יש לי בעיה

יש לי בעיה

אני בחור שנראה טוב לפי מה שבנות טוענות....הבעיה היא כאשר מישהי רוצה אותי, סבבה אם היא מוצאת חן בעיני אני ממשיך ואז אנחנו חברים...הבעיה שיורד לי מהן מהר...ואז אני "זורק אותן" לאחר שאני עושה זאת אני מתחרט מאד מאד מאד על המעשה כי אני חושב לאחר מכן על כמה שהיא הייתה יפה וכמה טוב היה לנו ביחד וכמה שאני מטומטם שעזבתי קשר כזה וזה כל פעם קורה לי מחדש לדעתי חלק מהבעיה שלי היא גם מה החברים שלי יחשבו על החברה(אם היא תמצא חן בעינייהם או לא)...וזה מפריע לי מאד
מה גם שהתוסף המר לבעיה היא שבזמן האחרון זה קורה ההיפך..אני פוגש בחורה שניראית לי אחלה....והיא זאת שעושה לי את זה...וזה כואב... תנו לי עצות.בבקשה..מה לעשות...איך לשנות את "השיטה" שלי.. תודה...וסליחה על האורך

אממממממ..

מה שתיארת זאת בדיוק הבעיה שהייתה לי, בדיוק!!. הייתי "דלוקה" על מישהו שלדעתי היה נראה טוב ואז אחרי שהיינו נהיים חברים הוא כבר לא עניין אותי והייתי נפרדת ממנו. וגם בדומה לבעיה שלך הפריע לי מאוד מה חברות שלי (וידידים שלי) חושבים על אותו חבר (על המראה שלו בעיקר). הבעיה שלי נפתרה כשהכרתי את חיים (חבר שלי לשעבר), הקשר איתו פשוט לא נמאס, 5 חודשים היינו ביחד. ובקשר לזה שעכשיו בנות עושות לך את זה, אתה יודע מה אומרים "הגלגל מסתובב", פעם אתה נפגע ופעם אתה פוגע. מקווה שתמצא את האהבה האמיתית שלך ושיהיה פסדר, בהצלחה :)

אן מרי17

New member
עצתי אליך היא

בפעם הבאה שאתה מרגיש שכבר נמאס לך מהבחורה תתאפק. אל תמהר לזרוק...נניח "תחזיק" את זה עוד שבועיים...תמיד יש שלב כזה שכבר נמאס והפיתויים בחוץ יותר קורצים, אז פשוט שמגיע השלב הזה תתאפק ואולי הוא יעבור... עוד דבר שיכול להיות, אני לא ממש יודעת מה הקריטריונים שלך ל"בחורה האידיאלית" אבל אולי תמצא בחורה שהיא גם ידידה טובה. כזאת שממש כייף לך להיות בחברתה גם בלי הקטע הרומנטי, ככה שהקשר ביניכם לא יתבסס רק על הפן הרומנטי אלא גם על פן ידידותי.

אני חושבת ש..

תראה יכול להיות שאתה הולך עם בנות מהר מידי.. ומה שבא מהר הולך מהר כולל רגשות כולל התרחשויות ביניכם.. אבל אתה לא הזכרת איך הולך בדר"כ הקשר אז יכול להיות שמה שאמרתי עכשיו לא נכון לגבייך.. אבל אני חושבת באמת שאתה צריך לתת עוד צ'אנס לבחורה..מניסיון אני הייתי מדלגת על כל מי שלא היה ממש ניראה לי אחרי חודש שהיינו ביחד.. ועכשיו אני מנסה יותר לדבר וללכת לאט לאט, ועובדה שאני מחזיקה קשר של שנתיים:) בהצלחה חומד

למעלה