יש לי בעיה ענקית!!!

muse2

New member
יש לי בעיה ענקית!!!

אז הנה הבעיה שלי: אני עוד לא יצאתי כי אני עוד מבולבל נורא אבל זה לא הרעיון. בבית הספר שלי יש נער שאני לא יכול להפסיק לחשוב עליו ואנחנו די חברים. אני פשוט לא יכול להוריד אותו מהראש ואני גם לא רוצה אבל זה מתחיל להוציא אותי מדעתי. אני לא יודע אם הוא הומוסקסואל או לא ואני גם לא יודע אם אני צריך לשאול אותו וכל העניין ממש מבלבל. הוא חתיך וחמוד והכל אבל אני לא יודע מה לעשות: לנסות להתעלם ולשכוח ואז אולי להפסיד או, לשאול אותו או משהו כזה שאני לפחות יידע. אז הבעיה היא בקיצור : אני דלוק על מישהו מכיתתי ואני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי.

Liroy25

New member
קשה לתת לזה פתרון ספציפי

וזאת מאחר ולא פירטת לגבי גילך או הקרבה בינכם אבל הייתי מציע לך לנסות ולבחון את דעתו בנושא הומואים ולסביות בדרכים עקיפות. למשל: א. להציע לו לצפות ביחד בסרט "תומר והשרוטים" (ערוץ 2 ביום חמישי). ב. ללכת למסיבות של שירזי ב-TLV בימי שישי. ג. לראות עד כמה עזה משיכתו לבנות ומה הנסיון שלו. ד. לנסות לפתוח דיון על מאמר שנתקלת בו בנושא גאוה. אילו הן רק דוגמאות שיוכלו לתת לך איזו שהיא פרספקטיבה על דעתו בנושא הומואים. בהצלחה!

פששש !!!../images/Emo45.gif

זה בדיוק מה שאני מנסה על אשתי
ללא הצלחה
.

9סנורקה9

New member
לא קצת מאוחר?

אני חושבת שהקטע הזה היה צריך להיות לפני הקטע עם הכוס המנופצת. אבל בהצלחה שיהיה לך

.m

New member
למה?

קריסטלים אפשר לשבור לכל אורך היחסים... (תשאלי את לירוי)
mai

campari

New member
ואם אתה כבר שואל אותו...

אז תשפוך עליו בטעות שקית של "טרופית", ואז תציע לו להוריד את החולצה כדי שתוכל לנקות אותה, ואז דבר אחד יוביל לשני ופתאום תהיו אחרי הזיון
(וזה סימן שהוא בקטע)
ובאמת, תומר והשרוטים סרט מעולה וכדאי לכולכם לצפות בו!!!

למעלה