יש לי בעיה ..

Pikachuit!

New member
יש לי בעיה ..

יש לי איווי ואני מאוד מתלבטת למי לפתח אותו .. או שלהשאיר אותו איווי ... אני דווקא יותר רוצה פלריון .. אבל גם ג`ולטיון חזק .. אני גם לא יודעת עם כדאי לפתח את פיקצ`ו .. נ.ב אני משחקת בred

mr. man

New member
אז ככה

את פיקאצ`ו תפתחי רק אחרי שהוא עבר את level 50 וקיבל thunder. אז תפתחי אותו בכיף. את איווי כדאי לפתח לפלאריאון, כי כבר אמרת שיש לך פיקאצ`ו אז את לא צריכה עוד אחד חשמלי. אם כבר יש לך פוקימון אש, אז אולי כדאי לפתח לואפוריאן. אבל זה החלטה שלך :)

Fearligtar

New member
פוקימון אש הכי חזק זה

פוקימון אש הכי חזק זה

מולטרס שתופסים בויקטורי רואד....וצ`ריזארד קורע את ארקיניין...ואת השם של הפיתוח של דיגלט קוראים דוטריו

Dragonite

New member
כמה דברים

אז ככה, מולטריס באמת חזק, אבל לא מקבל את הבונוס המלא אצל התקפות אש, בדיוק כמו צ`אריזרד... שניהם חצי עפים חצי אש, וזה עושה שהם חלשים X4 למתקפות אבן... לכן, ROCK SLIDE אחד, ושניהם מתים. וגב, הכי חזק זה הו-או, אבל יש לו אותו חיסרון...

Fearligtar

New member
לא הכי נכון

אני רוצה לראות פוקימון אחד לא משנה לי איזה שמנצח את הצריזארד שלי..(אני מתכוון בגייםבוי) אני ניצחתי את כל האלית פור רק איתו אפילו שאחת השתמשה רק בקרח ניצחתי אותה אם צריזראד...וזה לא קשור אם לפוקימון יש שתי סוגים...זה פשוט עושה אותו יותר חזק...ואני יודע שאו-הו חזק יש לי אותו בGOLD את הצ`ריזארד המושלם שלי יש לי בBLUE

charmander

New member
צ`אריזרד מושלם!

אני יכול להגיד לך שאני התחלתי וגם סיימתי את הגירסה האדומה עם צ`ארמנדר (שהתפתח לצ`אריזרד כמובן). בקרב הסופי שלי נגד האויב מפאלט שבחר בבלאסטויס ניצחתי אותו במכת slash אחת הוא לא הספיק לעשות עליי שום מתקפה. אני, אגב חושב שהפוקימון המושלם להתחלה הוא צ`ארמנדר ובכלל צ`אריזרד מושלם peace out

Dragonite

New member
הכי טוב זה באלבזור

יש לו יתרון על כל 4 הג`ימים הראשונים... האמת שלהתחיל עםם צ`ארמנדר עושה את המשחק הכי קשה..............!

charmander

New member
צ`ארמנדר.... כי בוחרים רק פעם אחת

אתה צודק חלקית להתחיל עם צ`ארמנדר אומנם קשה אבל משתלם: המכון של ברוק: אבן - בעל התנגדות לאש המכון של מיסטי: מים - קורע אש אבל איפה תהיה עם סקוירטל במכון של סמל סרג` ושל אריקה? ועם הבלבזאור שלך במכון של בליין? ושל סברינה? לכן, עדיף להתחיל קשה מאשר שבמשך כל המשחק יהיה קשה! וחוץ מזה, אין אני חולה על צ`ארמנדר (-: peace out

Dragonite

New member
לדעתי הפוך...

עד שמגיעים אליהם, שזה ממש בסוף המשחק, כבר יש לך פוקמון אחר שינצח אותם...

charmander

New member
טוב נו

האמת אתם צודקים אבל קשה לי להודות בזה והתכוונתי, אם אתה עם בלבזאור (poison) במכון של על-חושי אז אבוד לך אבל אני עדיין הכי אוהב צ`ארמנדר peace out

Pikachuit!

New member
אין סיכוי !

אני ניצחתי את סרג` עם פיקצ`ו ברמה 40 .. והוא בקושי פגע בי, ניצחתי את אריקה עם בלסטויז ! אפילו לא החלפתי פוקימון ! במכון של בליין יש לי את היתרון .. ואני לא חושבת שיהיה עד כדי כך קשה לנצח את סברינה .. כל מה שצריך הוא הפוקימון הנכון ! נ.ב אתה מדבר כאילו צ`רמנדר (או צ`ריזארד .. לא משנה) הוא הפוקימון היחידי במשחק ! אתה יכול לתפוס פוקימונים אחרים מסוגים אחרים !

Dragonite

New member
תשובה

תשובה

אז ככה... סתם ככה, הייתי מפתח לג`ולטאון, אבל כבר יש לך פיקצ`ו אבל זה ממש תלוי בפוקמון שהתחלת איתו ובפוקמונים שיש לך כבר... אם תכתבי פה עם מי התחלת את המשחק, ומי כבר יש לך בקבוצה, אני יכול לתת לך הרבה יותר מדוייקת... דרגונייט

Pikachuit!

New member
טוב ..

יחסית תפסתי הרבה פוקימונים .. אבל אני לא משתמשת בכולם . יש לי 4 עיקריים .. בלסטוייז ברמה 45 (שהיה הפוקימון הראשון שלי סקווירטל) פיקצ`ו ברמה 42 דודריו ברמה 30 (אין לי מושג איך לבטא את השם הזה בעברית, בקיצור הצורה המתפתחת של דיגלט) וגלום ברמה 25 בדיוק עכשיו גם תפסתי גרולייט .. אבל הרמה שלו עדיין נמוכה ..

Dragonite

New member
עכשיו אני יכול לעזור לך!

אז ככה: פיקצ`ו שלך ילמד רעם עוד שלב אחד (אני אגב לא הייתי שומר את המתקפה הזו, כי יש לך רק 70 אחוז פגיעה... תשתמשי בTHUNDERBOLT שקבלת במכון של סארג`, טיפה יותר חלשה אבל 95 אחוז פגיעה...), בלאסטויס הוא הפוקמון מים הכי חזק ברד ובלו (אולי גם לפרס...), ויש לך גרולייט, שלמרות שהוא בשלב נמוך, כשהוא מתפתח לארקניין הוא הפוקמון אש הכי חזק במשחק, אפילו יותר מצ`אריזרד. לכן, אני לא רואה סיבה אמיתית לפתח את האיווי שלך, אלא אם כן הגרולייט שלך בשלב יותר נמוך מזה של האיווי... עוד סיבה היא שעד שגרולייט לומד את המתקפות האחרונות שלו ומפתחים אותו עם אבן אש, הוא ממש ממש חלש (כי הוא פוקמון לא מפותח), בניגוד לפלאריון שכבר יהיה בצורה מפותחת... מצטער אם זה קמצ מסובך... דרגונייט אז זה החלטה שלך... אגב, התכוונת לדאג-טריו, ההתפחות של דיגלט, והוא ממש חזק, הייתי שומר אותו, גם בגלל DIG, ששימושי מאד גם מחוץ לקרבות...

Pikachuit!

New member
OK ..

מה ההבדל בין כל המתקפות האלה של פיקצ`ו ? לעזאל ! כמה מכות ברק הוא צריך ? כבר היה לו thunder shock שהחלפתי ב thunderbolt שקיבלתי מlt. surge ועכשיו יש לו עוד מתקפה ? אני כבר מבולבלת .. ובעניין גרולייט .. האיווי שלי ברמה 30 וגרולייט רק ברמה 18 ! מה לעשות ? לפתח את איווי ? או לעבוד עם גרולייט ?

Dragonite

New member
הנה עוד הסבר

יש thundershock, thunderbolt, thunder וחוץ מזה יש thunderpunch, אבל זה לומד רק היטמונצ`אן ואלקטבאז... THUNDERBOLT היא בעייני הכי טובה, למרות שהיא יותר חלשה מTHUNDER, כי יש לה אחוזי החמצה יותר קטנים... אבל הכי טוב זה את שניהם... בקשר לאיווי, תפתחי אותו לפלאריון... הגרולייט יותר מדי חלש כדי להתחיל לשחק איתו... אגב, תמיד, אחרי שאת משיגה SURF את יכולה לעשות את ה-MUSSINGNO TRICK, שבעזרתו תשכפלי 120 רר קנדי (או מאסטר בול, נאגט, או מה שאתה רוצה), ואז תוכלי להביא כל פוקמון לרמה 100 (אם תרצי לדעת איך עושים את זה תשאלי ומישהו פה יסביר לך)... אגב, אם את רוצה פיקצ`ו טוב: THUNDER או כל דבר אחר, אני ממליץ התקפה עם לפחות 15 PP THUNDERBOLT זה דיי ברור למה... THUDERWAVE בגלל שהSPEED שלו דיי נמוך, וההקפה הזו מאיטה מאד את היריב AGILITY שוב, מעלה את המהירות מאד... אם יש לך thunderwave אז אפשר לוותר על זה... דרגונייט

Pikachuit!

New member
תודה .. :)

למרות שלדעתי ההתקפות של פיקצ`ו .. agility ו thunder wave לא יעילות במיוחד .. אומנם זה מגביר מהירות, ומאט את היריב ... אבל בכל זאת זה מבזבז המון זמן מהקרב .. ובזמן הזה פוקימון חזק יוריד אותך במכה אחת עוד לפני שתספיק לתקוף !

למעלה