יש לי בעיה

הודעה של שירלי33 שלא הצליחה להעלות

• יש לי בעיהו שירלי33 / זוגיות במשבר √ שלום לכולם/ן אני נשואה 12 שנים, במהלך השנים ידענו עליות ומורדות עד שלפני חמש שנים תפסתי את בעלי בבגידה , למרות הכאב העז החלטתי לסלוח ולהמשיך ,למעני ולמען ילדיי רק שמאז הפכתי לאובססית , אני לא מאמינה בו , חושדת ,מאשימה עד שלבעלי נמאס ממני , לדעתי רוצה להתגרש רק לא יודע איך. מה עושים? אני לא רוצה להפרד , ומאד רוצה לתקן את הנזק רק לא יודעת כיצד, ולא יודעת האם אצליח להוציא לי את השדים מהראש תודה

maof

New member
שירלי יקרה

למעשה כתבתי בדיוק את הדברים כאן בפורום הודעה קודמת הדברים לעולם לא חוזרים למצבם הקודם...... ותמיד יש את החשד שאולי הוא חוזר שוב לבגוד.... לפי דעתי לא משנה עד כמה אנחנו מנסים להיות ליברלים ולהבין את הצרכים של בן הזוג יש דברים שהם מבחינתינו קו אדום....... שאלי את עצמך האם באמת את מוכנה לסלוח לו ?? האם את עדין אוהבת אותו ?? האם את באמת מנסה לחיות יחד או שאת פוחדת מהלבד ?? שירלי השדים תמיד נימצאים איתנו ...... חיבים לילמוד לחיות איתם ולהמשיך לחיות איתם..... אבל תישאלי את עצמך באמת מה את רוצה ...... אם לא טוב לך !!!!!!! אל תיתחשבי באחרים (גם ילדים) תעשי את הדברים שטובים עבורך הילדים יקבלו את החלטתך ולא ישפטו אותך לשלילה כי גם לך מגיע לחיות חיים מאושרים.... מעוף

שירלי33

New member
פוחדת

יודעת שאת צודקת , רק שאני כה מפוחדת , הפחד להיות לבד , אין לי כוחות להתחיל מחדש הורגת אותי גם האדישות שלו, לדוגמא אני יושבת כעת מול הצג בבית הבעל במיטה צופה בטלויזיה לא מעניין אותו מה אני עושה , ממש לא מתעניין בי , הכי עצוב לדעתי , אני לא מחפשת אשמים אבל עובדה שהוא בגד ולא אני למרות שיש והיו לי מיליון הזדמניות והוא כל כך קר , כל כך עצובה.

שירלי33

New member
יש לי בעיה

שלום לכולם/ן אני נשואה 12 שנים, במהלך השנים ידענו עליות ומורדות עד שלפני חמש שנים תפסתי את בעלי בבגידה , למרות הכאב העז החלטתי לסלוח ולהמשיך ,למעני ולמען ילדיי רק שמאז הפכתי לאובססית , אני לא מאמינה בו , חושדת ,מאשימה עד שלבעלי נמאס ממני , לדעתי רוצה להתגרש רק לא יודע איך. מה עושים? אני לא רוצה להפרד , ומאד רוצה לתקן את הנזק רק לא יודעת כיצד, ולא יודעת האם אצליח להוציא לי את השדים מהראש תודה

seeyou

New member
"אני לא מאמינה בו "

זה ברור...פעם גנב-תמיד גנב... השאלה שלי כמה שדים יש לך בראש? האם האווירה בבית טעונה עד כדי פיצוץ? רק בגלל שאת חושדת בו ,זה לא סיבה לגירושים! "מאד רוצה לתקן"???- זה קצת קשה ודורש מאמץ גדול משני הצדדים! בקשר לפחד מגירושים, הוא לא חייב להרגיש את זה,אחרת הוא ינצל את חולשתך!

שירלי33

New member
אני לא מצליחה

להתנתק מהמחשבה שיש לו גם רגע רומן שאחרת מדוע כה קריר אליי? וכן לדעתי מנצל את חולשתי והרבה בויכוח האחרון שלנו (בשישי) אמר את לא יכולה לחיות בלעדיי שבי בשקט .. אני יושבת בשקט רק שהלב מאיים להתפוצץ. הבוקר קרא לי הבוס לשיחה בלי שסיפרתי כלום אמר , שירלי את נובלת תתעוררי.. מדוע כולם רואים שאני כאובה ורק הבחור שאני כה אוהבת מזלזל בי

seeyou

New member
למה הבחור שאני כה אוהבת מזלזל בי?

בגלל שאת מאפשרת מצב כזה! תעשי חשבון נפש האם משתלם לך להמשיך לאהוב אותו בהמשך לא חבל על החיים שלך? לפעמים עדיף לבד מאשר בחברה לא טובה!זאת דעתי-את לא חייבת לאמץ אותה! רק את יכולה לשים קץ למצב הנוכחי! זה כואב-זה לא פשוט... לפעמים חייבים לעבור ניתוח קשה על מנת להציל את החיים!

שירלי, יש לך בעייה...

הוא שולט עליך רגשית, האמירה שלו "את לא יכולה לחיות בלעדיי, שבי בשקט ..", זו אלימות מילולית, את חייבת להגיב, אחרת ימשיך לזלזל בך ומי יודע אולי ממשיך לבגוד אם ברצונך שהזוגיות שלכם תחזור לקדמותה עליך להיות פחות אובססיבית (ומנסיון אישי זה מאד קשה) ותתחילי את להשתנות, צרפתי הודעה של לורה שאולי ייתן לך מספר רעיונות, שיעזור לך לשנות את הגישה שלו אליך ויהיה פחות קר, אי אכפתי ויתחיל לפרגן לך בהצלחה

שירלי33

New member
תודה לכולן/ם../images/Emo141.gif

יש לי כוונה להשאר פה והרבה. מקווה שתקבלו אותי ,למרות היותי דכאונית משהו...

shime

New member
|אני בת שעונה לך באימייל של החבר

היי חומד שמי קארין אני על השם של החבר אבל אשמח לנסות לעזור בקשר למצב שלך אם אתה בטוח שזה נכון אני חשבת שכידי שהיא תדע שאתה יודע ותנסו לשבת ןלדון למה ומבמהלא היית בסדר שזה מגיע לך ועוד אם החבר הכיטוב שלך למרות שבקשר לחבר אני לא הייתי ביכלל מוותרת אבל איתו אתה חייב לנתק כל קשר הוא לא חבר באמת והי ביגלל זהיא אישתך חייב להיות שיחה גדולה יותר ומוצא לכל הבלאגן הזה בכל אופן אני ירשום לך אימייל שלי ואשמח שתחזור אליי פשוט ז אימיל של החבר [email protected] ואשמח לשוחח אתך עוד בנושא בכל אופן לא הזכרת אם יש ילדים בנושא ? השם שלי הוא קארין אזמקווה שנוכל לשוחח ואולי לעזור ביי

שירלי33

New member
עצובה

במשרד, מנותקת , אין לי כח ,נושמת בקושי (כאילו הוציאו ממני את כל האויר) לעזאזל נמאס לי להיות עצובה למה אין לי כח להתרומם?!

שירלי..נישמי עמוק....

חישבי על הטוב שיש לך ביד כרגע... העיצבון מכניס לדיכאון היכנסי לאתר בדיחות..העבירי דחקות במישרד.. חישבי על....." מהיום אני שמחה.ויהי מה.." התגרשי....לכי ליעוץ.....סעי..טיילי..לטפי הילדים...חייכי קחי קצת.....אנרגייה... הכניסי לראות.....ולעזזל....... התחיל לחיות

שירלי33

New member
במקום לעלות לרכבת

הסתובבתי , יצאתי מתחנת הרכבת , עליתי לרכב הוצאתי את היומן והתקשרתי לפסיכולוג שאני מכירה (חבר משפחה) שעה אחרי הייתי אצלו במרפאה , במשך שעתיים פרקתי את לבי ובקשתי עזרה. שירלי שהחליטה לעזור לעצמה

צעד קטן לאדם, צעד גדול לאנושות

כל הכבוד לך, שירלי, על ההעזה. מסע של אלף מילין מתחיל בצעד הראשון ואת עשית אותו (אולי בעצם זה הצעד השני, הרי פנית לכאן קודם). אני מאחל לך הצלחה במסע שלך לעזרה עצמית. ברשותך הערה טכנית במעמד זה: שירשרתי את ההודעות שלך אל ההודעה הראשונה שפתחת לפני יומיים. הדבר נועד למנוע בריחה של הודעות לדפים קודמים. הטכנולוגיה של תפוז מאפשרת לכל דף פורום להכיל 15 הודעות חדשות בלבד. ההודעה ה 16 תגלוש לדף הקודם. מצד שני אין הגבלה על מספר התגובות לכל הודעה. מכיוון שכל הודעותיך נוגעות לאותו ענין שהעלית בהודעה הראשונה שירשרתי את כולן תחתיה והקפצתי לכאן. אני פונה אל המשתתפים להשתדל לרכז הודעות שלהם הנוגעות בענין ספציפי תחת ההודעה הראשית שהציגה את אותו ענין (אלא אם חלף זמן רב מאז אותה הודעה - עד 72 שעות מהצבת ההודעה הראשית, כל תגובה אליה מקפיצה אותה אל ראש הדף הראשון).

natiavivi

New member
../images/Emo39.gifשירלי יקרה

דבר ראשון, נעים מאוד... אני מקווה שהכל בסדר נכון לעכשיו... אני לא עברתי את מה שעברת אבל אני מבינה אותך מבחינת אי האמון וכל מה שמשתמע מכך... אני מקווה שתצליחי לשקם את היחסים אבל תעצרי לרגע ותחשבי..למה הוא בגד בי למרות שאין בעולם שום הצדקה לכך ויש בעלים שמטבעם לבגוד אבל אני לא יודעת מה לגבי בעלך אני רק יודעת שאת צריכה פשוט להירגע דבר ראשון, שיתפוצץ כל העולם, תרגעי בשביל עצמך ובשביל הילדים...ותבדקי את החיים שלך,פשוט לעשות בדק בית מבחינת היחסים שלך איתו, אני בטוחה שאת אוהבת אותו וקשה לך לחשוב על גירושין אבל לא ייתכן שהוא זרק אותך למצב שאת לא בוטחת בו ויש לו הרבה לעבוד על כך שתאמיני בו שוב, דבר שני באופן היפוטתי גם את יכולה לבגוד בו, לא רק גברים בוגדים למרות שזה ממש לא מוסרי ואסור ממש מבחינה הלכתית אבל שוב אני כותבת את כל זה בשביל שתרימי את הראש ותשלטי בהכל...ותסדרי את החיים שלך כמו שצריך והרבה אהבה והצלחה ותמיכה... נתי

למעלה