יש לי בעיה

יש לי בעיה

לפני קצת פחות מחודש התחלתי להתאמן בטלקניזס, הכנתי מטוטלת וניסיתי המון פעמים עד שלפני יומיים בערך הצלחתי, אבל ממש כמה מילימטרים, עכשיו אני אני מצליחה להזיז את המטוטלת בלי להתאמץ, אבל עדיין רק כמה מילימטרים ולא משהו ממש משמעותי, קורה גם שאני רק מסתכלת על המטוטלת והכדור זז, למרות שאני לא רוצה שהוא יזוז מה לעשות?

a naughty angel

New member
...

לפי האמונה שלי, יש לאנשים מסויימים יכולות מסויימות, ולאחרים היכולות האלה יותר מוגבלות. לאחי, למשל, יש יכולות טלקינטיות מדהימות, בעוד שאני בקושי מזיזה מטוטלת מסכנה. זה לא רק בגלל אימון, זה גם בגלל כישורים טבעיים הטבועים בבן אדם(לא רוצה להתחיל להתווכח על יכולות מולדות..)

כן דנה את מוזמנת

לספר לי על היכולות של אח שלך...
לא באמת ת´ספרי קצת יותר (אם אפשר..)

a naughty angel

New member
אני מעדיפה לא לדבר עליו...

הילד הזה חי כדי לאמלל אותי, ומשפטי המפתח עליהם הוא חי הוא: "i want to do you" והשני, צונזר. ויש לי עדים!

איך התחלת להתאמן בטלקינזיס...

כאילו אוקי בנית ומטוטלת ו..? מה עשית ? הסתכלת אליה ורצית שהיא תזוז..? אני שואלת כי גם אנ מתעניינת ורוצה להתחיל להיתאמן...

LaSombra

New member
אני פשוט מודהם מהשטות הזאת...

סלחי לי על הכותרת המעליבה משהו, אני פשוט כותב כותרות מרגיזות כדי שאנשים יתפתו לפתוח את ההודעה... איתך הסליחה... אבל אני באמת רוצה לקבל תמונה אמיתית של המצב... את רוצה להגיד לי שיום אחד קמת בבוקר והחלטת שאת מתחילה באימוני טלקינזיס?!? תראי... אני אישית מאוד הייתי רוצה להיות טלקינט אבלבואי נהיה רציניים לשניה... נניח ושנינו אכן מאמינים בעל טבעי ובקיום אפשרי של טלקינזיס... את חושבת שיכולת כזאת ניתנת לפיתוח? אני אגיד לך מה אני חושב, אני די משוכנע שתתעלמי ממני, אני סתם אורח לא קרוא שכל כך לא מאמין בעל טבעי שזה כבר מפחיד אפילו אותי... אבל אני אנסה בכל זאת, אני מקווה שתקחי את דברי ברצינות. תראי, את יודעת למה טלקינזיס נראה אפשרי לפעמים? כי זה אפשרי להזיז מטוטלת אם כף היד, התנודות של כף היד או אפילו אנרגיית חום שאת מפיצה, אפילו תנודות מקרוסקופיות של השרירים שנוצרות מכיווץ, יכולות להזיז מטוטלת. בקשר ללהסתכל עליו ולראות אותו זז כמה מילימטרים, לפעמים אנחנו רואים מה שאנחנו רוצים לראות... אני מעולם עוד לא ראיתי טלקינט או אדם שיכול ממש להזיז דברים, אפילו מרחק קטן, בלי שניתן לתת לזה הסבר פיזי לתזוזה של החפץ... אני אשמח לראות כזה דבר, אבל עד אז, אולי תצליחי לתת לי הסבר הגיוני ללמה את חושבת שטלקינזיס קיימת...

L e s t a t

New member
בוא אתה ואני נהיה רציניים

אף אחד לא אמר משהו על תחומים "על טבעיים" בפורום, אני מציע לך לקרוא קצת יותר בפורום מאשר להסתכל על אורי גלר שנהנה להשתמש בטריקים של קסם במה. אני בטלקינזיס מבין כמו שחמור במרק ירקות, אבל ישנם מאמרים בנושא טלקינזיס בפורום, קראת אותם? או שישר באת להטיח? זה כמו שאני אבוא ואגיד "אין דבר כזה מתמטיקה, למה? כי זה רק דף נייר!" בלי שאני אבין במתמטיקה הבנה בסיסית ביותר. נא לקרוא קצת לפני שבאים בהכרזות.

ככה...

לא, ממש לא קמתי יום אחד והחלטתי לנסות אז זה, למדתי וקראתי על זה הרבה לפני שהתחלתי להתאמן. בנוגע לשאר- שמתי את המטוטלת בתוך צנצנת שקופה כך שאין השפעה מגורמים אחרים.

למעלה