יש לי בעיה קיומית

מוטלה1

New member
יש לי בעיה קיומית

עד לאחרונה כיבסתי את בגדי בישיבה או בבית אבל עכשיו אין לי איפה לכבס, ונגמרו לי כל האטבי כביסה (לסתום ת"אף). אז למי שיש פיתרון אנא ספר לי. הלכתי למכבסה והם רצו ארבעים שקלים על מכונה ובמצבי הכלכלי הירוד זה לא פיתרון של קבע כמו כן זה הרגיז אותי כי בישיבה זה עלה ארבע שקל מה שאומר שוד מוחלט מצד המכבסה.

כמו בצבא - כביסת יד

ולהקפיד רב הזמן ללבוש בגדים שאינם מחייבים כביסה בחום גבוה בכל סופר יש נוזלים שכאלו לכביסה ידנית

שוד? לא צריך להיסחף...

זה לא שוד. זה עסק כלכלי וזכותם לגבות כמה שהם רואים לנכון. יש מקומות הפתוחים 24 שעות ובהם אתה יכול לכבס בעצמך. המקומות האלו פועלים בשירות עצמי לגמרי כך שאתה צריך להביא אתך אבקה ומרכך... שם זה עולה הרבה פחות מ-40 ש"ח. אם אני לא טועה, יש מקום כזה ברחוב פינסקר בתל אביב (בין בוגרשוב לאלנבי).

מוטלה1

New member
תודה ליזר על היחס

פעם ראשונה שאני זוכה להתיחםותך (לא טלפון לא מסרים, פשוט כלום!) ולכן אני מתרגש. ולגופו של ענין, אמרתי (או יותר נכון כתבתי) שוד כי התעצבנתי. תודה על הרעיון אך אני ירושלמי.

מוטלה

כפי שבטח שמת לב, כמעט לא הגבתי לכלום בזמן האחרון... בכל מקרה, ברוך בואך לפורום. (מסר? טלפון? לא זכור לי שקיבלתי ממך משהו) אני אנסה לברר לך בנוגע למכבסות בירושלים...

למעלה