יש לי בעיה...

feel good time

New member
יש לי בעיה...

לחברה טובה יש חבר חדש והוא די בסדר אבל כשהאחנו במצב של רק שלושתנו ביחד לא נעים לי להיות איתם , כי אני מרגישה כמו גלגל שלישי. אני לא יוזמת את המצבים האלה, פשוט תמיד שאני רוצה להיפגש עם החברה הזאת או לדבר איתה בטלפון יוצא שהחבר שלה איתה. מה לעשות??? להגיד לאותה חברה שזה מפריע לי שהיא נמצאת עם החבר שלמה כל הזמן ושאני מרגישה שהיא מתרחקת ממני ( למרות שאמרתי לה את זה פעם והיא התיצבנה עליי ושזה אולי ישמע אנוכי מצידי) ?? או שאני אתעלם, אנסה לשמור על קשר איתה עד כמה שאני אוכל ושבאיזהו שלב אספיק כי בשנה הקרובה השכבה שלינו מתצפלת לכיתות שנות לפי מגמות ולא יצא להיות איתה ולראות אותה בכלל ?? תעזרו לי, בבקשה...

feel good time

New member
התבלבלתי קצת במילים....

" כשאחנו " = כשאנחנו " מצתפלת " = מתפצלת " שנות " = שונות " ושבאיזהו "= ושבאיזשהו " התיצבנה " = התעצבנה מה זה כל הטעיות האלה ?? מה קורה לי ??

ענת פ.

New member
אממממ...

חבר הולך וחבר בא, אבל חברה נשארת תמיד מתישהוא הם יפרדו והקשר בין שתיכן יחזור להיות כמו קודם... ותקווי שהיא תלמד לפעם הבאה, ושאת תלמדי מהטעות שלה ושבפעמים הבאות תשקיעו באותה מידה ביחסים אחת עם השנייה וביחסים עם החבר בינתיים פשוט תחכי, ותהיי עם חברות/חברים אחרים

feel good time

New member
את צודקת...

את צודקת... זה בדיוק מה שאני אעשה... תודה לך.. אני מצטערת, אבל אין לי רעיונות לחתימה בשבילך... אולי בהמשך תנחת עליי מוזה ותהיה לי השראה לרעיון...

A M R

New member
היי =)

אני האמת ממש מזדהה איתך, וחשה מה שאת מרגישה. תשמעי לדעתי את צריכה לדבר איתה, כמובן.. לא להסתיר את מה שאת חושבת שומרגישה לגבי החברות ביניכן. ניראה לי שאת צריכה להגיד לה שתנסה למצוא קצת זמן גם לך כי את מרגישה שהיא כבר קצת מזניחה את החברות.. תבקשי ממנה שתנסה לווסת את הזמן ככה שגם את תיהיה איתה וגם חבר שלה.. ואם לא בא לך להיות עם שניהם ביחד אז פשוט אל תבואי ותגידי לה שאת מעדיפה להפגש איתה לבד.. מקווה שעזרתי! ספיר

למעלה