יש לי בעיה...

נרו2

New member
יש לי בעיה...

אני בקשר עם בחורה שאני מאוד מחבב, והיא לא א-מינית, ונראה לי שהיא מצפה שכבר נשכב ואני לא יודע איך לספר לה שאני א-מיני. מה אתם מציעים במצב כזה? תודה.

פתיחות - תספר לה.

זה לדעתי המפתח הראשון ליחסים, על אחת כמה וכמה אם מדובר ביחסים בין א-מיני למינית - פתיחות וכנות. אם היא אכן מצפה שתשכב איתה, סביר שלדחות את הקץ לא יועיל ליחסים שלכם. היא עשויה לתפוס את הדחייה הזו כחוסר עניין כללי שלך בה ולגרום לחוסר הבנה גדול מאוד. לדעתי, ביחסים עם מיניים, חשוב מאוד להיות כנים בנושא, על מנת שהפרטנר יבין אותנו. חוסר שוויון ביחסים ~כלשהם~ הוא בעייתי, ובעיקר כאשר חוסר השוויון הזה מצוי במשהו כמו ההעדפות המיניות של הפרטנרים. אם רוצים שקשר כזה יצליח, אי אפשר לברוח מלדבר על הנושא ולקוות שדברים יסתדרו.

נרו2

New member
אני מפחד שהיא לא תבין...

כמו שחברי הפורום כאן מבינים. וגם לצערי זה עדיין די מבייש אותי.

מקמיקא

New member
מבין אותך... אבל אין ברירה.

היא תגלה בדרך זו או אחרת. להמשיך להתכחש רק יגרום לה לחשוב, כאמור, שאתה פשוט לא נמשך אליה, ואם היא לא תבין - אין מה לעשות, היא לא תבין. בכל מקרה - כדאי להוציא ולדבר על זה כמה שיותר מוקדם. קח אותה איזה יום לחוף הים או משהו וספר לה, תראה איך היא מגיבה. זה בלתי נמנע.

inbardaf

New member
מסכימה עם ילדת הסוכר ומקמיקא

אין טעם לדחות את זה וזה משהו משמעותי מידי שחייב להאמר. תוריד איזה מאמר מכאן שאתה מרגיש איתו הזדהות במיוחד ותן לה לקרוא. אולי במילים של אחרים יהיה לך קל יותר ולה יהיה קל יותר לקבל כשהיא תראה שזה לא רק אתה. שיהיה בהצלחה!

Ld12

New member
לדעתי לספר

הייתי בסיטואציה דומה ואין לך ברירה טובה יותר אם היא חשובה לך ואתה רוצה סיכוי כלשהו. הרי בסופו של דבר או שזה ייגמר בכל מקרה (מהצד שלה או מהצד שלך) או שתספר ותקווה לטוב. לצערי החשש שלך מוצדק, סיכוי גבוה שהיא לא תבין, אבל יש הפתעות בחיים. אם לא תספר לה, לא תדע. יחד עם ההזדהות, הבעיה שבמידה מסויימת אתה משלה אותה (שלא תבין לא נכון - אני לא מעביר עליך ביקורת). נשים (מיניות) מצפות לקיים יחסי מין עם הגבר שנמצא איתן וזה אפילו פוגע בהן כשמפנים להן "כתף קרה". אם אתה לא בוטח בה ולא רוצה לספר - אל תספר, אבל אין לך מה למשוך את זה. בכל מקרה, זו רק דעתי ולא בטוח שהיא מתאימה לכל אחד.. אולי בסוף היא תגיד לך שגם היא א-מינית.
בהצלחה !

למעלה