יש לי בעיה

the Rain

New member
יש לי בעיה

איך כשאני התסכלתי בפרטים שלי אני ראיתי שבעצם רואים את האי פי שלי איך אני מסתיר אותו ככה שמי שינסתכל בפרטים שלי במירק לא ידע את האי פי שלי

Sandro

New member
הסבר קצר.. WHOIS

אני הסתרתי את הפירסום אבל אני מתאר לעצמי שתנחשו באיזה שרת הייתי.. בכל מקרה עשיתי על עצמי הו איז וני רואה את הפרטים שלי: Sandro is ~Will2Kill@´xxxxx-35435.pop.bezeqint.net * Will2Kill Sandro on +#xxxx Sandro using xxxxx.xxxxx.xx.xx All you need is love Sandro has identified for this nick Sandro is a 11,12Regular user+ Sandro has been idle 13secs, signed on Wed Jun 12 19:25:28 Sandro End of /WHOIS list. בחלק מהשרתים שאתה מתחבר אליהם תיהיה רשומה לך את 3 היחידות הראשונות של האי פי שלך.. אך לא את הרביעית לדוגמא: 212.179.131.xxx בכל מהשרתים רק אם אופר או אתה עצמך הו איז.. אתה רואה את חיבור האי פי.. זהו! כמעט כל הרשתות בעולם חוסמות את ראות האי פי בצ´אטים. מצד שני.. תמיד אפשר לבקש מאופר להחליף הוסט:)

havlaz

New member
תלוי באיזה שרת אתה

יש שרתים (כמו EFNET) שלא מסתירים את האי פי אבל רוב השרתים הישראלים למשל, כן מצפינים בכל מקרה, יש הבדל אם האי פי שלך מוצג לכולם הוא יופיע בשורה הראשונה, עם הidentd למשל:
[Smily] is [email protected] * Smily-bot​
כמו שרואים, האי פי מוסתר לעומת זאת אם תעשה WHOIS על עצמך, אתה תראה
^havlaz is connecting from *@ip​
זה רק אופר יכול לראות, או אתה, אם אתה עושה על עצמך WHOIS אבל לא משתמש רגיל

cool2

New member
וגם......

בדאלנט הם לא חוסמים ואני יכול לכולם לראות את האיי פי שלהם וגם יש דרך לגילוי איי פי דרך צ´אט די סי סי כאילו שתתעשה איתו צ´אט די סי סי והוא ידע את האיי פי שלך......... ועוד משהו בעיבריתנט אמרו לי שכדי להחליף ספוף צריך איזשהו spoof ולא הבנתי מה זה מישו יכול להסביר לי????????

havlaz

New member
לאופרים בשרת

לרוב זה דרגות SO+ יש גישה לשנות את הכתובת של המשתמש מה שנקרא ספוף למשל אני עשיתי לעצמי "[email protected]" יש שרתים שזה נהוג בהם לתת, ויש שרתים, לרוב הגדולים שלא מאפשרים זאת כי זה הרבה עבודה.

למעלה