יש לי בעיה...

hot devil14

New member
יש לי בעיה...../images/Emo4.gif

אוקי אז ככה: כל פעם שאני קונה בגדים חדשים החברות שלי "חייבות" לבוא אלי ו"להלוואות" את מה שקניתי ככה שכולם מחמיאים להן ואז כשאני רוצה ללבוש תבגד אין מה להראות כי כולם כבר ראו... מה כדי לי לעשות? אגב כשרשמתי "להלוואות" זה אומר שאני צריכה לברר מי לקח מה ולרדוף אחריהן כדי שהן יחזירו לי.. אני ממש לא יודעת מה לעשות כאילו אני אף פעם לא הלוואתי מהן בגדים.. כי אני לא אוהבת להלוואות משום מה! וככה זה גם לא רק עם בגדים חדשים, החברות שלי רק נכנסות אלי לחדר ישר הן נכנסות לארון ומוציאות את הכל! וכשאני אומרת להן שהן חייבות לסדר אחר כך הן סתם זורקות את הכל פנימה ככה וזהו וכבר ממש נמאס לי! וגם יש לי כמה חברות מלאות והן בוחרות את החולצות הצמודות ואז הן מותחות אותן ואז מחזירות את זה ככה זה מרגיז לאללה! איך אני יכולה להגיד להן שזה מרגיז בצורה נעימה שהן לא יעלבו ולא יחשבו שאני כלבה... פליז תעזרו לי!!! ואני ממש לא יודעת מה לעשות עם החברה הכי טובה שלי כי היא זאתי שלוקחת לי את כל הבגדים החדשים וממש לא נעים לי להגיד לא כי מה היא הייתה מלוואה לי עם הייתי מבקשת ממנה! מקווה שתוכלו לעזור לי!!!

hot devil14

New member
ושכחתי להוסיף ש...

לא אכפת לי שהן ילוואו ממני בגדים בכלל לא אבל לא תחדשים שרק קניתי ועוד לא לבשתי.. אגב תוכלו בבקשה לענות לי היום? כי מחר חברה הכי טובה שלי באה והיא בטח תבקש להלוואות ממני תבגדים החדשים שקניתי היום!

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהוספה../images/Emo26.gif

אולי תשימי את הבגדים החדשים שלך בארון נפרד או במגירה שבה הן לא יראו אותם
ככה את תלבשי את הבגדים האלה ראשונה

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifלפי דעתי את כן צריכה

להסביר להן, אבל בצורה נעימה, תתחילו לדבר על זה ותיתני דוגמאות, תשאלי מה הן היו עושות במקומך
או - תעשי להן מה שהן עושות לך ותראי מה התגובה שלהן וככה תגיבי גם את
-מקווה שעזרתי
-

Crazy blond

New member
דעתי כל כך חשובה...חחח..סתאאאםםם...

טוף.... אז.... לדעתי את צריכה להסביר להן שהבגדים החדשים-את רוצה ללבוש אותם ראשונה.... אל תתני להם לקחת לך את כל הבגדים!!!

מה??

טוב עם כל הכבוד לחברות הטובות שלך,אלא הבגדים שלך,לא רכוש ציבורי! הבגדים האלו שקנית הם שלך וכדאי מאוד שהחברות שלך יפנימו את זה.תגידי להן שהן חברות נורא טובות שלך,אבל אלה הבגדים שלך והן לא יכולות ככה לבוא ולהיכנס לחדר שלך כאילו זה אוטובוס! יומטוב

אז ככה

יש כמה דרכים 1. תאספי את כולם לארוחה או לסרט או לבילוי משותף ואז כדרך אגב תזרקי את הפצצה 2. כשכולם יגיעו אליך הבייתה ויתחיל הבזר על חשבונך זרקי את הפצצה 3. תדברי עם כל אחד בנפרד ובפרטיות ותסבירי את הבעיה שלך בשפה של כל חברה מבינה (כל בן אדם בגישה שונה ) 4. התרגיל -- יום אחד שתקני בגדים חדשים והחברות שלך יבואו תתאמי עם ההורים שלך איזה סיפור שלהורים שלך נמאס לכבס בגדים שעוברים "שינוים " וגם לא הגניי ולא רואים את זה בעין יפה ומבקשים ממך להישתדל לא להפוך לבוטיק שמוכר לפי דעתי את צריכה ללכת על מסםר 3 . כנות היא דבר חשוב כל עוד את אומרת אותה בגישה הנכונה שיהיה בהצלחה כבר אמרתי

astaru

New member
מקרה עצווווב אבל יש לי פתרון מעולה

ל=ה=ח=ב=י=א א=ת כ=ל= ה=ב=ג=ד=י=ם ה=י=פ=י=ם ו=ה=ח=ד=ש=י=ם !!! ובזה נגמר סיפור ההלוואות.... בהצלחה אחותי ספרי לי מה נסגר....

shahar 6

New member
לפי דעתי את צריכה לעשות ככה:

ללכת ולספר להם את האמת למה מה את מפסידה אם תגידי להם את זה הראי זה הבגדים שלך!

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifברגע שתקראי

ספרי לי איך היה, אם הסברת לחברות שלך בקשר לדברים ואם כן, איך הן הגיבו...

hot devil14

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifטנקס!!!מווואה

וואי תודה לכל מי שרשם תגובה ובאמת אמרתי לחברה שלי שבאה אלי היום והיא הבינה! פשוט בהתחלה הייתה לי תבעיה כי לא ידעתי איך להגיד להן את זה בעדינות אבל למזלי הכל הסתדר והכל בזכותכם!!! תודה רבה רבה רבה!!! איזה מתוקים!

../images/Emo2.gifלייק דדהההההה../images/Emo172.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תראי,אני והחברות שלי ת-מ-י-ד מדווחות אחת לשניה כשמישהיא קונה בגדים חדשים,ומיד באים לראות......עכשיו,כמובן שמשאילים-אבל בדר"כ אחרי שזה כבר נלבש...ותראי,נגיד בדיוק בדיוק היום הלוואתי חולצה לאחת החברות שלי ואני עדיין לא לבשתי אותה,אבל אני פשוט אמרתי לה:"תגידי לככוווווללללם שזה של ענבל"
ואם יש לך חברות מלאות
.........אז.....פשוט תגידי להם שאת הצמודות את רוצה רק לעצמך
....ותגידי את זה בצחוקים כזה,יענו את לא רצינית אבל כן....מבינה למה אני מתכוונת
עכשיו,לענין עם הבלאגן והארון: פשוט תעשי צחוקים-ככה אין ש-ו-ם סיכוי שהם בכלל יכעסו עליך
תכתבי על הארון משהוא בסגנון: "עצרו
אל תפתחו ת'ארון אם אתן לא מתכוונות לסדר אותו...."
טופ.....מקוה שעזרתי לך
,ו.........רק שתדעי,אני יודעת ב-ד-י-ו-ק על מה את מדברת אני מזדהה איתך

את מזדהה איתה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

כל התמונות של החברות ששלחת לנו לפורום הם ממש ממש ממש רזות
איך את יכולה להגיד דבר כזה בכלל...... בכלל אין לך שמנות בכיתה
וחוץ מזה לדעתי את פשוט צריכה לא להשאיל להם בגדים

למעלה