יש לי בעיה קטנה

adgja

New member
יש לי בעיה קטנה

אני בן 20 יש לי חברה כבר שנתים יחד.הכל מצוין אצלנו אנחנו מכבדים אחד את השני הרבה.אני בחור רזה והיא מלאה זה דבר שלא מפריע לי כל כך וזה באמת בחיים לא הפריע לי אבל אני מעדיף שהיא תוריד במשקל ותהיה רזה,אנחנו עושים בשביל אחד לשני הכל אבל אני חושש לבוא ולהגיד לה שזה מה שאני רוצה שלא תיפגע ותחשוב שאני לא אוהב את הגוף שלה שזה ממש לא נכון,אני פשוט רק מעדיף.אני צריך דרכים כיצד להגיד לה את זה שתנסה לעשות משהו עם זה אבל בצורה יפה ושלא תיפגע או תיכנס למחשבות לא טובות

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש דרך יפה

תתרחק ממנה לפחות 500 מטר. תגיד כל מה שאתה רוצה. ואז תחזור אליה. אולי זה לא יעבוד במאה אחוז - אבל לפחות לא תהרסו את היחסים. ואם אתה רוצה להבין למה, קרא את שני השירשורים של pol 567 ותבין בדיוק. ובשורה התחתונה: תאהב מה שיש, אחרת זה יגמר רע.

adgja

New member
קראתי את זה

קראתי את זה לפני שפתחתי את הנושא,אני ממש שונה ממנו אני לא חושב ביכלל לסגור איתה או משהו כזה וגם אין לי כל כך בעיה עם זה אנ מאושר איתה מהרבה בחינות שונות,אבל ההיתי מעדיף שתנסה להוריד מעט.אני אוהב אותה מכל הבחינות זה רק העדפה ושאלה איך רק אפשר קצת לרמוז לה שתנסה רק...

מריוס זכריה

Member
מנהל
תרמוז או תלחש או תצעק - בכל מקרה תפגע בה

גם אם "זה יעזור", כלומר, היא תרזה בשבילך, זה פצע שלא יסגר. לעולם.

adgja

New member
לא קיצוני?

אני בחיים לא ירצה שהיא תיפגע אבל אין שום דרך בכל זאת לרמוז על זה אבל בצורה טובה?

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא יודע אם קיצוני או לא, אבל מנומק:

מה שאני אומר לך הוא שאין קשר, בכלל, בין התוכן לצורה שבה זה נאמר. זה לא משנה אם תרמוז בעדינות. עדיין המסר הוא: את שמנה מדי בשבילי. תחשוב שיש לי (חס וחלילה) בשורה רעה לבשר לך. זה באמת משנה לך אם אני ארמוז על זה לאט ובעדינות? בסוף תבין בדיוק מה קרה. ועם זה תצטרך להתמודד. נכון? בוא נדבר לגופו של עניין: או שהיא אוהבת את עצמה כמו שהיא, או שלא. נכון? אם היא אוהבת את עצמה, אתה תקלקל לה, ותגרום לה לא לאהוב את עצמה - בלי קשר לשאלה אם היא תצליח בדיאטה או לא. [לידיעתך: 99% מהדיאטות מסתיימות כעבור 3 שנים בעליה במשקל מעבר למשקל המקורי. הסיבה לכך היא הפרת האיזון שהיה קיים קודם, שיבוש מנגנוני הרעב והשובע, פגיעה בדימוי העצמי וכו') אם היא לא אוהבת את משקלה, הרי שהיא כבר מנסה להוריד בעצמה - ולא מצליחה. אז "עזרתך" לא נחוצה. זה העניין לדעתי. זה לא מאוד מפריע לך. תתחיל להתרגל, כי בזוגיות יהיו עוד הרבה הרבה דברים שיפריעו לך יותר, ולא יהיה לך מה לעשות בקשר אליהם. יהיו גם כאלה שכן יהיה מה לעשות בקשר אליהם - אבל משקל הוא לא אחד מהם.

seeyou

New member
דברים כאלו לא אומרים-היא תבין לבד עם הזמן.

יוסי

תן לה דוגמא אישית

להגיד לה משהו רק יקלקל את היחסים ביניכם ויפגע בה, הגוף של החברה שלך הוא שלה בשליטתה ורק היא תחליט לגביו. מה שאתה יכול לעשות הוא לתת לה דוגמא אישית, למשל לאכול אוכל בריא כשאתה איתה, במסעדה להזמין אוכל לא מאד משמין, להציע לה לצאת איתך להליכות או לעשות סוג של ספורט יחד, משהו שהיא אוהבת ומתחברת אליו. ככה אולי המוטיבציה שלה לשמור על הגוף שלה תגבר, וכך גם לא תפגע ביחסים ביניכם אלא תחזק אותם. וגם הרבה סקס שיש שאומרים שהוא תחליף לשוקולד. ובאמת אם אתה מכבד אותה ואוהב אותה קבל אותה כפי שהיא קילו יותר או קילו פחות ממש לא משנה.

"פרה

שדופה ככל שתהיה לעולם לא תהיה איילה גמישה" אומר פתגם סלבי שלא מצטיין ביתר רגישות, אבל משקף נאמנה את הפנטזיה שחברה שלך תהיה מישהי אחרת בעצם. אם יש משהו שיכול לגרום לאישה מלאה בגילה <ולעיתים גם בגיל יותר מבוגר> להיות לא לגמרי שלמה עם עצמה, לרגשי נחיתות והרגשת "פרה" זה שאדם שהיא חפצה בעיקרו "ירמוז" לה שהיא צריכה "להצטמצם" למען יאהבו אותה. אתה בן 20, אם נפשך חפצה בבחורה במבנה אחר - צא לדרכך, מבלי לאמלל את החברה על כך שלא תואמת לפנטזיות שלך. אתה בחרת אותה כפי שהיא בדיוק, אז קבל אותה עד הסוף, as is, או שחרר.

kmiki

New member
סליחה, אם זה לא מפריע אז למה זה מפריע???

אמרת כך ואני מצטטת "זה דבר ש לא מפריע לי כל כך וזה באמת בחיים לא הפריע לי" ואז את הממשיך ואומר, ואני שוב מצטטת " אני מעדיף שהיא תוריד במשקל ותהיה רזה". יש פה חוסר הגיון קליל, לא? אולי קודם כל תהיה כנה עם עצמך לגבי מה שבאמת מפריע לך, ואז יהיה לך מעט יותר פשוט. אם אתה כן אוהב את הגוף שלה אז למה אתה מעדיף שהיא תרזה? תחליט מה אתה מרגיש ומה אתה באמת רוצה, ותהיה כנה, תפסיק להתחבא מאחורי הפוליטיקלי קורקט. על החתום, מלאה+, לא גאה, אבל מלאה

adgja

New member
את לא מבינה

זה באמת לא מפריע לי אני אוהב את הבחורה הזאת בגלל מיליון סיבות ויופי זה לא הכל בחיים,אבל ההיתי מעדיף שהיא תנסה להרזות ככה היא תהיה יותר יפה לדעתי,אם זה יצליח אז כן ,לא יצליח לא משנה לי האהבה שלי תישאר אותה אהבה.בסך הכל אני מנסה דרך לרמוז לה על זה כי היא לא מרגישה אבל היא לא ממש שומרת על זה.

chenby

New member
העצה היחידה שאני יכולה לתת לך זה

להפוך את המשפטים שלך עם המילה"אבל" הייתי מעדיף שהיא תנסה לרזות, ככה היא תהיה יותר יפה לדעתי (היופי הוא שזה רק- לדעה שלך.. הדעה שלך אגב חשובה כקליפת השום כי זה הגוף שלה ולעולם אין לך שליטה על גוף של אחר - אלא אם אתה סאדיסט) "אבל!!" זה באמת לא מפריע לי אני אוהב את הבחורה הזאת בגלל מיליון סיבות ויופי זה לא הכל בחיים. עכשיו שהפכת את המשפטים - מה חזק יותר? אין לי מושג לגבי החיים שלך, כל מה שאני יודעת זה ש"אבל" היא פניית פרסה. מבטלת את כל מה שנאמר לפניה, ומחזקת את כל מה שנאמר אחריה. לכן אני מעדיפה שהמשפט החיובי יהיה תמיד החזק יותר. (הייתי מעדיפה כי ככה תהיה מאושר יותר לדעתי - רק שדעתי היא חשובה כקליפת השום כי אין לי יכולת שליטה על המחשבות שלך)

adgja

New member
לא משנה

טוב אני חושב שאתם מגזימים אבל חבל על הזמן,אף אחד לא יודע מה אני מרגיש וכמה.בסך הכל שאלתי איך אני יכול לרמוז לה משהו שגם בשבילה.תודה בכל זאת.

גארוטה

New member
פשוט ולעניין

תגיד לה שהחלטת שאתה חייב להתחיל לעשות קצת ספורט ומהיום אתה מתחיל לעשות כל ערב הליכה ושתשמח נורא אם היא תצטרף כי נראה לך נורא משעמם לצעוד לבד...

adgja

New member
חשבתי על זה

זה רעיון מעולה,אבל זה לא ממש מסתדר לנו עם השעות,אבל תודה

adgja

New member
חשבתי על זה

זה רעיון מעולה,אבל זה לא ממש מסתדר לנו עם השעות,אבל תודה

למעלה