יש לי בעיה....

RoyceGracie

New member
יש לי בעיה....

הרגל שלי (שוק) מתנפחת כל הזמן. זה נובע אולי מבלוק לא נכון ? מה אני יכול לעשות ?? רופא יכול לעזור לי ?.

RoyceGracie

New member
אולי זותי או בני יכולים לתת דעה פה

מה רופא יגיד לי כבר ??... אני רוצה לדעת מה גורם לזה. ואשמח לשמוע את זותי או בני או כל מי שעושה מואי טאי. אולי כדאי שאמנע מלעשות בלוק ולספוג את הכל ?. אני לא יכול להפסיק להלחם !

zoti

New member
כמה זמן זה כבר ככה ?

השאלה היא האם זו מכה קטנה שגורמת לנפיחות קלה ? או משהו יותר רציני. אם זו מכה קטנה הפתרון הוא מנוחה. לאו דווקא של כל הגוף אלא רק לתת לאיזור הפגוע לנוח. לחבלות קלות לוקח לפעמים זמן להירפא. בין שבוע ל4 שבועות תלוי בחומרת המכה. החוכמה היא לדעת שאם אתה פצוע ברגל אז אתה צריך לא להשתמש בה. לא לעשות בלוקים ולא לבעוט. ניתן גם ללבוש שני מגינים על אותה הרגל במקום מגן אחד. לגבי שאלת הבלוק או לספוג. ישנה כמות מסויימת של מכות שניתן לספוג אבל היא מוגבלת וכשעברת אותה השריר שלך יתחיל להיפגע ולכאוב. תמיד מומלץ לעשות בלוק. בלוק נכון נעשה בעזרת עצם השוק. צריך להפנות אותה לכיוון הבעיטה שמגיעה ולפגוש עצם בעצם.

RoyceGracie

New member
תודה ! נראה לי שזה נובע

שזה נובע מבלוק לא נכון שלי... והמאמן שלי לא תיקן אותי. אני פשוט מרים רגל בלי לחשוב יותר מידי. אני יתאמן על זה בצורה יותר רצינית. ד"א אני לא מתאמן עם מגנים בדרך כלל.

lironmarko

New member
שים על זה קרח ותתאמן עם מיגון

המיגון חשוב לשבוע או שבוע וחצי או יותר תלוי בכאב... ותעבוד טכני ... לירון

למעלה