יש לי בעיה...

יש לי בעיה... ../images/Emo15.gif

אני לא מצליחה להעלות קבצים! זה לא קובץ נורא גדול (32KB). אני לוחצת "שלח" בהודעה שאני מוסיפה וזה... איך להסביר - לא עושה כלום! כאילו בכלל לא לחצתי! כמה זמן לוקח לכם להעלות תמונה?

טוב אולי דיייי!

אנחנו באים לכאן לפורום כדי לדבר ולא כדי שמישהי שחושבת את עצמה תגיד לנו לא לדבר! אוף!

ראש דשא

New member
טוב תראו- אין לי משהו נגדיכם,

וברור שבאים לדבר (אם לא ידברו זה קצת לא יהיה פורום) אבל למה לא יכול לדוגמא לשרשר את ההודעה הזאת לדוגמא? ברצינות תעני לי... וחושבת תצמי... לא נראה לי... ענברה/ראש דשא/ BUZZA

כי זה נושא אחר!

ולמה כן לשרשר את ההודעה? זה פורום והמטרה כאן היא לכתוב! ולמה את פתאום באה ומתחילה להגיד לנו מה לעשות ומה לכתוב? למה שאני לא אכתוב הודעה חדשה???

ראש דשא

New member
להרגיע אני מבקשת!

יש הרבה שירשורים עם שינוי נושא אז מה? ואני די בטוחה שלא התכוונת להפוך את זה לשירשור גדול אלה רק שיענו לך על השאלה לא? פעם שניה אמרתי לך תכתבו כמה שאתם רוצים זאת המטרה פה אבל לא בהודעות חדשות כי זה תופס מקום של הודעות אחרות שיכולות להיות חשובות ואז הם עוברות עמודים ואי אפשר להקפיץ אותם חזרה (כן, זה קרה פעם) אני אמרתי לך מה לכתוב או מה לעשות? אני רק מבקשת שלא תכתבו הודעות חדשות עם נושאים שאפשר לשרשר! ותאמיני לי יש פה הרבה שרוצים בדיוק אותו הדבר!ומתי בדיוק אני אמרתי שאני יותר "שווה" מכם כי אני יותר ותיקה? אני כשאמרתי "חדשים" התכונתי לאנשים שבאים וכתבים "היי אני חדשה קראים לי...." אתם רוצים לקרוא להם בשם אחר בבקשה אבל עצם זה שהם אומרים "היי אני חדשה"- אומר שהם ח-ד-ש-י-םומה אתם מתנפלים עלי? לכו תראו את הטאג ליין! וחוץ מזה יש לכם בעיה עם זה שאני רוצה שאנשים ישרשרו so be it! ענברה/ ראש דשא/ BUZZA

ראש דשא

New member
אתם יודעים מה? עזבו-../images/Emo26.gifמיכל../images/Emo36.gif

כדי שבאמת לא יסקלו אותי פה אני ידאג שמיכל פשוט תשרשר את כל ההודעות של ה"חדשים" נכון מיכל?

C666

New member
קודם כל,

זה שיש אנשים שהצטרפו לפורום אחריך, לא אומר שהם פחות טובים ממך ולא בהכרח אומר שהם מכינים את הדוליז שלהם בדולמייקר וכל שאר הדברים שאתם ממהרים לומר על חדשים. שנית, אני לא רואה הבדל בין השרשור הזה לבין שרשור אחר בו היה דיון עמוק על בנות גילמור ועיוות של השיר "פרח נתתי לנורית". את ההודעה בה אמרת לחדשים להפסיק לכתוב הודעות חדשות היית יכולה לשרשר להודעה אחרת-אם את בעצמך ראית וכתבת בהודעה שזו סתירה עצמית.

צודק!

ולא לזלזל בחדשים כי אני הרגע עשיתי את הדול הראשונה שלי בצייר ויצא לי מ-ה-מ-ם!!! לא לזלזל!!!

ראש דשא

New member
דבר ראשון

אני בחיים לא אמרתי שחדשים מכינים דוליז בדולמייקרים חוץ מזה מה הבעיה? גם אני מכינה את חלק מהדוליז שלי בדול מייקרים! דבר שלי לא אני התחלתי את ההודעה על בנות גילמור ואת השיר על נורית המסוממת שלנו הוספתי למשהו אחר שהיה לי להגיד! זה בכלל לא קשור אם כתבתי שאני יודעת שאני סותרת את עצמי זה אומר שאני יודעת ואתה לא צריך להזכיר לי את זה עוד הפעם! וחוץ מזה זאת ההודעה החדשה השניה או השלישית שכתבתי אחרי לפחות חודש אז שקט! לא אמרתי שאסור! אמרתי להשתדל שלא ענברה/ ראש דשא/ BUZZA
גם כן אתם מעצבנים אותי!

מה זה משנה?!

סתכלי בפורומים אחרים את רואה מישהו שמתחיל לבלבל להם ת´מוח עם "תפסיקו לכתוב הודעות חדשות תמשיכו שירשורים, חדשים-לעוף" וכל מיני הודעות מגעילות כאלה... דיי! את לא המשטרה שלנו ואת לא מחליטה כאן מה לעשות-כל אחד מחליט לעצמו! וחוץ מזה, אני בת!!!!!!

ראש דשא

New member
אני יודעת שאת בת אני לא מפגרת

דיברתי גם אליך וגם אל 666c או משהו ותאמיני לי שגם לפוררומים אחרים זה מפריע וגם בפורומים אחרים עושים בדיוק אותו הדבר... ותסלחי לי אבל מה מגעיל בזה שאני מבקשת לשרשר? אוף אין לי אפילו כח להתווכח איתך!! טוב יאלה צ´או אנשים אני כנראה עוזבת לעוד כמה שבועות אדיוס ענברה/ראש דשא| BUZZA
ולכבוד זה אני שמה פה דולי שעשיתי די מזמן שלא היה לי זמן לגמור אותה אז מי שרוצה לגמור אותה מוזמן *DONT WORRY BE HAPPY*

ראש דשא

New member
אני יודעת שאת בת אני לא מפגרת

דיברתי גם אליך וגם אל 666c או משהו ותאמיני לי שגם לפוררומים אחרים זה מפריע וגם בפורומים אחרים עושים בדיוק אותו הדבר... ותסלחי לי אבל מה מגעיל בזה שאני מבקשת לשרשר? אוף אין לי אפילו כח להתווכח איתך!! טוב יאלה צ´או אנשים אני כנראה עוזבת לעוד כמה שבועות אדיוס ענברה/ראש דשא| BUZZA
ולכבוד זה אני שמה פה דולי שעשיתי די מזמן שלא היה לי זמן לגמור אותה אז מי שרוצה לגמור אותה מוזמן *DONT WORRY BE HAPPY*

ChocolateGirl

New member
קצת הגזמת לא?

אם ב הודעה היו משרשרים אז לא היו הודעות חדשות בכלל ואז שרשור אחד היה מתפרס לעמודים שלמים... ואני לא יודעת מה איתך אבל אני מסתכל רק על העמוד הראשון... נ

ChocolateGirl

New member
קצת הגזמת לא?

אם ב הודעה היו משרשרים אז לא היו הודעות חדשות בכלל ואז שרשור אחד היה מתפרס לעמודים שלמים... ואני לא יודעת מה איתך אבל אני מסתכל רק על העמוד הראשון... נ
עה

BliNky

New member
ענבר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חזרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וולקאם באק! טוב אין לי כל כך מה לכתוב
(וואוו איזה אייקונים יפים...!)
מיכל
(באוויה של פסח...)

BliNky

New member
ושוב הלכת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif *מבולבלת*

למעלה