יש לי בעיה רצינית...

יש לי בעיה רצינית...

כמו שהבנתם בבעיה הקודמת שהייתה לי אני אוהבת ילד בשם תומר... לא מזמן הייתי בבית מלון באילת עם חברה טובה שלי- ספיר (הכרתי אותה באינטרנט ואנחנו שנתיים חברות, פגישה שלישית)...הכרנו בנים ואחד מהם זה עידו...עידו הוא ילד חתיך וחמוד..חברה שלי התאהבה בו.. היום דיברתי איתו בטלפון והבנתי שהוא דלוק עליי...לא יכלתי להגיד לו שיש לי מישהו אחר... שיש את תומר..לא הצלחתי.. והשיחה נמשכה עוד ועוד וזה כבר שלוש שעות שהוא מחמיא לי ומראה לי את זה שהוא נידלק עליי...לא ידעתי מה לעשות... מעבר לטלפון התכתבתי עם ספיר באיסיקיו והיא בכתה..היא בכתה כי היא אוהבת אותו והייתה לה כבר את התחושה במלון שהוא אוהב אותי.. בסוף הייתי חייבת להגיד לו את זה.. לא רציתי למשוך את זה ואז לספר כי אז הוא יפגע יותר..אז פשוט אמרתי לו בעיקיפין... והוא שאל אותי שתי שאלות...מה אני מרגישה כלפיו... ואמרתי שאני מחבבת.. ואם יש לי מישהו... ואז הייתי חייבת להגיד...והוא ניפגע...וכעס..והיה עצוב.. ואני כל כך מרגישה חרא עם עצמי..שיחקתי אותה אחת שלא מאוהבת באף אחד.. והוא התאהב בי.. וילד כמו עידו אין הרבה... וקשה מאוד לכבוש אותו.. רואים את זה... אני לא יודעת מה לעשות...עכשיו מה שבטוח זה שאני והוא ידידים...מה לעשות עם ספיר? היא כועסת עליי... מה לעשות איתו? להמשיך להתקשר אליו למרות הקינאה של החברה הכי טובה שלייייי? *אני רוצה אותו כידיד*

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהאמת../images/Emo35.gif

אני לא כלכך יודעת מה להגיד... קרה לי משהו דומה.. אבל שונה... לדעתי את צריכה להסביר לספיר את כל העניין... ולהסביר גם לעידו, תגידי לו שאת רוצה שתישארו ידידים... אני מקווה שזה יעזור וששניהם יבינו...

אמממ...לדאתי....

אני חושבת שאת צריכה להשאר להיות ידידה של הילד הזה... ולנסות לקרב אותו לחברה שלך... אי יודעת זה נשמע ילדותי אבל תאמיני זה גם יעזור עם החברה...
אני מקווה שהכל יצליח...

Tom102

New member
... !!

תראי .. תלכי אל חברה שלך ותגידי לה שאת פשוט לא ידעת מה להגיד לו ...ושפחדת לפגוע בו ..אז לא אמרת לו על תומר .. ותגידי לה אחרי שכבר נפגעת אמרתי דיי להכל ...ואמרת לו שיש לך מישהו כבר ואם היא באמת חברה טובה טובה ...אז היא תסלח ... תודיעי לי על המקרה ..אם קרה משהו טוב .. ב-ה-צ-ל-ח-ה !!!!! :) טומאס ..

היי מור..

קודם אני חושבת שאין לחברה שלך מה לכעוס זה לא שאת יוצאת איתצו או באת והתחלת איתו או משהו כזה הוא התאהב בך זאת לא אשמתך והיא צריכה להבין הזה ואני לא יודעת מי זה תומר האמת כי אני דיי חדשה פה.. אבל אם לא יוצא לך ממנו כלום את יכולה לנסות עם עידו הזה.. לפי מה שתיארת הוא חתיך והכל את בטוחה שאת לא רוצה איתו כלום?.. וחוץ מזה אתם יכולים להישאר ידידים גם בלי שום קשר ותסבירי לחברה שלך שזאת פשוט לא אשמתך אם היא חברה שלך היא צריכה להבין את זה

תודה לכל מי שהגיב../images/Emo24.gif

אז ככה... פשוט תפסתי אומץ וסיפרתי לחברה שלי הכל... שהוא נידלק עליי.. ושאני אמרתי לו על תומר... ושעכשיו אנחנו רק ידידים~! כניראה שהיא הבינה..אבל עשיתי משהו שעכשיו שוב גרם לה להיפגע...בטעות! חח...הבאתי לחברה שלי את האיסיקיו של עידו והם הכירו וכניראה ששניהם מתחילים לחבב אחד את השני... וככה לעידו אין זמן לדבר עם ספיר... כניראה שהיא מתחילה לוותר עליו... וו....אמממ....ניראה לי שהוא עדיין דלוק עליו.. אבל יש לי תחושה שבסוף חברה שלי והוא יהיו חברים....

טוב נו את לא יכולה למנוע מאפחד

להתהאב... סוריי אם את ועידו בקשר אחד והוא וחברה שלך בקשר יותר טוב אז אין מה לעשות...
אלא להתקרב אליו יותר...

והינה שוב זה ניגמר...

ידעתי שמתישהו כל מה שיש לי עם תומר יגמר....והינה זה ניגמר.. אתמול בלילה התכתבנו באיסיקיו והוא אמר לי שהוא מצטער ושהוא הבין בימים האחרונים שהוא לא אוהב אותי הוא בעצם היה רק דלוק עליי... ושוב בכיתי...ובכיתי הרבה... אני לא מבינה למה דווקא לי זה קורה... הוא אמר לי להפסיק לבכות ואפילו התקשר ואמר שהוא חייב להיפגש איתי שנדבר על כל העיניין הזה פנים מול פנים... תומר ילד נשמה... כשהוא שמע אותי בוכה לו בטלפון הוא גם בכה... שאלתי אותו אם יש סיכוי שהוא יתאהב בי...והוא אמר לי: "מור אני מת להתאב בך ואולי זה יקרה"... אני זוכרת שיום שישי שעבר הייתי עצובה כי הוא לא התייחס אליי...אז לפני כמה ימים כשאני והוא ניפגשנו הוא הצטער ואמר שהוא יפצה אותי...ולא רצה לגלות לי איך...ובסוף הפגישה הוא צירפת אותי בפעם הראשונה...זאת הייתה נשיקה כל כך נעימה... אחרי זה הוא אמר שיש לו עוד התפתעה בשבילי ושהיא תהיה רק בעוד שבוע...אני חיכיתי..וכניראה שאני לא יקבל אותה... שאלתי אותו מה היתה ההפתעה..והוא אמר לי שהוא רק לקנות לי שרשרת או טבעת ולהציע לי להיות איתי בקשר...(קשר דומה לחברות). הינה בדיוק עכשיו הוא התקשר אליי..ושאל מה שלומי..אפילו כשאני והוא אהבנו...הוא לא היה מתקשר אליי ככה ודואג לי!! אני לא יודעת מה יהיה בהמשך....אבל מה שאני יודעת...זה שאני יהיה חזקה וינסה להילחם על האהבה שלי..אפילו אם זה יכאיב לי..

למעלה