יש לי בעיה רצינית!

boss10

New member
יש לי בעיה רצינית!

שלום אני בן 16 יש לי בעיה אני שונא את אבא שלי ונמשך מינית לאמא שלי! אומרים לי שאני סוטה שאני ילד טיפש דפוק וכו´´´ אבל מה אני יכול לעשות זה גדול עליי אני פשוט נמשך אליה! יכול להיות שזה בגלל שלהורים שלי יש נשואיים פתוחים או אולי בגלל שהיא פתוחה איתי יותר מדיי ונותנת לי לעשות לה דברים יותר מדיי , שאני לא צריך לעשות- לא יודע אם זאת הבעיה הקטע שאני נוגע לה הרבה ונמשך אליה מאוד מאוד וככל שאני יותר רואה אותה שוכבת או ככל שאני יותר נוגע לה אני יותר רוצה לשכב איתה! עכשיו אני רוצה להבהיר משהו אני לא רוצה את זה אני שונא את זה אבל אני לא יכול לעשות כלום בנידון אני לא יכול להשטלת על היצרים שלי. אני פונה אל האמהות שאולי יודעות שיש להם את הבעיה אצל הבן שלהם או אצל פסיכולוגיים שיש פה שיכולים לייעץ לי מה לעשות בהמשך! אני רוצה שתבינו אני לא סוטה מין אני לא רוצה שהדבר יימשך! ואני לא יכול להפסיק את זה.

יש לך בעיה מאד רצינית-

התלבטתי קצת מה לענות לך. אבל בכל מקרה כדאי מאד שתפנה לייעוץ של מישהו- אתה יכול להתחיל דרך הרופא של קופת חולים שיפנה אותך לפסיכולוג דרך היועצת של בית ספר דרך כל מוקדי הסיוע לנוער הטלפוניים, שאפשר להתקשר ולשוחח עם מתנדבים, שהם יפנו אותך לסיוע. יש בפורומים גם פורומי תמיכה וסיוע פסיכולוגי- מאד כדאי לך לפנות אליהם. וכל זאת למה? כי אתה לא יכול לחשוף את הפרטים האלו ככה בפני זרים באינטרנט, שאני מניחה שממילא קשה לך מאד. לא ברור לי מה הדברים שאתה "עושה לה" אבל זה נשמע לי לא טוב, ובכלל לא חשוב אם זה באמת או הדמיון שלך. בשני המקרים-יש צורך לטפל בעניין עכשיו, לפני שבאמת יהיו לך קשיים ביצירת קשר עם נערות. בחברה שלנו יש כל מיני טאבו,דברים שאסורים, שנחשבים לא נורמטיבים, ויחסי מין של הורה עם ילד זה חלק מהעניין. אז אל תנסה לתת לעצמך פרשנויות של בגלל שהם מנהלים נישואין פתוחים,או בגלל שאתה שונא את אבא שלך, וכל מיני כאלו אלא תלך לייעוץ מקצועי. אגב-חשבת להגיד אולי לאמא שלך שקשה לך ויש לך בעיה כזו, אולי אפילו אם לא נעים לך,אז לא את כל הפרטים,אבל להזכיר לה שלא נוח לך אם היא פתוחה אליך יותר מדי(מה בדיוק הכוונה?)ולא טוב שאתה רואה אותה שוכבת (???),עם אחרים. בקיצור מה מפריע לך בחיים שלך בבית איתה, ויכול להיות שבשלב ראשון היא תוכל לשנות חלק מההתנהגויות שלה. ושוב למרות שהמכתב נשמע לרגע אחד, כמעט לא אמיתי, אני חושבת שבשני המקרים, אם הוא אמיתי ואם הוא רק מחשבות והרהורים שלך-מעיד על בעיה. אז לך לטיפול בן אדם ומהר.

AYELET1

New member
היי BOSS

גם אני שאלתי את עצמי את אותן שאלות ששאלה אחותו של שקספיר , וניסיתי להבין באיזו דרך אמך פתוחה אליך. האם אתם משוחחים? פשוט יושבים ומשוחחים? ספר קצת יותר!

boss10

New member
לא כלכך נח לי לדבר פה!

הסתכלי באי מייל שלך טוב???? (זה שרשום כאן)

למעלה