יש לי בעיה../images/Emo53.gif...
לפני יומיים היה לי מבחן בכימיה. (
) אני וחברה שלי נכנסו לכיתה באיחור של כמה דקות. לחברה שלי לא היה כיסא אז היא הלכה להביא, ובזמן הזה המורה אמרה שצריך לנמק בתשובות האמריקאיות, ומכיוון שזה לא ממש ברור, כי ממתי צריך לנמק בתשובה אמריקאית? אז אמרתי את זה לחברה שלי. זו הייתה מן הקדמה כזאת.. טוב, התחלנו לעשות את המבחן. אני עניתי על השאלות וחברה שלי שהתכוננה פחות העתיקה ממני. היא הגיעה לשאלה הכי קלה במבחן, ממש השאלה הכי קלה במבחן, וקראה למורה בשביל לשאול אותה משהו שהיא חושבת שיעזור לה לענות על השאלה אבל זה לא אמור לעזור לה והמורה אמרה לה: "זה לא קשור לשאלה, את יכולה לענות על השאלה בלי זה". כשהמורה הסתובבה, וראיתי שזאת השאלה הכי מפגרת במבחן, מרוב העצבנות אמרתי לחברה שלי שהתשובה היא ג'. וכנראה המורה שמעה אותי, טוב, בטוח שהיא שמעה שדיברתי אבל היא לא שמעה מה אמרתי כנראה. היא באה אליי, צעקה עליי, אמרה לי שאני סיימתי את המבחן, לקחה לי אותו, ואמרה לי לצאת מהכיתה. טוב, לא רציתי להתווכח איתה ויצאתי מהכיתה. (
) דיברתי עם המחנכת שלי היא אמרה שהיא תדבר עם המורה לכימיה, היא דיברה איתה וזה לא עזר. אני אמרתי למחנכת שלי שאני דיברתי עם רויטל, ואמרתי לה שצריך לנמק בתשובות האמריקאיות (בגלל זה הייתה ההקדמה). היום קיבלנו את המבחנים. על המבחן שלי היה כתוב "העתקה" 0% אז עכשיו קיבלתי 0 במבחן, פעם ראשונה בחיים שלי. ומה שמעצבן, זה שבאמת לא העתקתי. אני עזרתי לחברה שלי ועל זה אני צריכה לשלם? חברה שלי המשיכה לעשות את המבחן, והיא קיבלה 64, אבל זה יותר טוב מ-0. אז...האם אני יכולה לעשות משהו
כי אני באמת לא העתקתי... וזה עצוב שסתם שופטים בלי לדעת את האמת
לפני יומיים היה לי מבחן בכימיה. (