יש לי בעיה!

LEALOVEAMIR

New member
יש לי בעיה!

אני מאוהבת באמיר פיי גוטמן למרות שאני יודעת שזה בילתי אפשרי, כשאני רואה "אבק הכוכבים" ויש אישה בתוכנית ואמיר מתלהב ממנה אני מקנאה מה אני יכולה לעשות? האובססיה הזאת גורמת לי סבל. תעזרו לי בבקשה.

drunky

New member
טב.... יש פיתרון גם לזה../images/Emo185.gif

הרבה פעמים אנחנו רואים משהו, שהוא יכול להיות בעל מראה טוב, בעל אופי מאוד מיוחד, או שניהם יחד, וישר אנחנו מעריצים אותו, ולפעמים יוצרים כלפיו אובססיה. ובכן במקרה שלך יש לי כמה שאלות, היית מעריצה של היי פייב בעבר? ממתי את אובססיבית לגביו? במה זה מתבטא חוץ מרגשות קנאה? בכל אופן תנסי את השיטה הישנה - לעשות רשימה של דברים שאת לא אוהבת אצלו (תתאמצי) מול דברים שאת כן אוהבת אצלו (תחסכי) ותביטי ברשימה שעשית ותשאלןי את עצמך מה יותר דומיננטי, כלומר האם הרע עולה על הטוב, אם כן זה כבר נותן לך אפשרות להביט בו בפן שונה, אם לא נסי את השיטה הבאה והמעט בעייתית. במידה ואת ממש רוצה אותו בכל מחיר ומפתחת רגשות קינאה כלפיו כאת רואה אותו עם משהי, אולי תנסי להמנע מלצפות בתוכנית שלו לזמן מה, אומרים שהזמן עוה את שלו - מרפא - עוזר לשכוח - מקטין את הרגשות. בכל אופן תנסי את זה אבל תתאמצי, ואם את כל כך חייבת את התוכנית אז תראי ערב טוב עם גיא פינס או אין ואאוט או חדשות אמ טי וי ותתעדכני לך בלעדיו. אם בכל זאת לא עזר לך עד כה נסי את העצה הבאה... אם הגעת לכאן סימן שהפיתרון היחיד והכי קשה גם, הוא מציאת חבר, לכי וצאי, תתחילי עם בחורים, לפי האובססיה אני מבין שעוד לא הייתה לך אהבה אמיתית או אפילו חבר קבוע אחד, אולי אם תחווי את זה תוכלי להפטר מהאובססיה הזאת - כי אובססיה זה דבר לא טוב, תגידי לי איזה מזל את+ תאריך לידה מלא, אולי אוכל לעזור לך גם בתחום האסטרולוגי... מקווה שעזרתי לך....( רועי....)

dor302

New member
או קיי תכנסי שנייה !

תראי, את רואה את אמיר כמישהו מושלם וכמישהו שאת אוהבת אותו רק כמו בתור דמות מסוימת את לא אוהבת אותו כמישהו שיש לך רגשות מיוחדים זה מה שאת אוהבת כמו שאני יאהב אחד מן הטלוויזיה זה נקרא הערצה אבל במקרה שלך זה לא הערצה אולי זה אובססיה אני חושב ואת צריכה להפסיק את זה אם את קצת תרפי מהעניין של אהבה לעמיר זה אולי יחלש קצת אבל את יודעת שאין לך סיכוי איתו כי הוא בסה"כ איש רגיל אבל את מכירה אותו כ"אמיר פיי גוטמן" "החתיך והמושך" וזה מה שאת חושבת אבל זה לא נכון זה מה שהמדיה נותנת לך להרגיש!!!! אני מקווה שהסברתי את עצמי הכי טוב שיש ! דור

העצה שלי:

גם אני הייתי במקום שלך ואהבתי מישהו שלא היה לי סיכוי איתו (רק שבמקרה שלי זה היה טיפה יותר מסובך). זה כואב וזה קשה אבל צריך להמשיך הלאה. את חייבת להתגבר עליו, ברור לך שסיכוי להיות בקשר רומנטי איתו אין לך (אני יודעת שבטוח קשה לך לשמוע את זה). מתוך ניסיוני האישי אני יכולה לייעץ לך להפסיק לראות את התוכנית שלו, כמו שאומרים: רחוק מהעין רחוק מהלב. מקווה מאוד שעזרתי.

העצבנית

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif

איך את יכולה להיות מאוהבת במישהו שאת לא מכירה...?!

אפשר.

זה קורה כמעט לכל אחת שהיא מתאהבת (נו טוב זה לא בדיוק אהבה, זה יותר "הערצה" ו"אובססיה") במישהו שהיא לא יכולה להשיג. ואת יכולה לנסות לעזור לה ולא לשפוט אותה!!!.

העצבנית

New member
../images/Emo11.gif

קודם כל, אני לא שופטת אף אחד... ונכון, זאת באמת הערצה אובססיבית, אבל יש הבדל בין הערצה למישהו מפורסם (שזה בריא), לבין להיות מאוהבת במישהו כזה... ולדעתי זה קצת מסוכן "לאהוב" בן-אדם שרואים ומכירים רק מהטלוויזיה...

אן מרי17

New member
לדעתי

זה דבר שכיח להתאהב במישהו מהטלויזיה/קולנוע, אולי בגלל שאת לא מכירה את הבן אדם הזה אז את בונה לו אישיות שמתאימה למראה ואז הוא נראה לך פשוט שיא השלמות. תקנו אותי אם אני טועה אבל כולנו עברנו את הקטע של להתאהב או להתנהג באובססיביות כלפיי סלבריטי כולשהו וזה עבר באיזשהו שלב. בכל מקרה אם את רוצה לשכוח מזה יותר מהר לדעתי דווקא תשלחי לו מכתב או תצרי איתו קשר, זה קצת ינפץ את האשליה של בן אדם "מושלם" או הגבר האידאלי.

למעלה