יש לי בעיה....

*rinat*

New member
יש לי בעיה....

מה שלומכם חברה???.... אני מבינה שנהנהתם בחג @!!!!! כל הכבוד תמשיכו לעשות חיים.... עכשיו... עוד שבועיים אני חוגגת שנה עם חבר שלי ואין לי שמץ איך להפתיע אתם יודעים להפוך את היום הזה להכי מיוחד יש למשהוא משהוא מקורי... (אל תגידו לי ארוחה בים
או משהוא כזה)

ניקולי

New member
רינתוששששששש*

נכון ארוחה בים זה כבר נהפך להיות שיגרתי חוץ מזה מה נראה לך שנציע לך דבר כזה ותשבי עם
תחת טיפות של
לאכול ארוחה?? ע"פ שזה רומנטי להרטב בגשם יחד שניכם ואפילו לשיר את השיר שנינו יחד תחת
אחת שנינו מדלגים על כל השלוליות...
חחחחחחחחחחחחח לא באמת עכשיו אני חושבת שתיסעו לסופ"ש באיזה מקום נחמד ושם תפתיעי אותו עם איזו מתנה נחמדה...או אפילו תזמיני כרטיסים להצגה נחמדה סטנד אפ או משהו כזה.. עזבי אותך מאוכל אוכל כל היום אנחנו אוכלים.. תעשי משהו מיוחד לשניכם

mariana

New member
רינתוש../images/Emo24.gif

תלוי מה את אוהב. את יכולה לארגן יום שרק שלכם, אפילו ללכת לסופרלנד או לונה פארק(שלא יהיה גשום רק) אני לדוגמא הכנתי אלבום של שנתיים ביחד, עם כל מיני שירים ותמונות, יצא ממש יפה. אם את רוצה זאת אז יאלה לעבודה, אני אוכל אפילו לעזור לך. את יכולה לארגן ערב רומנטי, אצלך או אצלו בבית, עם כל מיני עלי ורד ונרות וכו´. אולי להכין ארוחה עם יין. יש המון רק תגידי מה הכיוון שלך ואם יש לך תקציב ומה הוא אוהב

קנגורית

New member
רינתי מתוקה...

אל יאוש יקירתי... יש פעילויות מגוונות בניהן מה שניקולי המקסימה הציעה... יש גם קריוקי ושם תשירי לו אם אינך ביישנית... יש פינוק אישי שאת יכולה להציע לו עם נרות ריחניים ולבוש סקסי... יש מתנות שאפשר לקנות בניהן הדפס של התמונה הכי מתוקה שלכם על גבי חפץ כל שהו, כמו מאג, חולצה, צלחת, שעון עץ, ועוד... בהצלחה.. קנגורית

Dark Muse

New member
חחחחחחחחח רינת!!

לכי על "פינוק אישי שאת יכולה להציע לו עם נרות ריחניים ולבוש סקסי..." ממה שקנגורית הציעה נראה לי שהוא יאהב את זה חחחחחח.......

Crossface

New member
יש מישהו שלא היה רוצה את זה?

(לא ממך רינת, מהבת זוג שלו!!)

*rinat*

New member
הייי חברה תודה באמרת עזרתם...

הנה יש לי עוד שבועיים שחושבים על זה.. אמא זה מתקרב.. שמעו זה מלא זמן.... יש לו מזל שהוא אהבת חיי
אלך תדאגו עד אז אני אשגע אותכם עוד הרבה .... ובאמת תודה המשך יום טוב לכולם אוהבת אותכם

למעלה