יש לי בעיה

דנה 211086

New member
יש לי בעיה

אולי תוכלו לעזור לי.... הייתי חברה של מישהו 4 חודשים ואחר כך נפרדנו אבל נשארנו בקשר של ידידים. לאחרונה (חודשיים אחרי) הרגשתי שאני שוב נמשכת אליו ונישקתי אותו מידי פעם... והוא שיתף פעולה. בימים האחרונים זה התגבר ובסופו של דבר לפני 3 ימים כשהיינו לבד נסחפנו עם זה עד ששכבנו.... עכשיו אני לא יודעת אם זה בסדר, כי סיכמנו שאנחנו לא נחזור אבל גם אמרנו שנמשיך עם מה שעשינו כי זה היה כיף... וגם אני רוצה להמשיך הלאה ולצאת עם בחורים אחרים אבל אם נמשיך עם זה אני לא אוכל... מה לעשות?

../images/Emo49.gif

הפכת מידידה ליזיזה.

שאפולי

New member
תכתחי גברת.

בבשר החי. (לא את הזה שלו..)
אין לך מה להישאר איתו בקשר מי שיושב לך בין הרגליים אושב לך גם בלב חבל על הזמן.

b0redavid

New member
טוב נו, שניה של רצינות!

בולולולו! ציפור! כהה! כהה! השניה של הרצינות היתה בכותרת. את יזיזה, מז"ט.

רציניים

זה המצב. קודם כל תביני שזה זה. עכשיו השאלה אם מתאים לך להיות יזיזים ? כי זה מה שאתם ! אני אומר תמשיכו ככה אם טוב לכם, אם זה ילך לכיוונים אחרים תמיד אפשר לשנות סטטוס שוב. אני בטוח שיש הרבה שהיו מתחלפים איתך. ( או איתו)

מנסה להיות רצינית

דבר ראשון תחליטי אם עצמך אם את עדיין רוצה אותו- אם כן וזה הדדי תחזרו להיות ביחד. אם את רוצה לחזור והוא לא- תחתכי כמה שיותר מהר! אם את לא רוצה אותו ונוח לך המצב הזה ואת נהנית- אז סבבה. למה להפסיק בעצם?! אבל אם את רוצה לצאת עם בחורים אחרים, תנתקי איתו קשר כמה שיותר מהר כי זה סתם יתסבך אותך וישאיר אותך "כבולה" ואם את אוהבת אותו ויודעת שאין שום סיכוי שתחזרו להיות ביחד אני ממליצה להתנתק ממנו. בהצלחה
<מישי רזיאל ז'קונט>

לדעתי..תחתכי ומהר.

כרגע אתם יזיזים..ולא נראה לי שזה יכול להשתנות. לפני שתיפגעי, תחתכי.

למעלה