Christine Daae
New member
יש לי בעיה...
לפני שאני אתחיל הרשו לי להציג את עצמי: שמי יעל, אני בת 17 וחצי, תלמידת מגמת תיאטרון ולומדת פיתוח קול מזה שנתיים. החלום שלי הוא להיות שחקנית בעיקר במחזות זמר. זה היה החלום שלי מאז שהייתי בת 11 וראיתי לראשונה את פנטום האופרה בווסט אנד בלונדון. כבר שנים שאני מנויה לתאטרון וראיתי המון מחזות בחיי, יש לי אוסף של סרטים ושירים ממחזות זמר ואני חייבת להודות שאת רובם אני גם יודעת בעל פה (עד כמה שזה נשמע פתטי
). בכל אופן, אני משחקת סביר בהחלט ואולי אף יותר מזה, אני שרה היטב ואני מאמינה שיש לי את מה שצריך כדי להצליח בתחום, חוץ מדבר אחד: אני רוקדת כמו קרפדה. כן כן, לצערי הרב יש לי שתי רגליים שמאליות ואין לי שום קורדינציה. אני יודעת שבמחזות זמר רבים יש ריקודים ואני בטוחה שזוהי גם אחת הדרישות בבית צבי ובבתי ספר אחרים למשחק. הייתי רוצה לדעת אם זה ניתן לשינוי/שיפור, עד כמה זה באמת יעכב אותי ויכשיל אותי בחיי כשחקנית וכמובן - האם כדאי לי פשוט לוותר על החלום?
לפני שאני אתחיל הרשו לי להציג את עצמי: שמי יעל, אני בת 17 וחצי, תלמידת מגמת תיאטרון ולומדת פיתוח קול מזה שנתיים. החלום שלי הוא להיות שחקנית בעיקר במחזות זמר. זה היה החלום שלי מאז שהייתי בת 11 וראיתי לראשונה את פנטום האופרה בווסט אנד בלונדון. כבר שנים שאני מנויה לתאטרון וראיתי המון מחזות בחיי, יש לי אוסף של סרטים ושירים ממחזות זמר ואני חייבת להודות שאת רובם אני גם יודעת בעל פה (עד כמה שזה נשמע פתטי