יש לי בעיה קשה..

M i s s i

New member
יש לי בעיה קשה..

כשנכנסתי לחברה, קיבלתי מנהל, ממש טוב, שהיינו הצוות הראשון שלו [כל הצוות נכנס מהקורס, אז היינו צותת חדש למנהל חדש] ממש הסתדרנו, בקיצור, באמת, למדנו את הגבולות אחד של השניה, ידענו מתי להעמיד במקום, בואו נגיד שממש ממש דאגתי לו, אם הוא היה עצבני הייתי לוקחת הפסקה בשביל לדבר איתו..מערכת יחסים ממש ממש טובה.. לפני חודשיים בערך הוא התפטר.. אפשר להגיד בלשון עדינה שלא קל להיות פה מנהל.. בינתיים קיבלתי מנהל אחר.. שאם לנסח בלשון עדינה.. אנחנו לא ממש מסתדרים... אם הר"צ הקודם פירגן ואמר לתומכים אחרים שאני ממש טובה וכל הזמן רק היה מרוצה ממני.. האחרון רק נוזף ומציק על כל דבר.. אני ממש מתוסכלת.. אפשר להגיד שהיום הוא דיי שבר את רוחי.. אפילו מישהי שישבה לידי אמרה לי "הוא תמיד יורד עליך ככה?" חשבתי שרק אני שמה לב לזה.. ניסיתי לדבר איתו על זה.. להגיד לו שאני מרגישה שהוא נגדי.. הוא אמר שזה לא נכון ושהוא רק רוצה את טובתי, וברור שזה קשקוש, בקיצור, עכשיו אני לא ממש יודעת מה לעשות..

לאב

אם את לא מאושרת בעבודה, תעזבי. הכסף לא שווה עינוי כזה. זה לא צבא, אף אחד לא מכריח אותך להשאר.

קבלי ../images/Emo201.gif בתור התחלה

חוץ מאשר להציע אמפתיה אין לי הרבה במה לסייע לצערי. זה שניסית לדבר איתו זה דבר טוב, רק חבל שהוא לא גילה נכונות להקשיב ולהפנים את מה שאת אמרת (הורסים אותי אלו שכשאומרים להם שנפגעים מהם הם טוענים ש"זה לא נכון"). יש אולי מנהל מעליו שאפשר לדבר איתו? השאלה אם זה לא יהרוס סופית את היחסים בינכם (הוא ירגיש שזו עקיפת סמכות).

למעלה