יש לי בעיה
...

shiran™

New member
יש לי בעיה../images/Emo53.gif...

לפני יומיים היה לי מבחן בכימיה. (
) אני וחברה שלי נכנסו לכיתה באיחור של כמה דקות. לחברה שלי לא היה כיסא אז היא הלכה להביא, ובזמן הזה המורה אמרה שצריך לנמק בתשובות האמריקאיות, ומכיוון שזה לא ממש ברור, כי ממתי צריך לנמק בתשובה אמריקאית? אז אמרתי את זה לחברה שלי. זו הייתה מן הקדמה כזאת.. טוב, התחלנו לעשות את המבחן. אני עניתי על השאלות וחברה שלי שהתכוננה פחות העתיקה ממני. היא הגיעה לשאלה הכי קלה במבחן, ממש השאלה הכי קלה במבחן, וקראה למורה בשביל לשאול אותה משהו שהיא חושבת שיעזור לה לענות על השאלה אבל זה לא אמור לעזור לה והמורה אמרה לה: "זה לא קשור לשאלה, את יכולה לענות על השאלה בלי זה". כשהמורה הסתובבה, וראיתי שזאת השאלה הכי מפגרת במבחן, מרוב העצבנות אמרתי לחברה שלי שהתשובה היא ג'. וכנראה המורה שמעה אותי, טוב, בטוח שהיא שמעה שדיברתי אבל היא לא שמעה מה אמרתי כנראה. היא באה אליי, צעקה עליי, אמרה לי שאני סיימתי את המבחן, לקחה לי אותו, ואמרה לי לצאת מהכיתה. טוב, לא רציתי להתווכח איתה ויצאתי מהכיתה. (
) דיברתי עם המחנכת שלי היא אמרה שהיא תדבר עם המורה לכימיה, היא דיברה איתה וזה לא עזר. אני אמרתי למחנכת שלי שאני דיברתי עם רויטל, ואמרתי לה שצריך לנמק בתשובות האמריקאיות (בגלל זה הייתה ההקדמה). היום קיבלנו את המבחנים. על המבחן שלי היה כתוב "העתקה" 0% אז עכשיו קיבלתי 0 במבחן, פעם ראשונה בחיים שלי. ומה שמעצבן, זה שבאמת לא העתקתי. אני עזרתי לחברה שלי ועל זה אני צריכה לשלם? חברה שלי המשיכה לעשות את המבחן, והיא קיבלה 64, אבל זה יותר טוב מ-0. אז...האם אני יכולה לעשות משהו
כי אני באמת לא העתקתי... וזה עצוב שסתם שופטים בלי לדעת את האמת

יוו איך אני שונאת ת'מורות האלו ../images/Emo46.gif

לא באמת אני יכולה לידפוק להם משהו בראש עם כל העצבים שלי!!!
אוקצור מאמי.. תגידי את זה להורים שלך.. ושהם ילכו עם זה עד הסוף!!! וזה באמת לא פייר אני לא הייתי מוותרת!!! תגידי להורים שלך שיבואו לבצפר ידברו אם המורה לכימיה או עם המנהלת ושיבקשו שתעשי מבחן חוזר!!! ואם הם לא יסכימו אז נשמה לא נורא כולה מבחן אחד
אני בטוחה שקיבלת בכל המיבחנים ציונים טובים ככה שהציון הזה לא יכנס לתעודה!! אני מקווה
אז שיהיה לך בהצלחה מאמי

crembo girl

New member
מה?!!? תכני לכאן דחווווף!!!!

אני חושבת שכדאי לך לפני שאת הולכת להורים ללכת לחברה הנחמדה שלך ולבקש ממנה שתודה.. את עשית את זה כדי לעזור לה, ובמקום זה נכשלת וקיבלת 0 במקצוע שכנראה שהמורה בו לא מתה עליך (ככה נראה)... החברה ממש לא פארית שהיא לא חשבה על זה קודם!!! אם לי היה קורה משהו כזה הייתי נכנסת א.בחברה ב. במורה ג. במנהלת... אשמתך?! אני לא חושבת.. תעמדי על שלך ילדונת!! ברי

shiran™

New member
חברה שלי לא תלך להגיד לה דבר כזה

כי אחרת היא תפסיל גם אותה והיא לא תרצה שזה יקרה לה. חוץ מזה, כשאני חושבת על זה, אם המורה כבר תפסה אותי מדברת היא באמת הייתה צריכה להוציא את חברה שלי. אבל...מה זה משנה? כבר קרה מה שקרה...

crembo girl

New member
אם ככה אז לדעתי את צריכה..

לדבר עם המורה (כמו שכבר אמרו קודם) אבל להגיד לה שאת מצטערת וזה היה חד פעמי ואת מבטיחה שלא יקרה שוב... תוסיפי גם כן שאת הולכת להשקיע עכשיו כי את צריכה לשפר את הציון (ואז יש מצב שהיא תעלה לך אותו או תיתן לך לעשות אותו שוב, אבל ממש לא בטוח) ואת מבטיחה שהציונים ישתפרו. בשיעור, שבי לבד (חשוב מאוד! מורות אוהבות את זה...) תקשיבי כל הזמן. תעתיקי מהלוח (אני יודעת שזה נשמע קשה אבל זה מאוד קל...!!!) ושעורי בית, תעשי אם היא בודקת.. אם היא לא בודקת, תעשי פעם אחת ולכי אליה ותראי לה שהייתה לךבעיה קטנה באיזה תרגיל ואז היא תראה שהכנת שעורים ותעריך אותך הרבה יותר. ולבחנים, תשקיעי, תלמדי הרה, והכי חשוב-לבד! בהצלחה לך.. מנסיון, זה עובד! ברי

shiran™

New member
תודה רבה על העצה..אבל..

יש בעיה קטנה.. מה אני אלך למורה ואני אגיד לה: "המורה, אני מצטערת שדיברתי"

shiran™

New member
ומה גם...

שלכל שיעור שלה אני מאחרת בכמה דקות. יום חמישי, היא אפילו אמרה לי ולחברות שלי: יש סיכוי שפעם תגיעו בזמן
חחחחחחח....

נווודלס

New member
אם באמת דיברת...

אין הרבה לעשות הקיצר תנסי לעשות באלגן זה הולך הכי טוב

../images/Emo26.gif

תראי אם חברה שלך שווה עזרה במבחן אז היא אמורה להודות, דברי איתה. ובקשר למורות-מ-כ-ו-ת סתם. תעשי המון רעש.

Scater Girl

New member
בואנה... ../images/Emo41.gif

אם אני הייתי מקבלת 0 במבחן, הייתי מתחצפת אל המורה כ-ל השנה
מה זה 0
לכי אל המורה המניאקית הזאת ותגידי לה שאת סה"כ עזרת לה בשאלה אחת (שהמורה שמעה...) וזה לא פייר
גם לי קרה מקרה דומה- חברה שלי ישבה מאחוריי במבחן באנגלית ושאלה אותי איך מאייתים "משקל" ועוד משהו... אז כתבתי לה על היד שלי את הפירושים, והראתי לה, וגם המשכתי ת'מבחן שלי, ולצערי המורה הבחינה ביד שלי...
אז היא הורידה לי 5 נ'ק...
ולחברה שלי היא לא הורידה כלום
היא הורידה לה על משהו אחר בכלל, שהיא דיברה באמצע מבחן...

shiran™

New member
היא לא מורה כזאת שמתחשבת..

אני לא ממש יודעת מה אני אעשה עכשיו.. גם ככה הציונים שלי לא בשמיים, ועוד 0 עכשיו ממש מוסיף לי

אלנלה

New member
ככה לא מיתנהגת חברה אמיתית!!

היא לא חברה אמיתית.. אחרת היא כבר מיזמן היתה הולכת ומודה בזה שהיא זאת שהעתיקה.

למעלה