יש לי בעיה...

Nat87

New member
יש לי בעיה... ../images/Emo10.gif

אני מדברת עם מישהי מחו"ל כבר חצי שנה.. הכרתי אותה בחדר של לסביות.. מלכתחילה נכנסתי לחדר הזה סתם מתוך סקרנות.. לרגע לא חשבתי שאני אהיה לאחת מהן ושתהיה לי משיכה לנשים ולאט לאט מצאתי את עצמי מאוהבת עד מעל לראש... אני נורא מאוהבת בה ורק המחשבה על זה שאני עלולה שלא לפגוש אותה אף פעם נורא מעציבה ומתסכלת אותי... אני לא יודעת מה לעשות
מה אתן חושבות?

ארטימיס

New member
אני חושבת ש...

את צריכה להוציא לך אותה מהראש אבל מהר. היא גרה בארץ אחרת!!!1 הקשר לא יכול להתקיים מן הסתם.. אלא אם כן היא מתכננת לחזור. אני קשה לי עם בחורות שאני מכירה מהארץ ואת מדברת איתי על חו"ל חחחחח? מאמי אני לא חושבת שאת מאוהבת בה.. לא שאני מזלזלת חס וחלילה אבל אתן הרי עוד לא ניפגשתן אפילו.. אני בספק אם דיברתן בטלפון. זאת לא אהבה.. לפעמים אנשים יוצרים לעצמם עולם משלהם.. עולם שונה באינטרנט. את לא יכולה לדעת איך היא במציאות.. איך היא בחיי היומיום שלה. את דלוקה כניראה על הדמות שלה וזה לא אותו הדבר.. וזאת גם ההדלקות הראשונה שלך לבחורה ככה שאפשר להבין. היא בטח הראשונה שהראתה לך (בעזרת הוירטואליות) את עולם לסביות. שמעי באמת שלרא חסר בחורות בארץ חחח!! את לא צריכה אותה על הראש תאמיני לי.. סתם תתאכזבי לבסוף וחבל..

Nat87

New member
נורא קל לדבר אבל...

זה לא כזה פשוט... אני לא חושבת שאני יכולה להפסיק לדבר איתה.. זה נראה לי בלתי אפשרי.. אני יודעת שזה נשמע דפוק אבל אני באמת אוהבת אותה... למרות שאני יודעת שהאהבה הזאת היא כמעט בלתי אפשרית.... אני נורא מבולבלת... אני לא יודעת מה לעשות..

ארטימיס

New member
התרגלת אליה בייבי

את יכולה להמשיך לדבר איתה והכל בכיף למה לא :) אבל שמעי תכירי עוד בחורות אל תנעלי עליה חבל זאת אהבה בלי אפשרית. אהבה אסורה חח

המממ...

כמה שאלות קטנות: איך חייך הנוכחיים? האם את מרוצה מהם? האם יש לך חברים שאת אוהבת, עיסוקים שאת אוהבת? אולי כאן המפתח. אשמח לשמוע

Nat87

New member
ובכן...

אני די מרוצה מחיי הנוכחים.. וכן.. יש לי חברות רק שלא יוצא לי להתראות איתן בזמן האחרון... ובאשר לעיסוקים שלי אני לא חושבת שבהם טמון המפתח.. אין שום קשר בין הבעיה שלי לעיסוקים..

אולי דווקא כן...

יש לנו נטייה להתמקד בפנטזיות ובדברים לא אפשריים, כשהחיים שלנו עצמם לא מספקים אותנו. האם את יכולה לראות את זה לגבייך? אולי אני טועה כמובן

Nat87

New member
אם להיות כנה..

אני לא ממש מסופקת מהחיים אבל אני עדיין לא חושבת שיש קשר...

המממ...

ייתכן שאם היה לך יותר כיף ומלא בעניין ובסיפוק בחייך, במציאות שלך, אז המשיכה לפנטזיה ולבחורה ההיא הייתה פשוט דוהה ומתחלפת בקשר אמיתי עם אדם כלשהו. את יכולה לראות את זה?

rongostar

New member
משתתפת בצערך ../images/Emo140.gif

אבל אני יכולה להגיד לך משהו לגבי התאהבות באינטרנט - היה מישהו שהתכתבתי איתו כמה זמן, והתאהבנו שנינו, כבר הגענו למצב של "כל מה שחסר לי בחיים זה את/ה". בשלב מסוים אמרתי שאני לא יכולה יותר, ונסעתי לפגוש אותו. הגעתי אליו, והסתכלנו זה על זו, ושנינו ידענו באותה השניה, שאין מצב שנהיה ביחד. כל כך לא נמשכנו אחד לשניה, שזה כבר גבל בדחייה. דיברנו על זה, והגענו למסקנה, שכל עוד דיברנו במסנג'ר, דיברנו עם הפנטזיה שלנו, והכל היה מושלם. אני רציתי לנתק את הקשר, אבל הוא רצה להמשיך, וטוב שכך - מאז אנחנו מדברים כמעט כל הזמן, בתור ידידים קרובים, ומנסים לשכוח את הפגישה ההיא. הוא נשמה מדהימה, שחבל לאבד. בכל אופן, קבענו שבגלגול הבא נתחתן
. לגבי מה שנאמר עד עכשיו - אני מסכימה עם עונג לגבי חוסר הסיפוק מהחיים, יש דברים שבמבט ראשון באמת לא נראים קשורים, אבל פתאום כשמשהו משתנה, הכל משתנה. וגם עם ארטימיס - דברי איתה בכיף, אבל תשאירי אופציות פתוחות. זאת בהחלט יכולה להיות התאהבות, אבל התאהבות בפנטזיה. עד שאת לא מריחה אותה, נוגעת בה, מרגישה את הנוכחות, את האנרגיות שלה ומה שהיא משדרת ואיך שהיא הולכת והפרצופים הקטנים שהיא עושה והצורה שבה היא ממצמצת והסוגים של הפלוצים שלה (כן כן), וכך הלאה וכך הלאה - חסרים לך לפחות 75% מהבנאדם שהיא. וארטימיס - איך יש מצב שאת פנויה?!?!

למעלה