יש לי בעיה

SHABBI THE 3rd

New member
יש לי בעיה

אני לא מצליח לסיים את "התפסן בקצה השיפון" זה פשוט לא מעניין אותי. ואני רק שומע דברים טובים על הספר...אני הגעתי עד הקטע שהוא פוגש את הנזירות. אם אני עדיין לא נדלקתי על הספר, יש סיכוי שאני יאהב את ההמשך??

rigoletto111

New member
אין סיכוי. עזוב אותו. ובארכיון

הפורום תמצא גם ביקורות רעות על הספר ועל גיבורו החרמן והמחוצ'קן.

לא פיה

New member
התפסן

הוא מאד-מאד "ספר מצב רוח". אם אתה לא מתחבר אליו מההתחלה, שים אותו בצד ונסה שוב פעם אחרת. אני ניסיתי אותו פעמיים, שנאתי ותיעבתי אותו (והוא דיכא אותי משהו נורא), ובפעם השלישית (כשהייתי מדוכאת ושנאתי את כל העולם) התחלתי לקרוא אותו שוב והוא הפך לאחד האהובים עלי
צירוף מקרים?

Rivendell

New member
אותי - לא ישכנעו לקרוא את זה שוב

עשיתי את זה פעם אחת, בתיכון, סבלתי נורא, וסיימתי את הרומן שלי עם הספר הזה. אם אתה לא נהנה, תעזוב.

arandiera

New member
ריוונדל-זה הזמן להדגיש את

השרשור על "להפסיק ספרים באמצע", למה זה מטריד אתכם כל כך, לא אוהב לא צריך, באיזה עונש אתה? אני אגב חושבת שהתפסן הוא ספר יפהפה, נוגה וקיומי בה במידה, ספר התבגרות טיפשעשרה מומלץ בחום גם למבוגרים. נוגע בשאלות של בריאות נפשית, קונפורמיזם וחינוך. אבל למי אכפת מה אחרים אומרים אתה ידוע כמה ספרים מעולים מונחים ליד המיטה שלי כשהסימניה מוכיחה שהם ננטשו לאנחות באמצע???

Rivendell

New member
עכשיו אני לא הבנתי אותך ../images/Emo6.gif

את איתי או נגדי בסוגיית הנטישה? (אני, כמובן, בעד. ספר זה לא עונש, לא טוב - לא צריך).

arandiera

New member
"לא אוהב לא צריך, באיזה עונש אתה?"

(מצטטת את עצמי) "למי אכפת מה אחרים אומרים אתה ידוע כמה ספרים מעולים מונחים ליד המיטה שלי כשהסימניה מוכיחה שהם ננטשו לאנחות באמצע???" ממשיכה לצטט את עצמי. מה לא הבנת ריווי? אני יותר בעד מבעד!! אני נגד עצם השאלה, חינוך מחדש מקומו בסיביר ובתורתו המרתקת של מאו טסה טונג, בעולם המודרני לא חייבים כלום, אפילו לא לעשות בגרויות.

neta2

New member
וזאת בעיה../images/Emo3.gif ממש לא!

אתה לא חייב לסיימו, ספר מאד חביב לטעמי, אבל אם לא נהנים אין שום סיבה בעולם (טוב נו, רק אם אקדח מכוון לרקה)לקרוא משהו שאתה לא נהנה ממנו, חווית הקריאה, צריכה להשאר חוויה.

למעלה