יש לי בעיה!

shiri_b

New member
יש לי בעיה!

טוב, לא ממש בעיה זה יותר קיטור
חם לי!!! לא זה לא הקיטור. היו לנו אסיפות הורים והיינו אמורים לרשום את עצמינו או ביום רביעי או שלישי... עכשיו אני "שכחתי" לרשום (באמת שכחתי בהתחלה ואז הגעתי למסקנה שאני לא רוצה אסיפת הורים יום רביעי כי יש מבחן במתמטיקה יום חמישי) אז פשוט לא רשמתי, שזה לא נורא כי אמא שלי יודעת על הציונים שלי ואין הפתעות וההתנהגות שלי בסדר גמור אז אין ממש סיבה לאסיפת הורים. הכל היה בסדר עד שאתמול אמא שלי באה "אין אסיפת הורים?" ואני כזה "כן.." אז היא שאלה מתי אנחנו אמרתי "אנחנו לא" ושהיא שאלה למה אז אמרתי "שכחתי לרשום" היא צחקה והכל היה בסדר (מסתבר שהיא דיברה עם אמא אחת ומשם היא ידעה) ואמא שלי מתעקשת שנלך! ואני מסבירה לה 1. לא צריך 2.למורה אין זמן היא נוסעת לפולין. היא ואבא שלי אמרו לי להגיד למורה שבגללי לא באנו שחס וחלילה לא תחשוב שאני מוזנחת! ושנקבע תאריך... אני לא מבינה למה היא לוחצת כל כך? זו רק אסיפת הורים היא לא תגלה שום דבר חדש!! זה ממש מוזר למה היא לא יכולה להניח לזה? טוב אולי היא תשכח

Heavy Thought

New member
חפיף.

כולה אסיפת הורים... אם היא תתעקש- תלכו. לא נורא. סתם רבע שעה של שאומרים דברים שכבר שמעת 200 פעם. אמנם ביזבוז זמן, אבל גם לא נורא.

shiri_b

New member
אין לי בעיה

ללכת, זה פשוט ביזבוז זמן... טוב אני אדבר עם המורה אולי היא תשחרר אותי מזה מי יודע
נתנחם בעובדה שיש רק עוד 2 כאלה!

חחח, המורה ה3@$@* לספרות../images/Emo16.gif

משום מה הזמין את ההורים שלי כי "השיגיך ירדו במחצית" או משהו כזה. ואמא שלי מקבלת את המכתב, נכנסת לחדר, ואומרת- "ליאור שטרנברג הזמין אותנו לפגישה" אני ישר- "לאלאלאלאללא!!" היא- "מה קרה?" אני- "הוא לא המחנך שנה הבאה, נכון?!" היא- "לא... כתוב שהשגיך ירדו.." אני- *נרגע*.
בכל מקרה, אני לא יודע מה הוא רוצה, רק אתמול בבוקר דיברתי איתו על זה שאני רוצה להמשיך שנה הבאה וזה שרוב העבודות שלי טובות
.
ניר

למעלה