טב.... יש פיתרון גם לזה../images/Emo185.gif
הרבה פעמים אנחנו רואים משהו, שהוא יכול להיות בעל מראה טוב, בעל אופי מאוד מיוחד, או שניהם יחד, וישר אנחנו מעריצים אותו, ולפעמים יוצרים כלפיו אובססיה. ובכן במקרה שלך יש לי כמה שאלות, היית מעריצה של היי פייב בעבר? ממתי את אובססיבית לגביו? במה זה מתבטא חוץ מרגשות קנאה? בכל אופן תנסי את השיטה הישנה - לעשות רשימה של דברים שאת לא אוהבת אצלו (תתאמצי) מול דברים שאת כן אוהבת אצלו (תחסכי) ותביטי ברשימה שעשית ותשאלןי את עצמך מה יותר דומיננטי, כלומר האם הרע עולה על הטוב, אם כן זה כבר נותן לך אפשרות להביט בו בפן שונה, אם לא נסי את השיטה הבאה והמעט בעייתית. במידה ואת ממש רוצה אותו בכל מחיר ומפתחת רגשות קינאה כלפיו כאת רואה אותו עם משהי, אולי תנסי להמנע מלצפות בתוכנית שלו לזמן מה, אומרים שהזמן עוה את שלו - מרפא - עוזר לשכוח - מקטין את הרגשות. בכל אופן תנסי את זה אבל תתאמצי, ואם את כל כך חייבת את התוכנית אז תראי ערב טוב עם גיא פינס או אין ואאוט או חדשות אמ טי וי ותתעדכני לך בלעדיו. אם בכל זאת לא עזר לך עד כה נסי את העצה הבאה... אם הגעת לכאן סימן שהפיתרון היחיד והכי קשה גם, הוא מציאת חבר, לכי וצאי, תתחילי עם בחורים, לפי האובססיה אני מבין שעוד לא הייתה לך אהבה אמיתית או אפילו חבר קבוע אחד, אולי אם תחווי את זה תוכלי להפטר מהאובססיה הזאת - כי אובססיה זה דבר לא טוב, תגידי לי איזה מזל את+ תאריך לידה מלא, אולי אוכל לעזור לך גם בתחום האסטרולוגי... מקווה שעזרתי לך....( רועי....)