד אנשים עם בעיה כזו!

mango007

New member
בעיה נפוצה!!../images/Emo110.gif

אוקיי אז מה שתעשי זה לשחרר לאט תספרי 21 22 ואפילו 23 אם את עדיין ממהרת... תשימי לב שיוצא לך קצת כמו פדלים לעזוב קלאץ ולללחוץ דלק, ככה אני מרגישה, אז פשוט תהני מהפעולה ותימשכי אותה כזה... האינסטינקט הוא לזרוק אותו כי זה מעסבן ללחוץ ורוצים ללחוץ דלק- אבל אין מה לעשות... עם הזמן זה יישתפר.. בהצלחה!!

snoop doggi

New member
תקשיבי

את צריכה להוציא את הקלאץ לאט לאט, את תוצאי אותו לאט וקצת לפני שהקלאץ בחוץ תלחצי על הגז והאוטו לא יקפוץ לך.

Supermans girl

New member
כי...

באמצע ההוצאה שלו, הקלאץ' נתקע לי בכף הרגל ואז אני במילא צריכה להרים אותה ולשחרר אותו כך! לא יודעת, עד כמה שלא ניסיתי המנוף הזה זה לא בשבילי.. ולכל החמודים שעזרו לי תודה רבה אבל הקטע הוא שהמנוע לא אמור להשמיע רעשים כאלה (למי שדיבר עליהם) והוא כן יסע קדימה מהר אם אני אלחץ על הרבה גז! ואם לא הוא פשוט ייכבה!! אף פעם אני לא מצליחה למצוא על האיזון המתאים בנושא הזה- זה או שאני נותנת יותר מדי גז או שהאוטו נכבה... נמאס לי!! אוטומטי לשלטון!!!!!!!

X Talk 1

New member
פשוט תתרגלי . . .

קחי את הזמן ותשחררי את הקלאץ' לאט לאט, ותוך כדי כך תלחצי על דוושת הדלק. כאשר תגיעי עם הקלאץ' לנקודת החיבור תתחילי ליסוע, ולא משנה גם אם תתני הרבה דלק והמנוע יעשה רעש חזק מאוד, ברגע שתגיעי לנקודת החיבור האוטו יתחיל ליסוע רגיל ולא יטוס קדימה כמו טיל כפי שבטח תחשבי בגלל כל הדלק שתתני והרעשים, -אני מבטיח מניסיון עם הזמן בטוח תשתפרי (כמובן שאם את נמצאת בעלייה את חייבת להיות הרבה יותר מדוייקת ומהירה מההצעה שלי על-מנת לא להידרדר אחורה) ולא לדאוג - יש מספיק שיעורים והכל רק עניין של זמן ותרגול

למעלה