יש לי בעיה רצינית..

יש לי בעיה רצינית..

אני בת 16 וחצי אין לי ממש חברים שהם חברי נפש חוץ מחברה אחת ואני רוצה להתחיל לבלות ולהכיר אנשים כי אני גם לא ממש יודעת מהי הזהות המינית שלי ואני מרגישה שאני מבזבזת את הזמן כשאני לא מחפשת אהבה.. חברה שלי לא ממש בקטע של בילויים.. ואני לא יודעת לאן אני יכולה לצאת כדי להכיר אנשים ואין לי מושג גם למה זה כל כך דחוף לי.. לפעמים אני ממש בדיכאון מזה ואני מרדישה שאני מבזבזת זמן בחיים!!

יונתנטן

New member
תתחברי לילדים בכיתה שהם כן יוצאים

לבלות אני אם ובלי חברים חיב לצאת לטיל אז זה לא ממש משנה לי..

החיים עוד ארוכים :)

הי "הנשפן הורוד" , אני מבינה את הצורך שלך לצאת ולבלות ולגלות מהי הזהות המינית שלך, אבל את כולה בת 16. את לא צריכה להיכנס ללחץ או להרגיש שאת מבזבזת את הזמן, החיים עוד ארוכים, את עוד תעברי כ"כ הרבה שבסוף תכירי את עצמך ותיהיה בטוחה מה את רוצה להוציא מעצמך ומהי הזהות המינית שלך. לפעמים עדייף לעשות את הדברים לאט יותר ולהצליח, מאשר לעשות הכל תחת לחץ, ותאמיני לי שזה לא כדי ולפעמים גם לא כ"כ נעים, הדברים סתם מסתבכים. בהצלחה בהמשך, ואל תשכחי לקחת החלטות לאט לאט, בלי לחץ :)

MMAAOORR3

New member
תתחילי לצאת למועדנים..

תיצאי למועדונים עם חברה שלך ותתחילי להכיר ילדים.. ועם הזמן זה יעבור לך..

MMAAOORR3

New member
תתחילי לצאת למועדנים..

תיצאי למועדונים עם חברה שלך ותתחילי להכיר ילדים.. ועם הזמן זה יעבור לך..

את...

נשמה אל תעסיק את הראש שלך בשטות תביני החברים שלך אודלו פתחו את העיניים. גם אצלי זה היה ככה אד שחבר אחד אוצי רישיון ומה אז כל הזמן אנחנו מחפשים לאן לצאת אני אחשב בן 18 אים בה לך לדבר על זה אוד 366739821 איסיקיו שלי ביי בנתים

למעלה