יש לי בעיה

mokfffd

New member
יש לי בעיה

לפעמים כשאני מכניס את הדיסק dvd rigion x כגי להפעיל מישחקים מגובים הפלייסטישן מראה לי מסך שאומר להכניס דיסק של פלייסטישן 1 או 2 למה זה?

odll

New member
ניתן להפעיל ללא צ´יפ כדי לשחק בצרוב

צריך את הדיסק מהאתר הזה: http://www.bootdiscworld.co.uk/playstation2 מי מכיר ? מי יודע איפה ניתן לקנות בארץ ???????

modchip

New member
לא מעלה הרבה משחקים

לאחר בדיקה של הדיסק הזה BOOT-CD הדיסק אכן מעלה כמה משחקים אבל את רוב המשחקים הוא לא העלה וההפעלה גם ככה מעט מסובכת.. אם אתה עושה הסבה אני מניח שאתה רוצה לשחק לפחות ברוב המשחקים אם לא בכולם, מה שדיסק זה כרגע לא עונה על הציפיות כמובן. נ.ב: אני בודק ברגעים אלה עוד סוג של דיסק שהגיע אלי ואם הוא יעלה את המשחקים או לפחות את רובם אני יודיע על כך, ואם אתה מעוניין בכל זאת בדיסק הזה תשלח לי הודעה ואני יתן לך אותו.. משה

XcalibEr

New member
תזהרו לא להוציא כסף על דבר שלא הוכח

לא חסר נוכלים בתחום, וכל עוד לא הוכך כי אכן קיים דיסק כזה, וכי באמת הוא מסוגל להעלות הכל, אז לא כדאי לכם לזרוק כסף לפח. בעלות של 350-390 ש"ח אתם יכולים לבצע הסבה, המבוססת על SWAP ואמינה ביותר. יוסי

odll

New member
הסבה

אני נגד הסבות מפחד פגיעה לטווח ארוך במכשיר שגם ככה יקר מידי. אבל אם כבר עושים הסבה מה הרעיון לעשות כזו המצריכה SWAP ? אם כבר עושים אז את הכי טוב - משיח. אבל אם יש Boot-CD אמין שמאפשר טעינה של משחקים בעלות זולה ומבלי לפגוע במכשיר - זה הדבר האידיאלי !

XcalibEr

New member
הBOOT DISK זה סה"כ תחליף לAR.

לפי חומר שקראתי היום על הדיסק, זהו תחליך לAR שאמור להיות יותר קל לתפעול, ואמור לעבוד בשילוב עם צ´יפ NO SOLDER. יוסי

למעלה