יש לי בעיה!XD

LiLoOKuN

New member
יש לי בעיה!XD

יש לי נגן mp4 וכתוב בחוברת הקטנה המצורפת שהוא תומך בקבצי WMA שהם קבצים מדיסקים וזה פשוט לא עובד(גם סרטים) ..כתוב לי בmp4 "שגיאת פורמט" ורוב השירים שאני שמה הם מהקבצים האלה..ואני לא יכולה לשמוע כלום..:( בבקשה מישהו יודע מה לעשות?
 

יאיר B

New member
WMA זה פורמט של מקרוסופט לאודיו דחוס,

כמו MP3. צריך לקודד את הקבצים לפורמט הזה. עושים את זה דרך מדיה פלייר מדיסקים מקוריים. באפשרויות בוחרים לשונית קידוד ושם בוחרים את הפורמט של WMA.
 

LiLoOKuN

New member
אתה יכול לפרט יותר?תסביר שלב שלב כי אני נכה..

ולא אמרת לי מה עושים עם הסרטים,תודה על הסבלנות :)
 

יאיר B

New member
להלן מאמר שמסביר איך להמיר שירים מדיסקים

מקוריים לפורמט MP3. אפשר לשנות את הפורמט ל-WMA, אבל אני לא חושב שזה הכרחי (כל הנגנים כיום תומכים ב-MP3). http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1292&aId=68834 לגבי סרטים: אני מצרף סדרה של מדריכים שמתאימים לנגן שלך (אני מקווה, לא ציינת את דגם המכשיר, אז אני מניח שיש לך נגן מדבקה): http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Default.aspx?ForumId=1292&cId=5873&sId=2365 אחד מהם מדבר על המרת סרטים לנגני מדבקה. מקווה שמה שכתוב שם עוד מדוייק, אני לא עובד עם המכשירים הללו (וגם בשלי מעולם לא המרתי סרט לנגן).
 
למעלה