יש לי בעיה!

יש לי בעיה!

תשמעו יש לי בעיה עם החבר שלי אז אנחנו כבר חצי שנה ביחד ובהתחלה האבתי אותו ועכשיו לא כל-כך ואני לא יודעת למה הוא ממש אוהב אותי הוא מפנק אותי הוא רק חושב עלי ומשום מה לא בלי עליו אני רוצה להיפרד ממנו אבל קשה לי לומר לו את זה אני רוצה שאנחנו ניפרד בצורה עדינה כי הוא מאוד נחמד והוא גם ניראה טוב אז עם אתם יכולים לעזור לי אני ישמח לקבל ממכם תשובות שלכם ליאת.

oneill girl

New member
אין כותרת אבל תיקראי בכל זאת!!!

תיראי- ליאת, אני לא יודעת בת כמה את אבל כמו שאני רואה את זה, בתור נערה בת 15 את צריכה להיפרד ממנו ומיד! עדיף שתיפרדי ממנו מאשר שתהיי איתו מתוך חוסר ברירה ושתשקרי לו כי מה שאת עושה לפי נקודת הראייה שלי נקרא לשקר! את נמצאת איתו כשאת לא אוהבת אותו אז למה לא לשחרר אותו כדי שהוא יהיה חופשי לבחור לו מישהי שבאמת תאהב אותו?!

p5484502

New member
פתרון הבעיה

הבעיה שלך נפוצה בקרב הרבה אנשים כיום אני באופן אישי לא מבין למה זה כל כך קשה הפתרון הכי טוב כדי לגמור את זה יפה לדעתי פשוט תראי לו את מה שרשמת באינטרנט. אבל מצד שני זה יפגע בו מאוד אז פשוט אימרי לו את האמת ספרי לו בעל פה בדיוק מה שאת חושבת אליו אני כגבר היתי מעריך את זה מאוד עם החברה שלי היתה באה ואומרת לי תמיד מה היא מרגישה גם עם היא לא מרגישה מה שאני מרגיש כלפיה זה לפחות עוזר לשכוחאותה אבל אף פעם לא להפסיק להעריך אותה... מחכה לשמוע ממך יוסי

למעלה