יש לי בעיה.

SOFTIS

New member
יש לי בעיה.

פגשתי בחור פעמיים.הבחור מרקע חסידי,מראש ידעתי שצעיר ממני אבל השדכנית שיקרה בכמות שהוא צעיר ממני והוא באמת צעיר ממני בהרבה מידי.(יותר מ3 שנים)הוא בחור צעיר עם מידות טובות אבל אני מרגישה כמה דברים:א.אין בו שום דבר שאני מעריכה או רוצה ללמוד ממנו,אין גם משהו רע,אבל גם לא טוב.מרגישה כאילו נולד כך ולא עבד על זה בכלל.ב.כמעט יצאתי מדעתי מהשיטחיות והרדידות שלו,דברתי על כל מיני קשיים בחיים והוא ענה שוב ושוב שלא צריך לחשוב כ``כ הרבה ולראות את הטוב ולהאמין בטוב.אמרתי לו שיש מצבים שיש בהם רע ואין מה לראות טוב,כמו פטירה של אדם קרוב וכו`,כלום,כל מה שאמרתי חייך ואמר,אף פעם לא חשבתי על זה.ג.גם בנושאים אחרים שבאים מהעולם שלו,הוא כמעט לא דיבר ולא העמיק בידע או שום דבר.זהו,הבעיה שהשדכנית כבר העבירה להם מסר בלי שאמרתי לה שהכיוון שלי חיובי ושאני רק צריכה לחשוב.ואני לא חושבת שטוב לפגוש אותו שוב,כי לא מתאים לי וגם הוא כבר בטוח שמתארס איתי כי לא מבין אפילו את השוני ביננו,מה אני עושה?

תקשיבי,ותקשיבי לי טוב..

לפי מה שאת אומרת,הבעיה זה לא זה שהוא צעיר ממך! אני נפגשתי עם בחורה שגדולה ממני בשנתיים וחצי,והיא מאוד רצתה את השידוך.לפי איך שאת מתארת אין פה שום התאמה.עם מגוון כזה של דוגמאות,אני אישית הייתי מוריד את זה.חוץ אם יש בו כן דברים שמצאו חן בעיניך,שאז כדאי אולי לתת לו צ`אנס נוסף.המון בהצלחה!!!

חותכת!

אין ענין להתחתן עם סתם אנשים וזה לא נושא ששיך בו לא נעים, זה החיים שלך! אם את חושבת שהוא לא מתאים אז פשוט תודיעי לשדכנית שתחפש לו מישהי אחרת ותסבירי לה את עצמך, לא לפני שאת אומרת לה שהתשובה שלילית גם אם היא תצליח לשכנע אותך. בהצלחה! תבשרי לנו בשורות טובות.

אין מה לעשות רק גם התנאים הבאים-

אם יש לך סיבה מיוחדת-אחרת שאת מעונינת בו, אז את צריכה לקבוע פגישה נוספת. ולהוריד את הכל על השולחן. כלומר כשהוא מגיב לך משהו בצורה שיטחית מידי. את צריכה לומר לו במקום- אדוני כאילו מה התשובה הזאת צריכה להביע? מה זה הקרירות הזאת שלך? חייבים להוריד דברים חלקים על השולחן, ב` במידה ואת באמת לא מעונינת בו, אז תגידי לשדכנית שאין על מה לדבר א` בגלל שהוא באמת יותר צעיר ממני ובהרבה, ושיטת ההסתכלות שלו על העולם לא מתאימה ממש לי. ב` יכול להיות שהוא משוכנע שאת כבר שלו. בגלל הרקע החסידי. וככה זה הולך שם.

SOFTIS

New member
זה מה שחשבתי,שאם הוא מרקע חסידי וגם

רדוד ממני וגם צעיר ב4 שנים!!!לא שנתיים וחצי,אין לו סיכוי להבין גם אחרי פגישה שלישית את מה שאני מנסה להסביר והוא רק יגיד כן.האמת,אני גם לא מבינה למה בחור נורמלי שלא מבוגר יסכים לבחורה כ``כ יותר מבוגרת.רק מה?אני מפחדת שאולי אני מהירה מידי בהחלטה ואולי הוא כ``כ טוב שאסור לומר לא סתם?

הוא אשר אמרתי

אני מציע לך לקבוע פגישה נוספת, לראות מה בקשר להשקפה שלכם בעניני עולם הזה. את צריכה להסביר לו בדיוק מה מפריע. והיה. אם הוא מבין מה את רוצה אז סבבה. אם לא את אומרת לשדכנית שתטפל בו

את מרחמת עליו

או על עצמך?..זה החיים שלך! ושזה מה שיעמוד לנגד עינייך..ולדעתי את צריכה להוריד מיד..

ילדונט 1

New member
אנלא מבינה על מה ההתלבטות??!

ברור שאסור לך להמשיך! ואת לא אמורה להתחתניתו מרחמים,וגם הוא יעדיף שלא יהיה כך.. בהצלחה!

לפני שאני בא להגיד את עצתי אני רוצה

לומר לך שנראה מהצד שהבחור ניסה להרשים אותך לכן הוא דיבר כך אולי..ולעצתי תתקשרי לשדכנית ותמסרי לחמודה הזאת שזה לא נראה לך ושתמשיך לחפש לו בחורה אחרת.,בהצלחה..

אם אין משיכה כל שהי אז תרדי מזה

כמה שיותר מהר שגם לא יהיה באשליה מסכן וגם את אל תעשי דברים בגלל השדכנית אלא מה שאת מרגישה זה את מתחתנת לא אף אחד אחר

דיתIש

New member
אני לא מבינה

על מה ההתלבטות בכלל. לפי דברייך הבחור לא מתאים לך בכלל, באופי, בסגנון, לא בראש שלך. והוא ככ לא מבין את הראש שלך שהוא לא מבין שאת לא רוצה אותו.. תודיעי חד משמעית לשדכנית המהוללת שאת יורדת מזה. אל תתני לה לחרטט לך בשכל שהוא בחור מעולה, ואיך את מעיזה להוריד וכו וכ כיד הדמיון הפרועה שלה, כי הרי היא רוצה את הכסף, והיא גם בדילמה מה לומר עכשיו למשפחה שלו..תני לה לפתור בעצמה את הבעיה שהיא הכניסה את עצמה אליה.

מה שלא יהיה, תמיד תלכי עם הלב!

תאמיני לי אם את בתוך תוכך לא רוצה, כולם יכולים לקפוץ! בובה?! זו עיסקה לכל החיים. אל תשכחי זאת!

את באמת חושבת

שאני וחברי הפורום צריכים לשכנע אותך מה שאת יודעת שאת צריכה לעשות?

קליט

New member
השדכנית מגעילה !

היא האחרונה שאת צריכה להתחשב בה ! שתאכל את הדייסה שבישלה. זה נשמע שאינך אמורה להמשיך עם בחור שלא מענין אותך אם כי חסר כאן פרטים כמו; האם את נמשכת אל הבחור מבחינות מסוימות ? יצוין שזה נחמד שהוא יודע להקשיב !

למעלה