יש לי בעיה

טניה26

New member
יש לי בעיה

כבר שנים שיש לי ריח בפה ואני בטוחה שיש להרבה, אך זה מפריע לי מאוד. משחת שיניים לא עוזרת, אי אפשר להיות כל הזמן צמודים למסטיקים וספריי לא נראה לי שעוזר כל כך. מה אני אמורה לעשות? יש טיפול לזה? אני גם מאוד מתביישת לדבר על זה. תודה

קיבה???

לי הייתה בעיה כזו ואצלי זה נבע מבעיות בקיבה, סיימתי עכשיו 14 טיפולי בדיקור סיני שבין היתר פתרו גם את הבעיה הזו... בהצלחה במציאת הפתרון

טניה26

New member
מה זאת אומרת בעיות בקיבה?

אני בחורה שאוכלת טוב מאוד. תוכלי להסביר יותר על הבעיה? יש עוד דרכים לטיפול?

לא קשור לאוכל

אני לא מבינה גדולה בזה אבל זה יותר משהוא נפשי שמתבטא בקיבה.. (כמובן רק במידה וזה כמו שהיה אצלי)

freearth10

New member
קיבה

כן, גם לדעתי הדבר יכול לסמן על בעיות באנרגיית הקיבה - לאו דווקא באיבר עצמו. עבודה על כעסים מהעבר ומציאת הסיבה להופעת הריח הרע - יכולים למנוע את הופעת הסימפטום הבא.

freearth10

New member
../images/Emo46.gifכשאת כועסת

זה משפיע על מערכות שונות בגופך. כרגע זה בא לידי ביטוי בריח הרע ואולי בעוד סממנים עליהם לא סיפרת לנו. טיפול אלטרנטיבי זה הכיוון. איזה טיפול? זו את שצריכה לבחור.

אשכר

New member
הייתי בודק יותר עמוק, בקיבה למשל

או בשאר מערכת העיכול. ניסית?

טניה26

New member
לא,לא ניסיתי אף פעם

לטפל בזה. אני מאוד מתביישת לדבר על זה. אני לא מבינה בזה בכלל.

שמש א

New member
ריח רע מהפה

על פי הרפואה הסינית, נובע לרוב עקב 'חום' בקייבה (זאת יאבחן מטפל ברפואה סינית). הרעיון הוא שעליך לטפל בחום בקייבה, בשורש הבעיה, ואילו הריח פה הינו סמפטום בלבד.

ריחות מהפה.

שלום רב, האם יכול להיות, אולי רק במקרה כי מדובר בבעיות חניכיים ולא בעיית עיכול (למרות שהפה הוא גם איבר של מערכת העיכול? בכבוד רב, שלומי

לטניה26

שלום רב, אנחנו כאן יכולים רק להעלות השערות, או במילים אחרות תאוריות, תאוריה צריך וחשוב לזכור,היא רק תאוריה. ואם מישהו כאן סובל "מאותה בעיה" כמוך, זה ממש לא אומר שזאת אותה הבעיה. ואתן לך דוגמא מהחיים הפשוטים. שני חברים טובים נפגשים ומדברים, לשניהם יש דימום רקטלי, מעט דימום בסוף היציאה. הראשון פונה למטפל / רופא וזה מאבחן כי יש לו טחורים בשלב הראשון, ואומר לו כי מספיק למרוח מעט משחה (ירחם השם) כדי לפתור את הבעיה. השני מספר לחברו כי גם לו יש מעט דימום, והחבר מציע לו את אותה המשחה בדיוק. רץ החבר לבית הרקחת, רוכש את המשחה ומתחיל למרוח, כך עוברים להם הימים, שפורפרת אחת ועוד אחת והדימום... ממשיך. לאחר מספר שבועות של מריחת משחות ושמנים, פונה ידידנו לרופא, וזה מאבחן גוש קטן במרכז החלחולת. מסקנה: לא תמיד מה שנראה כמו ברווז, ועושה קולות של ברווז הוא ברווז. אין לנו יכולת לבצע אבחון רפואי בכלל ווירטואלי בפרט, לכן הדבר הטוב ביותר הוא לפנות למטפל/ת באופן אישי ולהתחיל בטיפול תוך כדי מעקב. בהצלחה שלומי.

טניה26

New member
אני לא ידעתי

שיכולות להיות לזה כמה סיבות.כמו שאמרתי אני לא יודעת על זה כלום. חשבתי שמה שיש לי יש עוד להרבה והסיבה היא אחת. לאיזה מטפל ללכת? תודה לכולכם על תשובותיכם.

בחירת מטפל

שבוע טוב, לפני שפונים לבחירת מטפל, לדעתי יש לבחור את הדרך. יש לך כאן את מיטב המטפלים בדציפלינות השונות: רפואה סינית, קינסיולוגיה, פרחי באך, רפלקסולוגיה, הומאופתיה ועוד.. הצעתי הכנה היא לקרוא מעט באינטרנט ו/או במקומות נוספים, על השיטה, להרגיש למה את מתחברת יותר, לדוגמא: - האם את רוצה טיפול במגע? - האם את רוצה דיקור או חוששת ממחטים? - האם תזונה בלבד מדברת אלייך ועוד... לאחר בחירת הדרך, הדרך לבחירת מטפל/ת היא קלה יותר. שאלי את כל השאלות שמסקרנות אותך, בררי מחירים, שעות קבלה, תבדקי את מהות הקשר עם המטפל/ת - לדוגמא, מה קורה אם את חשה לא בטוב בסופי שבוע, האם המטפל/ת נמצא/ת שם בשבילך? בטוחני כי אם תפני לאנשים כאן במסרים הם יותר מישמחו לעזור לך. בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

Orrza

New member
שלום טניה, הסבר על הקיבה.

אני רואה שאת לא ממש הצלחת להבין מהשורות הקצרות שאנשים רשמו לך את מה שכנראה הם עצמם לא יודעים... אז הנה: לפי הרפואה הסינית, חום בקיבה (שמגיע כתגובה להרבה דברים כגון מזון "חם"=מתובל חריף ושמנוני) או "אש" בקיבה (שמות סיניים) עשויים לגרום לכמה תופעות לואי, כגון ריח רע מהפה (בגלל שחום עולה למעלה אל הלוע) או צבע אדום של חניכיים לשון ושפתיים ואפילו פגיעה ברקמה כגון פצעים בפה. אם יש לך בנוסף לריח הלא נעים מהפה את הדברים שהזכרתי, או אם את גם אוהבת מזון חריף ומתובל ויוצא לך לאכול כזה מזון הרבה, אז יש סיכוי שאכן יש לך "חום" או "אש" בקיבה, לפי הרפואה הסינית. יכול להיות שגם בעיות חניכיים ושיניים עשויות לגרום לריח רע מהפה אך לא הזכרת המצאות של כזה מקרה. בכל אופן, הקיבה זה הדבר הראשון ש"קופץ" לכל מי שמבין טיפה ברפואה סינית. אבל הפורום הזה לא יכול להחליף טיפול ממשי, ולא אבחנה ממשית. פה אין לצערנו קיצורי דרך, ולכן הייתי ממליץ לך כמו שלומי, לבחור שיטת טיפול ומטפל\ת ולהתחיל במסע. בהצלחה אור.

freearth10

New member
../images/Emo127.gifגם בעיניי התשובה נראתה סתם

מתנשאת, למרות שאני אישית באמת לא מבינה הרבה ברפואה הסינית.

מוטימוט

New member
גם מאכלים קרים עלולים לגרום לחום...

...לחום בקיבה באופן פרדוקסלי !!! כך שלא הייתי קופץ עם אבחנות בכזה ביטחון. אנחנו (כולנו) יותר לא יודעים מיודעים. טניה לא ציינה אם היא נבדקה אצל רופא א.א.ג והאם שללו המצאות פטריות בחלל הלוע או סינוסיטיס או בעיה בסגירה של הספינקטר (הפקק של הקיבה) או רופא שיניים (ועוד ועוד...) - כל אלה עלולים לגרום לריח רע. אחרי ששוללים ניתן לדעתי להתחיל לחשוב על טיפול בברכה מוטי

למעלה