יש לי בעיה קצת מוזרה><

leetallevi

New member
יש לי בעיה קצת מוזרה><

אוקי בגלל שהדדיסק הקודם שלי שקניתי של סימס 3 (הרגיל) לא עבד כלומר סיפור ארוך.. אז היום רצתי לי לבאג (שאגב בכל חנות כמעט של באג יש מוכרים חמודים ^_^) קניתי לי סימס ורצתי לי הבייתה הכל טוב ונפלא הכל הותקן כמו שצריך ואז התברר שהבעיה שהביטשלי בוינדוס 32 ולא 64 כמו אנשים נורמאלים-_- אז אמרתי לעצמי טוב יש לי עוד מעט נתקין אותו שם.. בהתקנה הראשונה במחשב של הוינדוס 7 לא היתי צריכה להקיש את הקוד.. ואז שהתקנתי אותו בוינדוס XP הייתי צריכה להקיש תקוד אבל... מתברררר שהקוד בכללל לא מובןןןןןןןןן כאילו הוא מובן עד כמה שיכול להיות מובן.. אבל בשום דרך הוא אומר לי שהקוד לא נכון.. באמת ניסיתי בכל צורה בכל דרך החלפת אותיות מספרים הכל!!!! אבל זה פשוט אומר לי שהקוד לא הוקש טוב ושיש טעות... חשבתי להשים תמונה אבל אני לא יודעת עם מותר כי מפריצה לקוד או משהו כזה אניווי או שאנשים יעזרו לי להביןן את הקוד.. או שמחר אני רצה לי שום לבאג ואומרת להם שהקודד לא מובן או משהו השאלה אם הם יעזרו..

Nens333

New member
גם לי קרה

שעה ניסיתי להכניס את הקוד, בסוף הסתבר שהבלבלתי בין 0 לO, אז תנסי שוב ושוב ושוב עד שזה יצליח. ודרך אגב, מוכרים חמודים בבאג? לא יודע אם התכוונת מבחינת מראה או אופי, אבל שום דבר לא היה נחמד במוכרים שאני קניתי מהם באיזור שלי, לא המראה ולא האופי...

leetallevi

New member
לא יודעת אולי יתכן שיתבלבתי ויתכן שלא..

אני ישלח לך את הפרטים שלי אצלך בפרטי ואולי נראה ביחד איך מסתדרים עם זה -_- אפילו קראתי לחברות שלי ולאנשים שיעזרוו לי שום דבר-_- אולי נצליח ביחד!!:D תבואי לירושלים ^_^ רובם עם עיניים כחולות ובלונדינים או שטניים ממש חמדמדים!! וגם מבחינת האופי הם חמדמדים ^_^ היום שהלכתי לתחנה מרכזית אז ההוא ראה שאני מזה מבואסת שאין להם את הסימס 3 הרגיל התחיל לחפש בעצמו הלך למחסן וזה בדק במחשב בבאגים אחרים וזה ^_^ עוד שניהלקחתי אותו במקום תסימס חחחחח

Nens333

New member
וואו, זאת חתיכת תעלומה המספר הזה!

חברים, משפחה, תמיכה... הרבה עזרה! בכל מקרה תנסי, אולי דווקא אות או מספר שאת בטוחה שהבנת היא הטעות שלך. בקניון באיזור שלי הם ממש לא כאלה נחמדים. סצנה יומיומית בחנות באג בקניון הולכת ככה: לקוח: "שלום" מוכר: *מסתכל על הלקוח במבט מלא שינאה* "אה" לקוח: "הגיע אלכם המשחק החדש של XYZ?" מוכר: "לא" לקוח: "מתי יגיע? כי קראתי שהוא כן יגיע לארץ" מוכר: "לא יודע, שבוע הבא" *ממלמל* מוחנצ'קי אלבורס אלא דיטויט..." לקוח: "סליחה?" מוכר: "מה?" לקוח: "מימלת משהו? מוכר: "לא!" *ממלמל* "דוטני אלה בורנסי... בלאט!" לקוח: "אוקיי... תודה" מוכר: "אה" לקוח: *יוצא מהחנות מבואס* "איזה יחס מזלזל..." מוכר: "מי מזמזלמזמללזמלזל?!? אתה נכנס חנות, לא שואלת שאלות! די! בלאט!" ואז נכנס עוד לקוח (או קורבן יותר נכון) שלא יודע מה מצפה לו שם...
ובלי קשר, אני בן לא בת

leetallevi

New member
ספר לי על זה..

וסליחה פשוט שמתי לב שאתה בן רק אחרי שדיברתי :\ יצאו לי העיניים כבר מהמקום-_- מהסוף להתחלה הפוך באלכסון מהאמצע אותיות מספרים הכל!! שום דבר נדה אפס זירו-_- בלאט.. אולי כי אתה בן אז מתייחסים אלייך ככה?:p חחחחח סתםD: או שפשוט הם ממורמרים מהחיים שלהם כבר אצלנו ממש נחמדים :]

Nens333

New member
לא, לא התכוונתי שתשני את סדר הקוד

תראי שרשמת כל אות נכון ולא התבלבלת בין אפס לO, בין I ל l, בין 1 ל7 וזה... ולא, זה לא כי אני בן, אני יודע שכל האנשים באיזור נמנעים להיכנס לחנות הזאת למרות שבקניון שלנו היא החנות היחידה למחשבים, כי היחס שם איום...

leetallevi

New member
לא נראלי..><

לקחתי אפילו זכוכית מגדלת! כדי לראות יותר טוב..-_- אבל כלום:( אויי איזה מגעיל זה..<> שונאת אנשים שמתייחסיםאלייך כמו לא יודעת מה-_- אפשר לשים כאן תמונה? או שזה אסור..

leetallevi

New member
תודה רבה לא משנה הצלחתי:]

כאילו דיברתי בצ'אט של EA והחליפו לי את הקוד כי בטענתם הקוד שעל הקופסא לא חוקי :\

Nens333

New member
יש מצב שקנית משחק משומש?

איך קופסה סגורה והקוד לא חוקי?

leetallevi

New member
אין לי מושג...

זה מאגניב עם הוא יהיה משומש נראה מה אנשים עשו בו.. אבל למה שיחזירו להם משחקים משומשים!?

Nens333

New member
../images/Emo4.gif

או שהמשחק היה משומש, או שהוא יצא מהמפעל עם קוד שגוי.

את לא יכולה לראות מה אנשים שיחקו עם הדיסק שלך

זה שומר במחשב..לא בדיסק

למעלה