יש לי בעיה רצינית...........

יש לי בעיה רצינית...........

טוב נו בעצם 2....... הקדמה(או הסבר)-מחר יום שני ה26 בינואר אני חוגג 11 סתווים חורפים ושאר העונות. 1.אני ואבי היקר חסכנו כסף לקנות מצלמה דיגיטלית.(רצוי שהיא לא תעלה יותר מ400 ש"ח)אתם יכולים להמליץ לנו על חנות עם מצלמות טובות אך לא יקרות באזור גוש דן? 2.אנחנו רוצים לאכול באזור הבורסה ארוחת בוקר.אתם יכולים להמליץ לנו על בתי קפה או מסעדות שמה? ניסינו למצוא את המספר של שער העיר כדי לתאם עם אב הבית פגישה ועלייה לגג אבל מתברר שאין להם טלפונים במזכירות(מה לעשות) קשה קשה(נא לקרוא את שתי האותיות האחרונות כמו לובה) תודה ויום טוב. אתם יכולים לענות לי דרך האייסי שלי-300123200

beivushtang

New member
באמת קשה...

אולי תמצא מצלמה דיגיטלית סבירה ב400 דולאר... מצלמות לא יקרות יש באינטרנט, בארץ חפש דרך www.zap.co.il ואם אתה מזמין איכשהו מאמריקה חפש ב pricegrabber.com. בכל מקרה, כדאי לך לקרוא ב dpreview.com ו dcresource.com על איזה מצלמה בדיוק כדאי לך לשנות. דבר שני, מזל טוב! אמנם אתה רק בן אחת עשרה, אבל עם 400 שקל באזור הבורסה ;), אמנם מצלמה לא תמצא אבל חפש מאחורי הכיכר איפה שיש הרבה שלטים שכתוב עליהם "pip-show"... סתם, הזונות שם מכוערות, בכל מקרה אם אתה רוצה לאכול שם, אז יש את שמש בקצה ליד ביאליק עם שווארמה מעולה או את ה'המבורגר הציוני', אם אתה מחפש משהו יותר יוקרתי אז זה סתם דפוק, אין לך הרבה מה לחפש שם.. (יש איזה מסעדה תאילנדית פלצנית או משהו כזה..) ובקשר לשער העיר ? אם לא תמצא דרך לעלות אז אפשר להתפלח בקלות לגג של הסיטי-טאוור או הפרזידנט-טאוור, אמנם הגג קצת מלוכלך ואם תופסים אותך זורקים אותך למטה.. (סתם בצחוק, בגיל 11 אתה צריך כבר להבין..) אבל מאד נחמד שם, לא אמרת שכבר היית על הגג של הסיטיגייט ? מזל טוב.

../images/Emo8.gifמה אני ביל גייטס?

אם אני אזמין מאמריקה אני אקבל את זה תוך חודשיים +-........ הבנתי למה אתה מתכוון בקשר לפיפ שואו יש גם את מועדון הבורסה מאחורי הסיטי טאוור........ לא אוהב פלאפל ושווארמה וחוץ מזה אני חצי צמחוני....... תודה על העצות אבל אני חושב שאני אעלה לגג של הסיטי גייט בכל זאת....... תודה על המזל"ט

oren*

New member
ב-400 וגם ב-1400 ש"ח לא תוכל

לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה סבירה. בדוק בלוחות פורומי הצילום, מתפרסמות שם מצלמות דיגיטליות איכותיות (שוב, לא ב-400 ש"ח, תכין לפחות 1000) ומקסימום תחסוך עוד שנה ותוכל לקנות משהו שישמש אותך שנתיים-שלוש קדימה. החנויות המומלצות נמצאות ברחוב אלנבי בתל-אביב, בדוק בפורום "צילום-טכני" בכדי לראות איזו מצלמה תתאים לך ביותר. בכל מקרה, מזל-טוב

חזרתי עכשיו...

גאד אני מת לישון........... קניתי מצלמה בעיר שלי בסוף......... ועליתי על הגג של מגדל הנשיא!!!!!
איזה מגניב היה שם!!!!!!!!!!! והלכתי עד לדיזינגוף סנטר מרמת גן ועכשיו הרגליים שלי רדומות..........

עליתי על פרזידנט טאוור|שמח|

נתליתי על האנטנה של המגדל המדהים הזה! והבורסה מלמעלה!
שער העיר נראה כאילו הוא באמצע הבורסה!

למעלה