יש לי בעיה

stam 4

New member
יש לי בעיה

אני לא מצליחה לגמור.. יש לי חבר כבר 8 חודשים והוא היה הראשון שלי, ואני מאמינה שהוא לא יודע שאני לא גומרת.. ואני לא יכולה להגיד לו שאני לא.. טוב לי בזמן שאנחנו ביחד ואני מאוד רוצה אותו ואוהבת אותו אבל אני פשוט לא מסוגלת, כאילו משהו עוצר אותי, אני מרגישה שהרגע קרוב ואני עוצרת את עצמי, לא בכוונה! יש לי הרגשה שבא לי פיפי (אני לא יודעת באיזה מילה עוד להשהתמש), ואני עוצרת.. וזה לא שאני לא רוצה להיות באותו רגע איתו, אני רוצה! לא יודעת מה לעשות..

kiaora

New member
תשובה מגבר

קודם כל הבעיה שתיארת היא דבר סופר נפוץ אצל בחורות, במיוחד אצל בחורות צעירות. זה ממש לא נורא. את צריכה להבין שהאורגזמה היא קודם כל בראש, כלומר אם תהיי משוחררת ותזרמי עם ההנאה - תגמרי, אם תעצרי את עצמך או תחשבי כל הזמן על איך להגיע לאורגזמה, מובטח לך שלא תגמרי. לגבי ה"פיפי" תזרמי עם זה ותפסיקי לעצור את עצמך, ככל הנראה מדובר בנוזל הסיכה הטבעי שהנרתיק שלך מפריש, אני חושב שאת כבר קרובה למקום שאליו את רוצה להגיע, את רק צריכה עוד קצת להשתחרר ולהיות פחות מודעת לעצמך. לגבי החבר, אני חושב שאחרי 8 חודשים כדאי שתשתפי אותו. הוא בטח יתאכזב ואולי אפילו יפגע, אבל כדאי שידע את זה, לפחות זה מה שאני חושב, אם כי בנקודה הזו בניגוד לשאר הנקודות עליהן אני עונה לך, אני לא בטוח לחלוטין בנכונות דברי.

the evil 1

New member
אל תידאגי את לא תשטיני עליו

פשוט תמשיכי עם התחושה ותיגמרי, המון חברות שלי סיפרו לי את בידיוק אותו סיפור ובשנייה שאמרתי להן להמשיך למרות הרצון לפיפי הן כולן גמרו. בהצלחה !

למעלה