יש לי בעיה...........

יש לי בעיה............./images/Emo15.gif

אני מוצאת את עצמי כל הזמן חושבת על מישהו. לא משנה מי. לפעמים אני מתחילה לחשוב שאולי... אני לא אוהבת אף אחד. כי... אני מחליטה על מי לחשוב. זה לא בא לי מבפנים.... פשוט רק לחשוב על מישהו... אני תוהה אם אי פעם באמת הייתי מאוהבת במישהו או שחשבתי עליו כאילו...בכח... בלי באמת להיות מאוהבת בו...

nobodys girl

New member
שרון דרלינג

תראי, אולי עכשיו אני את מוצאת את עצמך חושבת על אנשים בכוח, רק כדי לחשוב את לא רוצה ולא מעוניינת באף אחד.. ומה רע? תקופות של לא לרצות נותנות לך הזדמנות להיות הרבה עם חברות שלך, להכיר אנשים בשכבה וגם לבנים להודות שהם מתעניינים בך... תתפלאי לגלות (או שבעצם את כבר יודעת?) כמה בנות היו רוצות לא לרצות אף אחד... אני חושבת שזה פשוט... כיף...! אני לא חושבת שזה אפשרי עכשיו שתצליחי להבין אם חשבת על אנשים בכוח או שבאמת היית מאוהבת בהם... ואני מניחה לעצמי שאם הגעת למסקנה שאת מאוהבת במישהו היו לך הסיבות לזה, וזה לא נראה לי אישית כל כך מדאיג כדי שתנתחי את זה.. או שאני טועה, ואם כן תתקני אותי ותסבירי לי כי זה באמת מעניין אותי לדעת.. :) ובואי נניח לרגע שלא היית מאוהבת באמת במישהו... זה עוד יבוא, ואז תדעי שזה זה.. אל דאגה :) יורז טרולי, אדוה

GirlFriend

New member
../images/Emo15.gif

אבל למה את מרגישה חייבת לאהוב מישהו? זה יבוא לך בקלות בלי לחפש...
תתידידי עם בנים שנחמדים ושאת מחבבת מעט, אולי ככה תגלי אדם שאת באמת אוהבת..

למעלה