אנחנו לא מחשבות זמן
פ פיבי האליוול New member 20/3/02 #4 בטח שלא אבל... אני פשוט לא יודעת מה לעשות! גם אצלכן זה ככה או ש...?
פ פיבי האליוול New member 20/3/02 #12 אאוווףףף! ../images/Emo15.gif אז מה אני אעשה?! אני מתה להעלות את הדוליז שלי (הראשונים!!!)... מישו יכול לעזור לי פה? מנהלת הפורום? *מתייאשת* דנה
אאוווףףף! ../images/Emo15.gif אז מה אני אעשה?! אני מתה להעלות את הדוליז שלי (הראשונים!!!)... מישו יכול לעזור לי פה? מנהלת הפורום? *מתייאשת* דנה
D Diva Star New member 20/3/02 #14 אממממ... שלי עולות בסדר כמו שאת רואה בשרשור למטה... שיש בו לפחות 6 תמונות שאני העלתי.... אניוואי... תנסי להעביר את זה לקובץ jpg או gif ~אואזיס שולטים~
אממממ... שלי עולות בסדר כמו שאת רואה בשרשור למטה... שיש בו לפחות 6 תמונות שאני העלתי.... אניוואי... תנסי להעביר את זה לקובץ jpg או gif ~אואזיס שולטים~
פ פיבי האליוול New member 20/3/02 #19 אוקיי אני מנסה פעם אחרונה... ../images/Emo15.gif אז תגידו לי מה אתם חושבים עליה היא הראשונה שלי!!! תתעלמו מהנעליים הם ממש ממש מכוערות...
אוקיי אני מנסה פעם אחרונה... ../images/Emo15.gif אז תגידו לי מה אתם חושבים עליה היא הראשונה שלי!!! תתעלמו מהנעליים הם ממש ממש מכוערות...
D Diva Star New member 20/3/02 #21 היא די יפה לא אהבתי כל כך את הצבע של השיער וחבל שהיא בjpg אבל חוץ מזה.. ממש יפה!
פ פיבי האליוול New member 20/3/02 #23 אני יודעת הבי.אם.פי הרבה יותר יפה! והנה השניה שלי! ואל תסתכלו על כל החלק של הרגליים והנעליים כי הוא ממש ממש ממש ממש אבל ממש מגעיל (ניסיתי לעשות גרביון אבל... והנעליים סתם עקומות). אבל כל השאר בסדר!
אני יודעת הבי.אם.פי הרבה יותר יפה! והנה השניה שלי! ואל תסתכלו על כל החלק של הרגליים והנעליים כי הוא ממש ממש ממש ממש אבל ממש מגעיל (ניסיתי לעשות גרביון אבל... והנעליים סתם עקומות). אבל כל השאר בסדר!
פ פיבי האליוול New member 20/3/02 #20 לראש-דשא... נמאס לריב ולהתווכח! בואו נשכח את הסיפור ונעזוב את זה... הסכם שלום?