יש לי בעיה

lisa-kiss

New member
יש לי בעיה

אני אף פעם לא חולמת. אני מתה לחלום למישהו יש עצה??? אין לי מושג ממה זה נובע אבל זה התחיל מלפני שנתיים וקצת כשעברתי ללמוד בפנימיה ומאז אני לא חולמת. פעם חשבתי שהסיבה היא חוסר שינה כי אני יושנת שם 4 שעות בלילה, אבל גם כשאני יוצאת לחופשות ואני משלימה שינה וחורפת איזה 15 שעות אני מתעוררת אחרי לילה יבש... כבר שנתיים שאני חולמת בעיניים פקוחות ואני מתה לחלום אמיתי! מישהו יכול לעזור לי??? אני היחידה פה שזה קורה לה או שאני לא לבד? נטולת-חלומות LISA

גם אני לא חולם

אבל זה מרצון ושליטה עצמית טובה. יש כמה תרגילים שעוזרים מאוד לשליטה העצמית, אם תשלטי בעצמך תוכלי לחלום שוב. כמובן...שזה לא יבוא אחרי יום (כל יום אני עושה אותם) אז אם את רוצה שאני אכתוב לך אחד רק תגידי, אני אכתוב כאן או לאיי מיל שלך.

תגובה....

חלומות זה דברים שנוצרים ע``י דברים שקרו לך והודחקו לתת מודע, או שאת חולמת ופשוט לא זוכרת או שפשוט לא קרו לך מספיק דברים שיכולת לחלום עלייהם.

MajoR_ToM

New member
חח , איזה עצוב

היא הקדישה את האתר לבובה פראית את באמת אוהבת את החרא הזה ? יש מיליארד סדרות כאלה והן מתחלפות כל יומיים

goldy

New member
יש לי עצה או שתיים:

את כן חולמת, את פשוט לא זוכרת! גם אני חשבתי פעם שאני לא חולם, אבל אז התברר לי שהחלומות שלי כאלה מוזריים וסיוטיים שאני מעדיף לשכוח אותם מייד כשאני קם. אז ככה: במקום לקום בבת אחת תשתמשי בשעון עם צלצול חלש, שיעיר אותך בהדרגה ולא בבת אחת. עלייך לישון ל פ ח ו ת 5-6 שעות בשביל לזכור את החלומות. בברכה

Cleopatra

New member
גם החלומות שלי

כאלה מוזריים, ואני לצערי זוכרת אותם בדרך כלל. כשהייתי בת שבע חלמתי שטינוזאורוס רקס אוכל את אמא שלי. אבל הייתי חולה, זה בטח היה מתוך הזיות... אבל אני הכי אוהבת לחלום בהקיץ. יש לי חלומות בהקיץ מה זה יפים. חלמתי שחבר שלי שר לי את השיר ``וון א מן לאב א וומן`` באמצע בצפר לכבוד היום הולדת שלי. נכון שאני רומנטית?

שני16

New member
לא נכון....

אני בכל אופן,יכולה לישון שנת צהריים,אפילו שעה,ןלזכור מה אני חולמת,שזה כמעט תמיד דבר מאד מוזר... תופעה מוזרה שיש לי בחלומות:כל מיני מקומות-הבית שלי,בתים של חברים,בי``ס וכו`,בחלום נראים שונה,כלומר,אם זה הבית שלי,אני יודעת שזה הבית שלי,אבל כשאני קמה,אני מגלה שהוא היה נראה שונה.... זה קורה לי אפילו עם חברים,או סתם אנשים... קרה לי המון פעמים שחלמתי שבגדתי בחבר שלי,עם המון אנשים,שאין לי מושג בכלל מה הקשר שלי אליהם....מוזר.. ואל תגידו לי:את לא אוהבת את חבר שלך....את רוצה לבגוד בו,או כל הבולשיט הזה...אני מאד אוהבת אותו,ולא רוצה לבגוד בו...בעיני זה לא אומר כלום.... דרך אגב,יש תיאוריה שאומרת,שבחלום,כל דמות שאתה חולם,זה בעצם אתה...

פלומפי

New member
ברור שאת חולמת

את פשוט לא זוכרת את החלומות שלך. אין דבר כזה שבן אדם לא חולם.

yad

New member
אמרו לי

שזה סימן למתח נפשי אם אתה לא זוכר את החלומות שלך. חלומות זה מין ביטוי כזה לכל המתחים הנפשיים שלך, כל הדברים שאת חושבת עליהם ומפריעים לך. אם את לא זוכרת אותם (אפילו לא אחד? משהו? זרקי לנו עצם), אז זה לא טוב. אבל יכול להיות שאני טועה. ומספיק סתם לחלום בלי לזכור. רק תחלמי חלומות מגניבים. פעם חלמתי שאני נופל ממש מגבוה לתוך הים, ואז אחרי איזה שעה נפילה אני נוחת במים ואני מגלה שאני לבוש כמו נחת ואנחנו כובשים איזה אי. (זה היה יום אחרי שראיתי ג`י איי ג`יין).

בלה בלה

New member
חלומות מתוקים

(איזה סדרת ספרים איכותית, הא?) גם אני מכירה טוב את הבעיה הזאת (אני בקושי זוכרת חלומות) אבל מישהו פעם הסביר לי שזה משתנה עם הגיל, ז``א ילדים קטנים ``חולמים`` יותר מנערות ונערים אבל בגיל יותר מאוחר (תקופת הצבא אם אני לא טועה) מתחילים לזכור את החלומות מחדש.. אז עכשיו אנחנו פשוט נמצאים בשלב בחיים שפחות זוכרים בו את החלומות.. אז חלומות מתוקים.. לילה טוב! :)

י.קטן

New member
כולם...

כולם חולמים זה בדוק, החוסר שינה אולי תורם לכך שלא תזכרי את החלום. עש את השלב הזה בלילה-בוקר שזוכרים את החלום ואז שמתעוררים לגמרי לא זוכרים כלום, לפעמים זוכרים רק עם באמת משננים את החלום באותו שלב, לי זה קורה תמיד!. בקיצור את כן חולמת רק שאת לא זוכרת כלום!, זה מיד קורה! יערה.

V. Ghost

New member
חלומות מסוכנים

אז העניין שגם אני לא זוכר את החלומות באופן כללי-אבל אלו שאני כן זוכר שלא נדע מצרות זה תמיד על פורצים,מאפיות,גנבים,רוצחים,התרסקויות מטוסים,תאונות דרכים ואני בחלום תמיד יוצא שלם מכל זה אבל מה זה אומר על הנפש המעורערת שלי ? ודבר אחר אני גם יושן 5 שעות בלילה לפעמים פחות תספרו קצת את החלומות שלכם זה נשמע מעניין

AshkA_

New member
חלום כהה

חלומות חלומוחת הדבר הכי מדהים שיש, בעיקר לאחת עם דמיון מפותח מידי. ישנה רק בעיה אחת. אני ממש אבל ממש לא זוכרת אותם. הדרך היחידה שלי לזכור חלומות היא אם אנשים יעירו אותי בפתאומיות, או שמשהו יקרה ואני אקום לפתע, כשהחלום עדין בעיצומו, וגם אז אם אני לא רושמת, הוא נעלפ בתוך דקות לתוך תוכי התת מודע המוזר שלי. אבל, כאן נכנס האבל הגדול, ובשבילו צריך להריע לחורף הממשמש ובא. כשאני חולה, ודבר זה קורה כל קיץ וחורף כמו שעון שוויצרי, ומתווסף לזה חום גבוה, והרגשה כללית מגעילה, מתחילות ההזיות. רק בשביל זה כדאי להיות חולים. להיות עד לדמיון המשתולל שלך, שהמוח הקודח רק מוסיף לו, זו חוויה בלתי רגילה. אתה יכול להיות כל אחד, כל דבר ולעשות כל מה שאתה רוצה. הידד לקלקול קיבה שגרם לי להבין את הצד החיובי במחלות!

למעלה