יש לי בעיה רצינית:

יניבמ7

New member
יש לי בעיה רצינית:

יש לי איזה חבר שמאוד קרוב ופתאום הוא החליט להתרחק ממני ואני לא יודע מה הסיבה לריחוק הפתאומי. מה אני יכול לעשות כדי לחזור להיות חבר שלו? ואיך אני יכול לשמח אותו? בבקשה תעזרו לי, תציעו לי פתרונות?

RossandRachel

New member
אולי עובר עליו משהו?

אם אתם באמת קרובים כמו שאתה אומר, תנסה לדבר איתו בעדינות, ולשאול אותו. או לחילופין, תן לו קצת מרחק. אם אתם קרובים ולפתע הוא מתרחק כנראה שעובר עליו משהו ואולי הוא לא רוצה לשתף אותך כרגע

mirit111

New member
אני חושבת שכדאי שתתפוס מרחק

בס"ד יכול להיות שעובר עליו משהו אם אתה רוצה אתה יכול לנסות גם לפי דעתי להתקרב ולנסות לעזור אבל בעיקרון אין הרבה מה לעשות אם הוא לא רוצה לשתף, אם הוא לא רוצה לשתף תן לו קצת מרחק. בהצלחה!

sh53

New member
אולי דווקא כדאי להתקרב בתקופה זו

לנסות לפחות, לא תמיד זה מצליח, אבל לא לבחור בדרך של להתרחק אלא זה צריך לבוא מהצד השני. ברור שהחבר עובר תקופה לא קלה בהחלט ואולי עם הזמן הוא ייפתח יותר, ואם נתרחק ממנו לא תהיה לו את האפשרות הזאת כלל.

ממ..

אצלי קרה משו דומה... חברה די טובה שלי החליטה פתאום להתעלם ממני.. אני לא ידעתי בדיוק כמוך למה היא החליטה להתעלם ממני... וחשבתי שזה יעבור אחרי יום.. אבל זה לא עבר לה גם ביום שאחריו ואז דיברתי עם חברה אחרת שלי וסיפרתי לה את מה שקרה.. בסוף התברר שגם היא התעלמה ממנה וכך גם משאר החברות המשותפות שלנו... ואז אותה חברה שדיברתי איתה, דיברה עם החברה שהתעלמה ובסוף התברר שהיו לה הרבה בעיות והיא החליטה להתעלם מכולם כדי לפתור את הבעיות.. למחרת היא חזרה לדבר עם כמעט כולם אבל ממני? היא המשיכה להתעלם ואחרי שבוע וקצת חזרנו לדבר.. מכאן ניתן להסיק שתתן לו את הזמן.. הזמן יעשה את שלו.. אתה מוזמן לנסות לברר אם הוא התרחק רק ממך או שמדובר בעוד כמה חברים שלו.. יכול להיות שבדיוק כמו החברה שלי יש לו בעיות והוא מנסה לפתור אותן בלי שאף אחד יתערב.. גם לי לפעמים יש בעיות שאני מעדיפה לפתור לבד ואני קצת מתרחקת מכולם.. אבל כשאני מצליחה לגבור על בעיות, אני חוזרת להיות בקשר עם כולם.. שיהיה לך המון בהצלחה ואל תשכח לעדכן כשיהיו חדשות.. קרן:)

למעלה