יש לי בעיה של טירון

Crossface

New member
יש לי בעיה של טירון

כן אני טירון, קיבלתי את הפוקט PC הראשון שלי השבוע וכבר בעיה יש לי IPAQ 1910 ומשום מה פתאום המחשב לא מזהה שהוא מחובר, שאני מחבר את IPAQ למחשב (USB) הוא לא מזהה אותו ואני לא יכול לסנכרן בהתחלה זה עבר (פחות או יותר, הסינכרון לא היה משהו) מה אפשר לעשות? ושאלה נוספת, איך אני מוחק קבצים מהמכשיר?

ron20

New member
אתה לא נותן מספיק פרטים ...

מה שאני יכול להציע לך זה ללחוץ לחיצה ימנית על אייקון ActiveSync בשורת המשימות ולוודא ב connecion settings שמסומן allow usb. תעשה סופט ריסט למכשיר ונסה שוב...

Crossface

New member
אני לא נותן מספיק פרטים

כי אין לי שמץ של מושג איזה פרטים אני יכול לתת. מה שכן, הסרתי את ה ActiveSync וניסתי להתקין שוב (בטח זאת הייתה שטות) אבל הוא לא מזהה את המכשיר ובגלל זה (נראה לי) הוא לא משאיר לי את התוכנה פתוחה.

mikeoreli

New member
שאלה

האם יש לך עברית של PDAC והתקנת את הגרסה האחרונה שיצאה ב13.8 ? אם כן, אז זו כנראה הבעיה. תתקין את הגרסה מה10.8 בלי המילון, אלא אם כן רכשת אותו והבעיה אמורה להפתר. אם לא, תבדוק שהכבלים מחוברים כראוי למחשב ותנסה להסיר ולהתקין שוב את תוכנת האקטיב סינק.

Crossface

New member
אין לי מושג

מה יש לי ומה אין לי קיבלתי את המכשיר לידיים ביום א' ולא התקנתי כלום שלא היה בדיסק הדבר היחידי שעשיתי זה להעלות MP3 על המכשיר וגם זה לא הלך כל כך טוב

ron20

New member
תראה ...

קשה לעזור ככה ... זה שאין לך הרבה מושג זה בסדר, אבל קשה, אין פה אנשים עם חושים על טבעיים ... נסה לתפוש משהו מהפורום בצ'אט ואולי בדרך של שאלה-תשובה יהיה אפשר לעזור ...

Crossface

New member
תאמין לי שאני יודע

וגם בצ'אט זה לא יהיה קל אבל הייתי חייב לנסות לא? לצערי אני לא מכיר אף אחד שיש לו פוקט PC או מישהו שמבין אחרת זה היה הרבה יותר קל מה אני יכול לעשות? רק לשחק עם זה עד שאני אצליח, ככה זה נראה לי תודה על הנסיון לעזור

ron20

New member
אני אשמח לנסות לעזור ...

תנסה להעריך מתי אתה און-ליין ונראה מה אפשר לעשות

Crossface

New member
אני און ליין

בשעה-שעתיים הקרובות ואחרי 23:30 לקראת 00:00

Amiram_e

New member
אחי לא צריך להתרגש

גם אני קיבלתי את הפוקט הראשון שלי שבוע שעבר. היתה לי אותה הבעיה בדיוק! מה זה התעצבנתי, בקיצור, היתה לי מותקנת מערכת הפעלה חלונות XP. כל פעם, קיבלתי הודעה, פעם מחובר ופעם לא, פעם מזהה פעם לא. קריזה. התקנתי חלונות 2000 והכל עובד כמו תותח. בקשר לסינכרון קבצים, תשאל אנשים שיותר מכירים, אני למשל לא הצלחתי לסנכרן קבצי סרטים, לא כל הפורמטים מוכרים. יכול להיות שזה בגלל השם העברי של הקובץ. תשאל מישהו שמבין. בהצלחה עמירם

למעלה