יש לי בעיה

femme_fatal

New member
יש לי בעיה../images/Emo4.gif

ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים להכנס לחלום צלול. הדבר הכי קרוב שהרגשתי זה שיתוק הגוף. בכל אופן , הבעיה שלי היא שבכל פעם שאני מנסה להרגיע את הגוף ולהיות נינוחה , ועדיין לשמור על מודעות אני מתעוררת בדיוק ברגע שאני על סף הרדמות!! כלומר ,אני מנסה להרדם ורגע לפני שאני מצליחה, חלק בגוף שלי "קופץ" ומעיר אותי. אני מדברת ממש על תזוזה בלתי רצונית של חלק בגוף (למשל יד , או ראש , או רגל) מן עווית בלתי רצונית שכזו. כאילו אני נופלת או מתחילה ליפול , אבל אני בעצם במיטה שלי. מה זה? משהו לא בסדר איתי?? אני איי פעם אצליח לחלום חלום צלול?

WINGS

New member
את בסדר גמור

עד היום זה קורה לי הקפיצות האלה שבדיוק לפני ההירדמות, ואת יכולה לקחת את זה דווקא כסימן מעודד. פשר הקפיצות הן מכניסה לחלום כאשר חלק ממך עדיין במציאות, וככה תנועה שאת עושה בחלום מתורגמת לתנועה במציאות. תמשיכי ככה עד לשלב של השיתוק שינה שימנע את הקפיצות.

נכון...הוא צודק...

זה נורמלי לחלוטין...זה קורה לי מלא!!!! כל פעם שאני מנסה הקרנה... קודם בא הקפיצות המעיקות אבל מהנות האלה (אצלי זה בד"כ ברגליים) ואז בא השיתוק שינה...ואז כלום1!!! אני עדיין לא מצליח רבא!! יאללךה אני חייב לזוז

Alistan

New member
גם לי יש את אותה בעיה....

ואני יכול להשאר בשיתוק שינה במשך שלוש שעות ואני עדיין לא נכנס לחלום, ואפילו לא מתחילים אצלי הזיות!

shabaz

New member
לא הייתי בבית נקבות!!!!

הייתי בבית ספר... שכחתי לכתוב אחרי הבית... ספר...ואז בא המזורגג... מובן?! למה שהבית שליע יהיה מזורגג? חחחח גם היו לי קצת שגיאות כתיב כי היה לי לחץ של זמן.. ואח"כ הייתי צריך לעזוב אז ממש ממש ממש ממש כתבתי מהר... אז סלחו לי...

_Itay_

New member
הרגשת הנפילה - הסבר:

כמעט נרדמת, והגוף האסטרלי שלך התחיל לרחף החוצה מהגוף, ואז נפלת ונחתת חזרה לתוך הגוף שלך, ובגלל זה הרגשת נפילה.

למעלה