יש לי בעיה קשה

• פותח הנושא simi5
  • פורסם בתאריך

simi5

New member
יש לי בעיה קשה

אני איש שמן מאד, שוקל קרוב ל-180 קילו וגובהי 165. אני מתבייש לצאת מהבית בגלל זה. אני במצב נפשי קשה ביותר, תעזרו לי בבקשה, אני עומד להתפוצף מרוב שומ, אבל לא יכול להפסיק לאכול. כל הכסף של הביטוח לאומי הולך על פיצות שווארמות אוכל סיני והמבורגרים. פעם הייתי רזה אך לאחר שנפלתי בעולם העסקים הפכתי "לאיש חי-מת". אני לא יודע מה לעשות כבר, רק האוכל מציל אותי מלהשתגע. מה עושים!!!!

ImmortalSoul

New member
תתחיל להאמין בעצמך

תאמין שאתה מסוגל ותצליח תתחיל לטפל בעצמך אל תתכנן מתי ואיפה תתחיל פשוט תקום ותתחיל. תן לעצמך את הקרדיט שאתה לא שונה מאחרים שאתה גם מסוגל להיות כמוהם ואפילו טוב יותר . ושהיה בהצלחה

genotip

New member
תתחיל לעשן, מספרים שזה מרזה.

חומצזה, הרי אתה לא באמת מצפה לצאת מפה עם פיתרון קסם (כמה אופטימי אני, אה?). אתה אחראי לגורלך. במקום לאכול, תחסוך את הכסף, ולך תעשה שאיבת שומן (פלאי הטכנולוגיה). 35 זה לא גיל טוב לוותר על החיים, יש לך עוד כ"כ הרבה שנים לפניך. חבל. חיים רק פעם אחת.

drnaji

New member
אל תשמע בקולו....

אולי הוא התכוון לעזור,אבל אם תתחיל לעשן,לא תמות משומן אלה מסרטן!!!

genotip

New member
ציניות, ידידי. סה"כ ציניות.

(למרות שסיגריות באמת מאיצות את קצב חילוף החומרים בגוף ולפיכך מרזות)

drnaji

New member
כך ../images/Emo26.gif

הדבר הראשון שאני ממליץ לך לעשות הוא להשלים עם עצמך. אף אחד לא אמר ששמינים זה לא יפה,אתה יכול להיות שמן שטוב לו עם עצמו!!! כל עוד טוב לך עם עצמך אז שכ-ו-ל-ם יתפוצצו. אם לא,אז אני יכול להגיד לך דבר אחד: אם אחרים הצליחו לרזות אז גם אתה יכול
!!!! אישית,כשהייתי בכיתה י הייתי "קצת" שמן,החלטתי שאני רוצה לרזות ורזיתי כ15 קילו מאז,אז אם אני הצלחתי גם אתה תצליח
גם אני מסוג האנשים שכשרע להם או כשאני בDWON אני ממש מוצאי את העצבים שלי באוכל,אבל אם אתה רוצה אתה יכול להפסיק עם זה (אני איך-שהוא נרגעתי מזה בתקופה האחרונה) קיצר אחי,עצתי,תשלים עם עצמך: אתה שמן,יופי,או שתחיה עם זה בכיף או שתרזה. אל תגיד ניסתי ולא הצלחתי,אם ממש תרצה בזה אתה תצליח (כמבון שכדי להתעיץ עם אנשים מוסמכים) אין שום סיבה בעולם ששווה שתשב בבית ותתביש לצאת!!! צריך שיהיה לך מספיק בטחון עצמי,שלא יהיה לך כל איכפת מה אחרים חושבים או אומרים. הרבה אנשים שמנים שאני מכיר,הם אנשים מאד פעילים בחברה שמרבים לוולות וכך אני מציע לך. בכל אופן מקווה שעזרתי,ו
בכל מה שתעשה!!!

למעלה