יש לי בעיה קטנטונת!!!

°bubels°

New member
יש לי בעיה קטנטונת!!!

תעזרו לי בבקשה!!! תראו יש לי חבר ואנחנו חברים בעצם שבועיים ואני לא יודעת עם אני בטוחה שאני רוצה להיות חברה שלו ואני לא יודעת עם אני אוהבת אותו או לא!!! וזה משגע לי את השכל!!!! אני הצאתי לו חברות לא יודעת למה... כזה דיברנו בטלפון איזה 3-4 שעות ואז הצאתי לו חברות... ואני חושבת שאני לא יודעת מה לעשות אז... פליז תעזרו לי!!!

enjoi butterfly

New member
אני ינסה לעזור לך...

אני חושב שאת צריכה זמן... עכשיו למה זמן!?!?!?!? אני יגיד לך אל תדברי איתו על תיפגשי איתו... ותראי מה את בדיוק מרגישה... עם את מרגישה אחרי תקופה מסוימת.... נגיד שבוע שבועים...( תקבעו מראש את התקופת זמן של ההפסקה..) ואחרי זה תראי עם את מרגישה כלפיו משהו או שלא מרגישה זה הכי טוב.. להתנתק ולראות מה את מרגישה מתגעגעת ולא יכולה חייבת לראות אותו ומרגישה לא יודע מה שתרגישי..אוו שזה כאיליו כלום ...ואת לא מרגישה כלום.. טוב אני שוב מזין תשכל:) אבל מקווה שהבנת..יום טוב..:)

enjoi butterfly

New member
אהההה...הפיתרון....

אל תלכי לבית ספר.. או שתעסו שבוע שבוע.. לא סתם...ואללה לא יודע..:/ סורי..

°bubels°

New member
לא נורא... תודה בכל זאת!!!

יוווווווווו אני נואשת!!!!! תעזרו ליייייי

sh53

New member
בכרטיס שלך את בת 5

ואתם באותו בי"ס? אם את לא אוהבת אותו, אז אין מה לעשות אלא להפרד גם אם זה כואב. אי אפשר לאהוב אנשים בכוח. בטוחה שתכירי מישהו אחר שתאהבי אותו. שיהיה לך המון

°bubels°

New member
תעזרו פליזזזזזזזזזזזזזזזזז

או שתספרו מקרים שלכם (מקרים דומים)!!!!

PEACE FOR ALL

New member
אממ...

מה אני אגיד לך? את לא אוהבת אותו, תפרדי ממנו. זה הכל. אין כאן הרבה מה לחשוב. אם אין אהבה, אין בסיס לקשר. ואם את אומרת שאת לא בטוחה שאת אוהבת אותו, זה בגלל שאת לא אוהבת אותו. כשאוהבים מישהו, בטוחים בזה ויודעים את זה (היי.. כבר כתבתי את זה היום, לא?). בכל אופן, אם את לא אוהבת אותו, אין לך מה לחפש איתו. את פוגעת ככה בשניכם. אני מציעה לך לסיים את הקשר הזה. בהצלחה.

enjoi butterfly

New member
אני רוצה לשאול כמה שאלות...אולי ..

דפוקות אבל שאלות שזה מסקרן אותי... תפרטי יותר....רצית אותו!?ועכשיו את לא בטוחה אוו מהתחלה לא אהית בטוחה? יש מצב שאת רוצה מישהו אחר ואת לא רוצה לעזוב מיבלי לדעת עם את מרגישה משהו אוו לא שלא מתצטערי על זה?? ואחרי זה תרגישי משהו.. אני מבין אותך זה שבירת ראש... אבל עוד פרטים של מה שאת מרגישה..עם יש לך עוד.. ולא רק לי גם לאחרים...

ל י ס ו ש

New member
אממ...

אני חושבת שאם את לא בטוחה שזאת אהבה... אז זאת לא אהבה... כה..כה... אל תזרקו עליי עכשיו כיסאות... אבל מה לעשות? ככה אני חושבת
כשאת אוהבת.. את בטוחה ברגשות שלך
[ולא לא אני לא שיכורה..ח... רק שתיתי יין..ח...]

למעלה