יש לי אשכים ענקיים, אבל כאילו ממש ממש ענקיים - כל פעם שאני יושב אני מועך אותם ואני מתקשה בהליכה כי אני צריך לקחת פישוק מאוד גדול ברגליים למישהו יש רעיונות מה לעשות?
מבין אותך בנאדם אבל תחשוב../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
מה זה כשיש לך גם משהו נוסף שהוא גדול מימדים שם בכל מקרה ביצים גדולות בדרך כלל נובע מכך שאתה לא מאונן מספיק כן אנשים יש דבר כזה איך תדע את זה?? אם בלילה נפלט לך קצת זרע זה אומר שאתה עדיין אוגר בביצים דברים לכן תתחיל לאונן וכמה שיותר מהר!! (ואני למדתי את זה בכיתה לפני כמה שנים ככה שאולי ההסבר לא מדויק אבל הפתרון הוא הנכון) בכל מקרה אם זה לא עובד אז סתם נהנת יותר מידיי ולך לרופא
יש הרבה אנשים שלא גמרו בחיים שלהם(טוב, אולי חוץ מקרי לילה) והכל בסדר עם הגודל, בכל המקומות. אני לא רוצה להפחיד פה אף אחד, אבל האם יתכן ומדובר פה במחלה כלשהי?
זה היה כתוב בספר לימודי..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
והיה שם חלק עם שאלות והייתה שם שאלה "הביצים שלי גדלות יותר מידיי, האם זה נורמלי??" והייתה שם תשובה ארוכה שמסבירה בדיוק מה קורה שימי לב לא אמרתי שהזרע נאגר בביצים אלא דברים אחרים שאין לי מושג מה הם ומי שמעלי אמר קרי לילה כתבתי על זה בהודעה שלי רק שכחתי איך קוראים לזה אבל אמרתי שמה משהו על זה שלפעמים יוצא קצת בלילה אם לא עושים את זה
גם לי לא ממש אבל תחשבי על../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
זה לרגע איך יכול להווצר כל כך הרבה זרע בזמן שאתה עושה ביד?? הרי כל הזרע שלך נעשה ישר כשאתה עושה ביד?? זה צריך להתחיל להווצר קודם ואולי זה מתחיל להווצר ועוד ועוד ועוד ועוד הכנות לזרעים וכאלה והנה הביצים מתנפחות כי גם לי יש שלב שהביצים שלי ממש ממש גדולות ושלב שבו הן בגודל נורמאלי יחסית