יש לי בעיה

לירי ג

New member
יש לי בעיה

אני מכורה לסימס. אבל הם מוציאים אותי מדעתי!!! הם מוציאים אותי מדעתי כשהם מתעלפים לי ומתלוננים על כל דבר, עד שאין לי ברירה אלא לכלוא אותם בחדר סגור בלי חלונות או דלת, לשים לידם דברים דליקים,להצית אש, להרעיב אותם, ולראות אותם מתים. האם אני משוגעת?

Man Dark

New member
להרוג אותם?!

להרוג אותם בגלל שהם קצת מציקים לך?! מה, כל פעם שאת מתעצבנת ההורים שלך סוגרים אותך בחדר ושורפים אותך?! הסימס הם גם בני אדם! (אומנם וירטואלים... אבל, עדין
) תתיחסי אליהם טוב, הם ייתחסו אליך בחזרה טוב. בכול מקרה, אז קורה! הפ מתעלפים.... הם בני אדם . בהצלחה עם הגמילה מהמשחק (זה פשוט מאוד. מסירים! ואז נותנים את הדיסק למישהו, וזהו!) הצעתי: תיגמלי, כי לא כדי להיות מכור/ה לסימס! זה מזיק!

לירי ג

New member
צריכה עזרה

זה מה זה כיף לראות אותם מתענים. אפשר להוציא עליהם את כל התסכולים. פעם קרה לי קטע איתם- מישהי שם מתה, ובעלה נישק מישהי אחרת אחרי שהיא כבר מתה, והיא באה בתור רוח להפחיד אותו! זה היה ענק! בכל אופן, החבילת הרחבה של הסימס - hot date לא עובדת אצלי כי יש לי חלונות 2000 professional. אפשר לעשות משהו לגבי זה? (חוץ מלהחליף windows...)

boly

New member
יש לי את הפיתרון

יש כזאת מקלחת מיוחדת שצריך להוריד מהאתר הרשמי כשניכנסים אליה כל הדברים מתמלים: השינה, ישיבה, אוכל וכו... אז אין סיבה להרוג אותם פשוט לקנות את המקלחת והם לא יתלוננו

יזהר 13

New member
אבל סתם אין קטע

סימס זה משחק קצת אתגרי אבל לא קשה מדי. כל ההנאה במשחק היא להצליח לשמור אותם בממוצע של 3 קווים ירוקים ולהרוויח כסף ביושר ואיתו לקנות דברים. אם מרמים עם המקלחת ו/או קודים של כסף וכיוצא בזה, אז זה באמת נורא נחמד בהתחלה להיות עם משפחה מושלמת אבל אחרי יומיים זה כבר נימאס. כי מה כבר אפשר לעשות עם אנשים שכל היום שמחים ואפילו לא צריכים ללכת לעבודה? נקודה למחשבה

יזהר 13

New member
יכול להיות

שמקסיס שמו את המקלחת באתר כדי שלאנשים ימאס לשחק והם יקנו את התוספות

יזהר 13

New member
אין צורך

אחרי פז"מ של בין חודשיים לחצי שנה הסימס יוצא מהאוזניים ופתאום ביום בהיר אחד יש בום גדול והאדם מרגיש שהוא אינו מסוגל לשחק יותר סימס. מנסיון

למעלה