יש לי בעיה..../images/Emo118.gif
יש לי חברה טובה מאוד (אנחנו חברות מאז כיתה ג', ועכשיו אנחנו בכיתה ח') שממש מתנהגת כאילו היא שפוטה שלי.
היא כל הזמן מחקה את צורת ההתנהגות שלי.. את הצורה שבה אני מדברת.. ואני לא היחידה ששמה לב לזה.. כבר אמרו לה ולי את זה המון פעמים. כולם שמים לב לזה. לדוגמא- כמה ימים אחרי שהחבר שלי ואני נהיינו חברים, פתאום היא החליטה שהיא גם אוהבת מישהו. (שלפני זה היה סתם ידיד שלה ושלי והיא לא הרגישה אליו שום דבר). עכשיו היא חברה שלו והקשר שלהם לא הולך טוב, אבל היא כאילו ממשיכה להיות איתו רק בגלל שגם לי יש חבר.. ואני כל כך שונאת את זה. היא לא מסוגלת להגיד שום דבר שהיא באמת חושבת.. היא אפילו לא מתלבשת כמו שהיא באמת אוהבת. ניסיתי לדבר איתה על זה המון פעמים וכל הזמן היא מכחישה את ההתנהגות שלה ואומרת שהיא לא ככה... הייתה גם פעם אחת שהיא אמרה שאני צודקת ושהיא תשתנה, אבל היא נשארת אותו דבר... אני חושבת שזה בגלל שלפני כמה שנים הייתי ממש יורדת עליה על המון דברים שהיא הייתה עושה (דבר שלמדתי, לצערי הרב, מחברה אחרת שהייתה עושה בדיוק את אותו דבר לי, כשהייתי ממש קטנה
) אני לא אוהבת את זה, אני רוצה שהיא תשתנה. שתפסיק לעשות את כל מה שאני עושה ותתחיל לעשות את מה שהיא רוצה לעשות ואין לי מושג איך לגרום לה להיות ככה
יש לי חברה טובה מאוד (אנחנו חברות מאז כיתה ג', ועכשיו אנחנו בכיתה ח') שממש מתנהגת כאילו היא שפוטה שלי.